دوستن چطوری میتونم اسم پروفایلم رو عوض کنم؟
Printable View
دوستن چطوری میتونم اسم پروفایلم رو عوض کنم؟
دوستان فروم پی سی مانند بقیه سایتا مثل فیس بو ک و ...نمیشه اکانتمونو حذف کنیم؟
نه نمیشه!نقل قول:
وقتی بحثی شروع میکنید دیگران هم در این بحث شرکت میکنند؛ پس حذف اکانت ممکن نیست چون با حذف پستهاتون کل بحث بهم میریزه!
با سلام
دوستان اگر کسی از دوستانم رو براش تشکر زده باشند
تشکر برای منم حساب میشه
چون دیدم تشکرام زیاد شده بعد هر چی گشتم پیدا نکردم که چه کسی و در چه پستایی برام تشکر زدن:n13:
گفتم شاید برای دوستام تشکر زدن بعدش برای منم حساب شده باشه
سلام.نقل قول:
خیر تشکر های شما از دیگران با تشکرهای دیگران از شما از هم جداست و جدا محاسبه میشه.
در قسمت درباره من یک قسمت هست که تشکر از دیگران و تشکر شده وجود داره
تشکر از دیگران تشکر هایی که شما زیر پست دیگران زدید و تشکر شده تشکر دیگران زیر پست شما بوده که با توجه به اطلاعات پروفایل شما شما 218 بار از کاربران بابت پست هاشون تشکر کردید.
و کاربران هم در493 پست های شما
556 بار تشکر کردن.
+
مکانش قابل دسترسی نیست . میتونید پستهاتون رو نگاه کنید ببینید چه کسایی زیر پست هاتون تشکر کردن.
نقل قول:
خیلی ممنون
من بد توضیح دادم
میخاستم بگم اگر برای فرندام که یکیشون استاد شیفو هست یکی تشکر بزنه،تشکرش برای منم حساب میشه
آخه از وقتی استاد شیفو دوستم شده تتشکرام همینطوری داره آمارش میره بالا
البته فکر کنم این فروم پی سی قاطی هم داره
تو تایپیک خانه مجردی دیدم هر وقت خانم آرام از آقای استریم تشکر میکند به جای اینکه 1 تشکر نشان دهد 2 تا تشکر نشان میدهد:n02:
:n16:
نه فکر نکنم ارتباطی داشته باشه .بهرحال شما پست های متفاوتی در مکان های متفاوتی دارین ممکنه هر کدوم از پست های شما به علت مفید بودن توسط کاربران تشکر شده باشه .
اون پستی هم که مثال زدین فکر میکنم اشتباه میکنید . شاید در همون زمان دو نفر تشکر کرده باشن.
براتون یه نمونه میارمنقل قول:
من خودم اینو تو ویزیتور مسیج آقای استریم دیدم
البته چند نمونه دیگه هم تو همون تایپیک خانه مجردی دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود
با سپاس