اکانتیک پنلی هست که مثل نل مشخصات سرویستون خودتونه ولی فضای بیشتری داره میتونن سرعتا رو هم محدود کنن.نقل قول:
من 128 محدود دارم 50 هست سرعتم 1 مگ هم داشتم 220 و 512 هم 140 بود.
فعلا اوضاع خرابه ممکنه خوب بشه و یا حتی بدتر هم بشه
Printable View
اکانتیک پنلی هست که مثل نل مشخصات سرویستون خودتونه ولی فضای بیشتری داره میتونن سرعتا رو هم محدود کنن.نقل قول:
من 128 محدود دارم 50 هست سرعتم 1 مگ هم داشتم 220 و 512 هم 140 بود.
فعلا اوضاع خرابه ممکنه خوب بشه و یا حتی بدتر هم بشه
اگه سیم رو عوض کنم و سیم جدید بگیرم تاثیری در کیفیت خط میزاره؟نقل قول:
سیم افشان بگیرم دیگه؟ سیمی که خود مخابرات استفاده میکنه تک رشته ای هست
مشکل چیه دقیقا ؟نقل قول:
شاید isp افت سرعت دارهنقل قول:
نداره؟
اطلاعات دقیق تر میدی؟
من هم اتفاقا سیمی که خود مخابرات داره استفاده میکردم هم نویز بالا میرفت و همکیفیت پایین میومد اتفاقا سیم رانژه رو هم تست کردم بازم مثل افشان کیفیت نداشت حالا ممکنه که مخابرات شما فرق داشته باشه.نقل قول:
اول سیم ها رو عوض نکن.برو دم در سیمی که از مخابرات میاد رو ا پریز بکن و سیم رو قطعش کن تمیز بشه دوباره به پریز متصلش کن سیمی رو هم که به دوشاخه وصله رو هم همین کار رو کن ببین تغییری میبینی یانه
تا دو هفته پیش سرعت شبانه رایگان بهتر بود با پهنای باند 2400 تقریبا شبا با سرعت 180 دانلود میکرد و روزا 250 تا 300الان 20 هفتس که سرعت شبانه خیلی افت کرده ولی در روز سرعت خیلی خوبه این اطلاعت مودم من در شبی که گذشت بود SNR margin: down:13 up:15 line atten uation: down:43.5 up:28.5 data rate: down:6144 up:640ولی با سرعت 30 دانلود میکردم که الان توی روز با این پهنای دانلود با سرعت 500 تا 600 دانلود میکنمنمیدونم چرا این snr در طول شبانه روز خیلی نوسان دارهنقل قول:
اتفاقا دم در سیمی که از مخابرات اومده رو پریز کردم و سیم خونرو هم توسط دوشاخه به پریز وصل کردمیه سوال دیگه : سیم من وقی که وارد خونه میشه بین راه باید به دو سیم تبدیل شه که یه سیمش به یه اتاق بره سیم دیگش هم به اتاق دیگه حالا من سیمو در بین راه لختش کنم و دوتا سیم دیگه بهش وصل کنم یا به سر هر سه سیم سوکت تلفن بزنم بعد توسط این تبدیل های سوکتی سه سیمو به هم وصل کنم؟نقل قول:
هم میتونی یه سیم رو بیاری تو خونه او از اونجا تیکش کنی یکی ببری برای مودم یکی ببری برای تلفن.هم میتونی اون طرف سیمی که تو خونه میاد رو سوکت بزنی به یه اسپلیتر متصلش کنی به سیم تلفن با سوکت هم با اسپلیتر وصل کن و برای مودم هم سوکتش رو به اسپلتیر وصل کنی.نقل قول:
با سوکت اگه جنس سیمت از این سیم هایی باشه که چند رشته داخلش باشه و زیر سوکت هم دوتا فلز باشه کیفیتش بهتر تا 4تا فلز.
اگه اتصال بزنی ببری سیم رو کیفیتش به صورت نامناسب بین تلفن و مودم تقسیم میشه.
نظر من اینکه یه سیم مستقیم ببر واسه تلفن یه سیم مستقیم واسه مودم.هر دو از دم در///// میتونی از این دوشاخه های دو سوکت دار بخری اگه هر دو سیمت سوکت داره دم در وصل کنی و دوتا سیم جدا بکشی----- یا میتونی دوتا سیم تلفن و مودم رو به هم اتصال بدی و بزاری تو دوشاخه و بزنی به پریز.
در آخر سیم کشیت هم فقط برای تلفن اسپلیتر بزار برای مودم احتیاجی نیست
دستت درد نکنه دمت گرم ممنون از راهنمایینقل قول:
آرمین جان من در تاپیک صبانت گشتم ولی مثل اینکه کسی مشکل منو ندارهنقل قول:
مرحله بعد چیه؟
به پشتیبانی گفتی؟نقل قول: