واقعیت اینه که همون سری دهه 90 هم که ازش ساخته شده طرفداران مانگا کلی شاکی بودن که چرا داستان رو کامل در انیمه پیاده نکردن. در کل انیمه از نظر فیلمنامه و کارگردانی کیفیت خوبی داشت و به عنوان یه انیمهی کلاسیک هنوز هم ارزش دیدن داره.
این سری 2016 هم که فعلاً تونسته هم طرفداران مانگا و هم طرفداران انیمه رو همزمان شاکی کنه. به هر حال برای دنبال کردن داستان در انیمه باید فیلمها و این سری 2016 رو ببینید یا اینکه مستقیم سراغ مانگا برید. خب فعلاً بهتره بمونه تا قسمتهای بیشتری ازش بیاد بعد ببینیم و نظر بدیم.
من فصل اول Danganronpa رو دیدم و به نظرم با وجودی که ترکیبی از چند کلیشه بود اما از نظر معمایی مراحل جذابی داشت. خب چون از روی بازی ویدئویی ساخته شده روندش هم توی همون حال و هوای بازیه و اگر این فصل جدیدش داستان رو بدون نیاز به انجام بازی پیش ببره میشه به علاقمندان این ژانر پیشنهادش داد. حالا فصل جدیدش رو هم خواهم دید (:
Days هم مثل بقیهی انیمههای ورزشی حتماً اون ویژگی گامباره گامباره رو در خودش داره :دی الان هوس انیمهی فوتبالی کردم ولی فعلاً با Haikyuu درگیر والیبالم!
D.Gray-man Hallow
این انیمه هم بالاخره بعد هشت سال ادامه پیدا کرد!
البته اینو به خاطر ناقص موندنش کلاً نگاه نکردم :دی الان ارزش داره برم از قسمت اول شروع کنم ببینم؟!