ببخشید ، کسی برنامه ای برای nokia 7610 نداره که بشه باهاش فایلهای HTML رو باز کرد !؟
ممنون میشم .
Printable View
ببخشید ، کسی برنامه ای برای nokia 7610 نداره که بشه باهاش فایلهای HTML رو باز کرد !؟
ممنون میشم .
با سلام .
اگر این حرف من اشتباه است ممنون میشوم آن را اصلاح کنید .
فرمت حافظه در گوشی ها مخصوصا سونی اریکسون از نوع (fat) است و طبق مهندسی فایلها فلودر از نوع فایل سیستمی میباشد یعنی تغریبا اصلا فایل نیست .
پس چون (ntfs) قابلیت رمز گذاری و حفاظت را دارا میباشد پس نتیجه میگیریم که برنامه ای که روی پوشه ها رمز بگذارد هرگز بوجود نخواهد آمد .
موفق باشید .
من که متوجه منظورت نشدم ولی اگه منظورت اینه که فولدر های فت قابل محافظت نیستند اشتباه میکنی ... !!!
یه برنامه برای باز کردن فایل های جاوا
و یه برنامه برای قفل گذاری
لطفا خواهشا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم بدردتون بخوره
این برنامه هارو نصب کردم ، اجرا هم میشن اما چیزی رو قفل نمی کنه application error میده
اونم که ماله عکسه اصلا معلوم نیست چطور میشه باش کار کرد
دوست عزیز لطفا در مورد چیزی که ازش اطلاع ندارید پست ندید.نقل قول:
این برنامه رو همه بچه های سایت حداقل 1 ساله که دارن و همه هم میدونن که همچین کاری نمیکنه.یعنی این کار روی گوشی های JAVA محاله.:5:
سلام من تازه با این سایت آشنا و عضو شدم چندین ساعت در این تایپیک گشتم و یک پیشنهاد بنظرم رسید و آن اینکه کاش یک مسئولی این تایپیک را چک کند و مطالب اضافه و بدردنخور و حتی معرفی برنامه هایی که اکثراٌ باز نمی شود را پاکسازی کند.
در ضمن یک خواهش : گوشی من Nokia5200 است و هیچ برنامه بدردبخور قابل اجرا در این تایپیک پیدا نکردم اگه کسی میتونه کمکم کنه دستشو میبوسم.
آقا من يه موبايل نوكيا 3120 دارم . از يه مغازه موبايل فروشي پرسيدم:مي شه براي اين گوشي بلوتوث نصب كرد گفت آره قيمت نصبش 50000 تومان است كسي بلده چه جوري مي توان نصبش كرد