ما گفتیم بین اسپورت هاتبرد رو باز کنیم حتما دو زبانست نگو اینجام باید "بغ بغو " گوش کنیم :n29:
این چه مسخره بازیه شبکه ها دو زبانه نیستن؟ برا بین اسپورت که خیلی راحته!
ما گفتیم بین اسپورت هاتبرد رو باز کنیم حتما دو زبانست نگو اینجام باید "بغ بغو " گوش کنیم :n29:
این چه مسخره بازیه شبکه ها دو زبانه نیستن؟ برا بین اسپورت که خیلی راحته!
زبان پخش در مسائل مربوط یه حق پخش و منطقه پخش خیلی تاثیر داره ....نقل قول:
قطعا بین اسپورت منافع تجاری خودش زو در نظر میگیره ..اگر قرار بود این شبکه ها هم انگلیسی پخش کنند پس کی میرفت انقدر هزینه کنه برای دریافت بین اسپورت انگلیسی؟
دوستان سلام خسته نباشیدنقل قول:
می خواستم بدونم کدوم شبکه با زبان انگلیسی پخش می کنه و اگه سافتکم با سی سی کم لازم داره چطوری می شه تهیه کرد . ----- من starsat 2000ACE هست خوشحال می شم اگه زودتر جواب بدین .
سلام برادر برای x95 این لینکو دادین متاسفانه حذف شده :n28: لینک دیگه ای نداره ؟نقل قول:
مشکلی نیست در دسترس هستنقل قول:
شبکه m1 مجارستان بازی ها رو نشون میده .. تو سایت لایوسوکرتی وی ظاهرا بازی ها رو نوشته پخش میکنه .. :n13:
UKRAINA-SD
-Astra 4A 4.8°E 12130V S/R 27500 -Biss این شبکه هم بازی ها رو پوشش میده .. البته تست نکردم :n06:
Biss Key: A5 EB 22 B2 57 6F 50 16
کسی نیست جواب مارو بده؟:n05:نقل قول:
چنین شبکه ای نیست ..نقل قول:
متاسفانه در این دوره تا جایی که من اطلاع دارم کانال هایی که در ایران پوشش دارند هیچ کدوم اپشن گزارش انگلیسی ندارند!!!نقل قول:
مگر اینکه برید سراغ فرکانس های فید که اونها هم نیاز به دیش گردون دارند و البته دردسرهای کد biss و گاها هم پیش میاد در فرکانس های فید بدون گزارشگر و صدای ارجینال ورزشگاه بازی پخش میشه اما در هر صورت:
برای تماشای بازیها با گزارش انگلیسی به صورت فید و بدون نیاز به شرینگ و فقط با داشتن ----- اچ دی ، یکی از دو جهت زیر پیشنهاد میشه..........
تصاویر فول اچ دی و دارای دو حالت صدای 1.صدای استادیوم و 2.صدای گزارش انگلیسی می باشد.......
کدها هر روز از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت می شوند......
نیاز به آپدیت برای هر بازی :
ID: IMG A Europe Eutelsat 10°E 11387 V 30000 HD
نیاز به آپدیت روزانه :
Eutelsat 10°E 11295 V 14400 HD
ID:EF1_10A_L_ENC_1
ID:EF1_10A_L_ENC_2
Eutelsat 7°E 11051 V 19200 HD 4.2.2
Eutelsat 7°E 11075 V 19200 HD 4.2.2