آخه بازیکن ها بعد از یه مصدومیت بلند مدت شیکم در میارن!:n02:
Printable View
آخه بازیکن ها بعد از یه مصدومیت بلند مدت شیکم در میارن!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژاوی هرناندز در آستانه دیدار مقدماتی جام جهانی مقابل فنلاند که جمعه شب برگزار خواهد شد، در کنفرانس خبری شرکت کرد.
دروازه بان ها: "ایکر [کاسیاس] و ویکتور [والدز] برای من مثل همیشه به نظر می رسند: متمرکز در آستانه دیداری مهم؛ سخت تمرین می کنند و خوشحال اند، مثل په په [رینا]. تصمیم گیری در این زمینه به عهده دل بوسکه [سرمربی تیم ملی اسپانیا] است، اما تیم با هر 3 دروازه بان راحت است."
والدز: "او یک الگو است. او نشان داده است که می تواند برای به دست آوردن فرصت، صبر کند. من از عملکرد او متعجب نمی شوم. اما او یکی از دوستان من است و من نمی توانم بی طرفانه در موردش صحبت کنم."
سسک فابرگاس: "او بسیار با استعداد، متنوع و فوق العاده است. او می تواند به عنوان هافبک بازیساز و یا به عنوان مهاجم بازی کند. او این توانایی را دارد که پاس های نهایی را بدهد و به خوبی می داند داخل محوطه جریمه چه کار کند. او شوت های خوبی دارد و گلزنی هم می کند."
فنلاند: "آنها مانند بازی شان در خیخون عمل خواهند کرد [تساوی 1 - 1 در ماه مارس]. آنها اجازه خواهند داد تا ما صاحب توپ شویم، و آنها از ضد حمله استفاده کنند و همچنین نهایت استفاده را از ضربات ایستگاهی خواهند کرد. به این معنی است که ما باید گارد دفاعی خود را هم حفظ کنیم، توپ را به سرعت به گردش در آورده و در ضربات نهایی دقیق باشیم."
مهاجم نوک یا شماره 9 کاذب: "این به بازی ما بستگی دارد. آنچه که ما نیاز داریم باز کردن بازی است. اگر ما بتوانیم این کار را بکنیم، مهاجم نوک ذاتی و یا شماره 9 کاذب کار خود را خواهد کرد. ما باید توپ را سریع بگردانیم."
مادرید 2020: "ما امیدواریم مادرید پیروز شود. در کل این برای جامعه و ورزش اسپانیا خوب خواهد بود. آروزی موفقیت دارم."
.....
مسی:من و نیمار بیش از پیش با هم آشنا خواهیم شد
ستاره آرژانتینی بارسلونا مطمئن است که با گذشت زمان ارتباطش با نیمار در زمین چمن بهتر خواهد شد
لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی آرژانتینی سی.ان23 به مروری بر شرایط کنونی اش در باشگاه کاتالان و تیم ملی آرژانتین پرداخت و البته بخش عمده ای از
صحبت هایش به نیمار و مارتینو مرتبط بود.مسی درمورد ارتباطش با نیمار و تاتا مارتینو گفت:« ارتباط خوبی با تاتا دارم. راستش را بخواهید او در بدو ورود به رختکن بارسلونا خیلی خوب در تیم ما جا
افتاد و خیلی خوب با هم کار می کنیم. با نیمار هم اوضاع به همین ترتیب است. او پسر خیلی خوب و فروتنی است و تدریجا بیشتر همدیگر را می شناسیم و ارتباطات بیشتری در زمین مسابقه خواهیم
داشت.»ستاره آرژانتینی درمورد قهرمانی بارسلونا در سوپرکاپ اسپانیا گفت:«دو بازی خیلی سخت را برگزار کردیم. برنامه ریزی برای هر دو بازی تقریبا شبیه هم بود. اتلتیکو خط دفاعش را به خوبی بسته
بود و به خوبی ضد حملات خطرناکی را ترتیب می دادند و ما خوش شانس بودیم که قهرمان شدیم.»مسی در بخش پایانی صحبت هایش درمورد مصاف تیم ملی آرژانتین مقابل پاراگوئه که از سری بازیهای
مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درمنطقه آمریکای جنوبی برگزار خواهد شد گفت:« بازی سختی است، مثل تمام بازیهای حذفی دیگر ولی خب ما در نیمه راه هستیم و به دنبال صعود هستیم. امیدواریم که
هرچه زودتر بتوانیم مجوز صعود به جام جهانی را بگیریم تا بتوانیم بهتر خودمان را برای حضور دراین رقابت ها آماده کنیم. فکر می کنم که در مسیر خوبی هستیم و نتایج مهمی در مصاف با تیم های
بزرگ می گیریم.»
goal.com
به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، روزنامه مارکا نوشت باشگاه بارسلونا که چندی قبل نیمار فوق ستاره برزیلی را از تیم سانتوس به خدمت گرفت ، اینبار با پرداخت 7.9 میلیون یورو با این باشگاه در مورد دریافت اولویت در صورت تمایل برای خرید سه بازیکن دیگر تیم سانتوس به توافق رسید.
