من همیشه فیلمای 1080 دانلود میکنم و با MX میبینم تا حالا هم مشکلی نداشتم. پیشنهاد میکنم موقع دانلود فرمت نرمال فیلمها با کدک x264 رو انتخاب کنی. دانلود با کدک x265 پیشنهاد نمیشهنقل قول:
Printable View
من همیشه فیلمای 1080 دانلود میکنم و با MX میبینم تا حالا هم مشکلی نداشتم. پیشنهاد میکنم موقع دانلود فرمت نرمال فیلمها با کدک x264 رو انتخاب کنی. دانلود با کدک x265 پیشنهاد نمیشهنقل قول:
تنظیمات پیش فرضش طوریه که تصاویر مشکی بیش از حد تیره هست و کمی آزار دهنده. که البته به راحتی قابل حله و شما با استفاده از تنظیمات میتونی عمق رنگ مشکی رو کم و زیاد کنی.نقل قول:
رسیدن به تنظیمات مطلوب ممکنه برای هر شخص فرق کنه من خودم بعد از دو ماه و دیدن کلی فیلم مختلف تونستم به تنظیمات مطلوبم برسم.
نکته : تنظیمات رنگ و روشنایی و ... برای هر خروجی جداگانست. یعنی برای usb و hdmi یا هر خروجی دیگه ای باید جداگانه تنظیمات انجام دهید.
سلامنقل قول:
دوستم منظورم پنلش بود اگر می شود یک عکس از کارتن tv بگذارید
این مشکل لگ زدن رو من در بعضی شبکه های HD هم دارم بخصوص در بعضی مستندهای شبکه های جم و بعضی از فیلمهای اونیکس . اما تا الان هیچ مشکلی با فیلمهای 1080 نداشتم البته من همه فیلمام رو از طریق اتصال هارد و فلش به پخش کننده ر*ی*س*یور می بینم نه اتصال مستقیم به خود تی وی شاید ممکنه این تاثیر داشته باشه شایدنقل قول:
تو تنظیمات تصویر یه قسمتی به نام adjust black level داره با تغییر دادن اون تا حد خیلی زیادی از غلظت رنگ مشکی میتونی کم کنی و همینطور سایر تنظیمات مثل روشنایی و ...نقل قول:
متاسفانه کارتنشو انداختم دور.نقل قول:
ولی تا اونجا که میدونم همه W800C ها دارای کیفیت یکپارچه هستن (پنلشون همه ساخت یکجاس-چین یا مالزی فرق نمیکنه) و اگه تو بازار میبینید همچین حرفی میزنن مطمئنا برای بازارگرمی هست. به حرف هیچ فروشنده ای اعتماد نکنید.
اگر هم یک درصد پنل ساخت دو کشور مختلف باشه هیچ کجا درج نشده و پشت همه TV ها و همینطور پشت ریموت ها ساخت مالزی درج شده
تو هیچ شبکه hd نباید لگ داشته باشی احتمالا از ----- باشه با یکی دیگه امتحان کننقل قول:
ر. س. ی. و. ر.
سلام
دوستان ست موس وکیبورد وایرلس کسی تست کرده؟ چه مدلهایی رو آندروید تی پی میشناسه؟
آیا میشه آندروید کشور آمریکا رو از سایت سونی گرفت و روش نصب کرد یا باید حتما برای همون منطقه که خریدیم رو نصب. کنیم؟
برنامه TV side view هر کاری میکنم تی وی رو نمیشناسه اصلا تو لیست نمیاره ادد کنم
مدل تی وی من x8500d هیتش
من ماوس لاجیتک وایرلس مدل m185 رو زدم مثل ساعت کار میکنه. تی وی ساخت مالزی. w800cنقل قول:
TV side view رو اجرا می کنید بعد از اتصال به تی وی یه رمز میده که باید همنو تو برنامه وار کنید تا pair بشن با همو
شما مطمئنید به شبکه یکسانی وصل شدید. یعنی گوشی و تی وی یا باید به یه مودم خاص وصل بشن یا اینکه هر دو به وای فای تی وی وصل بشن.