بچه ها فقط 6 صفحه تا 100 تایی مونده
Printable View
بچه ها فقط 6 صفحه تا 100 تایی مونده
retain posession:
یکی از مهمترین دستور العمل هایی است شمای مربی میتونین در مواقعی که مالکیت تیمتون در برابر تیم حریف کمتر هست اعمال کنید.در این دستور العمل باید بازیکنانی با first touch بالا concentarion بالا و passing بالا داشته باشین...
در category که در قسمت tackling هست دو گزینه رو میتونین انتخاب کنید.1-get stuck in و 2-stay on feet
1-get stuck in:موقعی که احساس میکنید خوب نمیتونین توب از حریف بگیرین,اون موقع مدافعانتون تکل های بلند و البته خطرناک میزنند..این گزینه زیاد توصیه نمیشه که بنالتی زیاد میدین به حریف.
2- stay on feet:موقعی که احساس میکنین مدافعانتون کارت زرد گرفتن و یا اینکه از خشونت((aggresion)) بالا برخوردارند و البته داور بازی هم بسیار سخت گیر هست.با انتخاب این گزینه مدافعان و هافبک های دفاعی کمتر تکل میزنن و زیاد خودشونو برای تکل های بلند به زمین نمیندازن...یعنی یه جورایی دفاع محتاطانه و بدون گرفتن کارت زرد یا قرمز
بعضی بازیکنام با اینکه چند سال دیگه با من قرارداد دارن .... بدون اینکه از من اجازه بگبرن free transfer میرن تیمهای دیگه .... عجیبه .... علتش چیه دوستان ؟
سلام.كدوم ليگ هستي؟مطميني بصورت free transfer ميرن؟شايد چون حقوقشون بالاس ديگه مديريت باشگاه حتي حاضره اونارو مجاني دك كنه..نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
گزینه ای وجود داره که بازیکنان کناریت سریع توپ ها رو سانتر کنن و مدام لفتش ندن
وین رونی جان شما با fmrte کار کردی؟
نقل قول:
شما اگر دو بال کناری دارین...باید ابتدا در قسمت tactic رو اون گوی دایره ای مخصوصشون کلیک کنید...در قسمت cross هر بازیکن کناری رو روی حداکثر بگذارین...و البته بازی تیم رو هم حدالمقدور direct کنین
سهیل عکس نمیذاری که چندمی یا از بازیکنات
كامينگ سوووووون رفيق..فعلا هفنه ي ٣١ هستم لاتسيوم دومه..باز فينال جاك حذفي رفتم و در يك هشتم تو ليگ قهرمانان حذف شدم.كارنامه متوسطنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD