با سلام
آيا در همه پكيجهاي گوشي هاي w300i كارت حافظه 256 مگا بايت وجود دارد؟وآيا پكيجي بدون كارت حافظه هم براي فروش وجود دارد, قيمت آن چقدر است؟
با تشكر
با سلام
آيا در همه پكيجهاي گوشي هاي w300i كارت حافظه 256 مگا بايت وجود دارد؟وآيا پكيجي بدون كارت حافظه هم براي فروش وجود دارد, قيمت آن چقدر است؟
با تشكر
آرمين جان شايد گوشيت دستي رجيستر شده اما با اينحال اول شماره IMEI رو با زير باطري و رو جعبه چك كن بعد هم يه ريست بكن ببين چجور ميشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
عضويت جديدت رو تبريك ميگم دوست من :)نقل قول:
نوشته شده توسط punishment
بله همه پكها بايد مموري 256 فابريك رو داشته باشه كه اگه مال شما نداره بايد بري سراغ مغازه دار و پس بدي بهش
قيمت دبليو 300 با مموري فابريك 256 الآن در حدود 200 تا 205 هزار تومنه :)
موفق باشي ;)
اگه کسی رجیستر شده برنامه زیر رو داره لطفا راهنمایی کنه
smart movie 3.12 or 3.25 for UIQ
سلام مهدی جان
من شماره های Imei رو چک کرده بودم
دوباره هم چک کردم
کاملا کی هستن
اونی که تو گوشی میاد با شماره های پشت جعبه و زیر باطری یکی هست
ممکنه که اشکال از گوشی باشه؟
سلام
بعضی از بازی های Jar رو که نصب می کنم :cool:
هنگام اجرا Application Error میده :sad:
مدل گوشیم هم K610i هست :puke:
ممنون میشم کمکم کنید :blush:
شما مستر ریست کردی؟نقل قول:
نه فربد جان
این کارو بکنم؟
آره عزیز این اولین کاره فقط قبلش از شماره هات و .. یه بک آپ بگیر دقیقن یادم نیست چیا پاک می شه :blush:نقل قول:
فکر نمیکنم شماره هام یا چیزای دیگه پاک شه
چون یه بار گوشی داداشمو مستر ریست کردم چیزی پاک نشد
فقط ساعت و تاریخ و کلا تنضیمات اولیه فکر میکنم عوض شه که باید دوباره ست کرد
مرسی عزیز
این کارو میکنم
مهدي جان منظورم ايفون نيست موقعي كه داري با كسي مكالمه ميكني ميخواي يه صدا از گوشي اجرا كني براي طرف مقابل كه از پشت خط بشنوه يا بخواي اين صداي زنه اومده سر كار ميزارن بزاري نميشه ميگه در حال مكالمه صدا قابل اجرا نيست ولي نوكيا اين كار رو انجام ميده. چرا سوني اريكسون اينقدر محدود ميزنه گوشي رو 440 هزار تومن پول گوشي دادم اندازه گوشي 200 هزارتومني نوكيا امكانات نداره البته سوني اريكسون هم امكاناتي داره نوكيا نداره حالا اگه تو فريم ويرهاي جديدش اين امكان بذاره خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX