3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
نقل قول:
خداییش پینگ 40 با نیویورک اون هم از ایران! اصلا و به هیچ وجه امکان پذیر نیست.به نظر من نرم افزار اسپید تسته گوشیت ایراد داره.با همون برنامه ای که گفتی با گوشی پینگ میگیرم از 8.8.8.8 یا هر آی پیه دیگه ای تست بگیر ببین پینگ اون ها هم زیر صده؟
نه داداش نرم افزار هیچ ایرادی نداره با رایتل و وای فای تست میگیرم درست نشون میده. صبح پینگ رو 800 بود چند شب پیش 160. چرا نباشه وقتی تو محل کسی ازش استفاده نکنه همین میشه دیگه. الانم دایم در حال تست شبکشون هستن مسیرها عوض میشه و موقعی که خوب میشه من تست میزارم وگرنه پینگ 300 که همه دیدیم و داریم قرار ندادم همین تست و اگر برم جای دیگه تو خونه که ضعیفه سیگنال پینگ میشه بالای 100. تازه یک خط انتن الان کم دارم با گوشی هم هست وگرنه با انتن فول و لب تاپ چی میشد!!!نرم افزارم اپدیت شده و کاملا درسته. پینگ 4.2.2.4 150 تاست با 8.8.8.8 هم پینگ 40 گرفتم. اما نوسان داره اما اسپید تست چون از تمام پهنای باند استفاده میکنه نوسان نداره ویک بار تست میگیره بهتر نشون میده.
3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
نقل قول:
البته پینگ به سرعت اینترنت شما و اینکه کسی استفاده کنه یا نه بستگی نداره مسیر و کیفیت تجهیزات مهمه
عرض کردم دارن تست می کنن و مسیرهاشون در حال تغییر مرتب. در ضمن چون اشتراکی هستش تاثیر داره دیگه اینو میتونید در عمل خودتون تست کنید دو نفر تو خونه به وای فای وصل بشید یک نفرتون دانلود کنه اون یکی تست پینگ بگیره بعدش بدون دانلود هم تست کنید. اما عین حرف شما هم فبول دارم تجهیزات که متاسفانه تجهیزات هاووایی هستش و چینی و بی کیفیت که خودم تجربه کار با تجهیزاتشون و دارم.