نام این بازیکنان که 17 تا 20 سال سن دارند و در خط حمله توپ می زنند ، گابریل باربوسا ، گیوا و ویکتور آندراده اعلام شد.در صورتی که بارسلونا در آینده برای خرید این سه بازیکن اقدامی نکند مبلغ مذکور برگردانده نخواهد شد اما در غیر اینصورت مسئولان سانتوس مجاب به پذیرش پیشنهاد بارسا در برابر سایر پیشنهادهای احتمالی هستند.
منبع بارسا نیوز
چابی: والدس یک الگوی بزرگ است؛درمصاف با فنلاند باید بازی را باز کرد
ستاره باشگاه بارسا به این نکته اشاره کرده که والدس و ایکربه شدت دراردوی تیم ملی اسپانیا به تمرین می پردازند
سایت گل- چابی ارناندس مغز متفکر باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا قبل از مصاف تیم ملی کشورش مقابل فنلاند دربازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درقاره اروپا درکنفرانسی خبری شرکت کرده و به آنالیز اوضاع در اردوی ماتادورها پرداختهدراینجا می توانید متن صحبت های چابی به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:*دروازه بان تیم ملی اسپانیا: ایکر و ویکتور والدس مثل همیشه هستند و در آستانه بازی به این مهمی تمام تمرکزشان را روی بازی قرار داده اند و در اوج ، خوشبخت و راضی تمرین می کنند؛دقیقا مثل په په رینا. دل بوسکه درمورددروازه بان تیم تصمیم می گیرد ولی هریک از این سه نفر در درون دروازه قرار بگیرند ، موفقیت تیم ما تضمین شده خواهد بود*سسک فابرگاس: او فوق العاده است. سسک می تواند به عنوان یک بازیکن میانی و یا مهاجم تیم بازی کند. او در دادن پاسهای نهایی استاد است . سسک قدرت شوتزنی و گلزنی بالایی هم دارد. او بازیکن متفاوتی است و یک بازیکن میانی معمولی نیست*فنلاند:آنها در این بازی هم مثل بازی رفت که در خیخون برگزار شد بازی خواهند کرد. آنها توپ را از ما می گیرند و ضد حملات متعددی را ترتیب می دهندو سعی می کنند که در ضربات ایستگاهی هم خطرناک باشند. این به مراقبت تدافعی زیادی نیاز دارد.باید سریع توپ را به گردش درآورده و در حمله هم خوب کارکنیم*بازیکن شماره نه یا بازیکن 9 کاذب؟: بستگی به شرایط بازی دارد. مهمترین کار این است که بازی را باز کنیم، بعد از آن حالا چه بازیکن 9 داشته باشیم و چه 9 کاذب فرقی نمی کند. گردش توپ باید خیلی سریع باشد*والدس: او یک الگو است. من فرد مناسبی برای صحبت کردن دراین باره نیستم چون ویکتور دوست من است.ولی عملکرد فوق العاده او مرا متعجب نکرده. او مدتها برای دعوت شدن به اردوی تیم ملی صبر کرده بود.*میزبانی مادرید در المپیک 2020: همه ما امیدواریم که مادرید برنده شده و به عنوان میزبان المپیک 2020 انتخاب شود. این برای ورزش و جامعه اسپانیا خوب خواهد بود وبرایشان آرزوی موفقیت می کنیم.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
ژاوی: فابرگاس بازیکن مهمی برای بارساست
برخلاف دو فصل گذشته که فابرگاس فصل را خوب شروع نکرده بود، او در 6 گل از 11 گل آبی و اناری ها تا اینجای فصل تاثیرگذار بود
سایت گل- ژاوی، هافبک باتجربه بارسا، با ستایش از سسک فابرگاس، این ستاره جوان را بازیکنی کلیدی برای آبی و اناری ها دانست.
در این تابستان شایعاتی در مورد پیوستن فابرگاس به منچستریونایتد منتشر شد اما این ملی پوش اسپانیایی ترجیح داد در نوکمپ بماند.
برخلاف دو فصل گذشته که فابرگاس فصل را خوب شروع نکرده بود، او در 6 گل از 11 گل آبی و اناری ها تا اینجای فصل تاثیرگذار بود و ژاوی توانایی های او در گلزنی و گلسازی را مورد ستایش قرار داد.
او به خبرنگاران گفت:" سسک با هافبک هایی که معمولا در بارسا می بینیم، متفاوت است. او خیلی راحت با تیم سازگار می شود؛ می تواند گلزنی کند و این برای تیم خیلی خوب است.
او استثنایی است و بازیکنی است که می تواند در مناطق مختلف زمین، از خط میانی تا خط حمله، بازی کند.
او می تواند پاس گل بدهد و حتی خود را به محوطه جریمه برساند و گلزنی کند."
ژاوی و فابرگاس در حال حاضر در اردوی تیم ملی اسپانیا حضور دارند و خود را برای دیدار امشب مقابل فنلاند آماده می کنند."
بارسا میخواد در ژانویه ادر آلوارز بالانتا مدافع بیست ساله سیاهپوست کلمبیایی ریور پلاته رو بخره.مدافع خیلی خوب و چقری هستش و هر چند که قدش خیلی بلند نیست و 1.81 هستش ولی سرعت و قدرت بدنیش خیلی خوبه.این دیگه خریدش حتمیه چون گزینه خود مارتینو هستش و از الان مذاکرات و قرار و مدارش شروع شده.
مسی:"با تاتا همه چیز خوب پیش میره. ارتباط با اعضای تیم از اول خوب بوده و داریم بخوبی کار میکنیم"
نیمار :" مسی یکی از بت ( اسطوره) های من است... و حتی بیشتر از آن، من حتی میشناسم او را به عنوان فردی که هر روز در کنارش هستم...او مانند آیینه برای من است...! "
تیترهای روزنامه اسپرت ۶سپتامبر
والدز سزاوار حضور در بازی حساس
فنلاند - اسپانیا
ساعت ۲۳:۰۰(ایران)
دل بوسکه تصمیمش را برای سنگربان تیم گرفته، ولی نامی از او نمیبرد
نظرسنجی اسپرت
۸۴% موافق حضور والدز
نیمار: در بارسا همهچیز برای بهترین بودن فراهم است
مصاحبه نیمار
در بارسا من هم به مانند سایر بازیکنان ژاوی، اینیستا و مسی هر روز تمرین میکنم . آنها جوایز زیادی برده اند و تو همیشه تلاش داری بازی ات را در کنار چنین بازیکنانی بهتر کنی.
- من تفاوتی در یارگیری بازیکنان در لیگ اسپانیا و برزیل نمیبینم. حریفان هر دو به از یک شیوه استفاده میکنن و من با آن کاملا آشنایی دارم.
- من همان بازیکن سابق هستم و انتقالم به بارسا چیزی را عوض نکرده حتّی شیوه بازی من را.
من تنها سعی دارم در زمان فشار آوردن بر روی حریف به تیمم بیشتر کمک کنم.
- در بارسا من برای دریبل زدن و شوت کردن آزاد هستم ولی قطعاً در پشت این حرکتها تاکتیکی هست.
همیشه در تلاشم تا در پستم بهتر شوم.
- در برزیل نیز ما از شیوه پرس بر روی حریف استفاده میکردیم اما در بارسا ما هر روز در تمرینات آن را انجام میدهیم و حالا با وجود این تمرینات میتوانم بیشتر به تیمم کمک کنم.
تیترهای روزنامه الموندو ۶سپتامبر
دستان والدز
فنلاند - اسپانیا
ساعت ۲۳:۰۰(ایران)
والدز سزاوار حضور در دروازه اسپانیا در یک بازی سرنوشت ساز برای حضور در جام جهانی
تصمیمی کاملا منطقی در شرایطی که او یک فصل خوب داشته و کاسیاس دروازبان دوم رئال مادرید بوده
رئال ۵۲۸میلیون بیشتر از بارسا در قرن ۲۱ هزینه کرده ولی بارسا جامهای بیشتری کسب کرده
رئال13جام
بارسا ۲۱جام
زندگی نامه مسی در یک کتاب آموزش زبان انگلیسی در عربستان...!
۱۷ بازیکن از ۲۵ بازیکن تیم اصلی بارسلونا (یعنی ۶۸٪) در این فصل از رشدیافته های آکادمی باشگاه یا همون لاماسیا هستند که این آمار بهترین آمار در سالهای اخیر بوده است.
پس از این که ویکتور والدز تایید کرد قرارداد جدید با بارسلونا امضا نخواهد کرد و در پایان فصل جاری این باشگاه را ترک می کند،حال سران بارسلونا قصد دارند برای جانشینی او کورتویس،دروازه بان چلسی را که البته اکنون به صورت قرضی در اتلتیکو مادرید بازی می کند؛به خدمت بگیرند.
بر اساس گزارش دیلی میل،بارسلونا در امر خرید این دروازه بان بلژیکی بسیار جدی است و این دروازه بان محتمل ترین گزینه برای جانشینی ویکتور والدز محسوب می شود.
کورتویس اکنون به صورت قرضی در اتلتیکو مادرید بازی می کند و باشگاه بارسلونا نیز قصد دارد از همین الآن توافقات لازم را با باشگاه چلسی به عمل آورد تا مشکلی برای خرید دروازه بان نداشته باشد.
همچنین گفته می شود گزینه های دیگری نیز مانند په په رینا که به صورت قرضی در ناپولی بازی میکند و تراشتگن،دروازه بان بروسیا مونشن گلادباخ؛در لیست خرید بارسا قرار دارند اما مسئولان آبی اناری ها در خرید کورتویس جدی تر هستند و در صورت رضایت چلسی 30 میلیون یورو بابت او می پردازند.
کورتویس اکنون تنها 21 سال دارد و می تواند دروازه بان خوبی برای بارسلونا در سال های آینده باشد.
منبع بارسا نیوز