كسي ميدونه اگه و810 رو آپديت كنم چه اتفاقي توش مي افته؟
كسي ميدونه اگه و810 رو آپديت كنم چه اتفاقي توش مي افته؟
متشکرم و خوشحالم که مشکل شما هم حل شد :)نقل قول:
منظور مسیر بود نه روش کار (مسیری که درایور ها در اون قرار دارند)نقل قول:
آخه فلش کردن main چیزی نیست که شما بتونی لمس کنی بجز اون یک مورد
گوشی های 36 هم کار با فار تبدیل می شوند خیلی تفاوت خاصی پیدا نمی کنند و گوشی هم همون k750 رو نشان خواهد داد
پست مربوط به آموزش آپلود رو کامل تر کردم، مطالعه کنید
برای طرح سوالات در مورد گوشی های 49 لطفا در تاپیک مخصوص پست بدید تا بهتر بتونم کمکتون کنم
اکتیو جان پست مربوط به آپلود کردن رو در صفحه اول تاپیک هک گوشی های 49 ویرایش کردم شاید بدردت بخورهنقل قول:
خدا رو شکر شما هم موفق شدی :) eradetim varنقل قول:
دوست عزیز برای توضیحات و سوال در مورد آپدیت تاپیک مخصوصی وجود داره که اونجا روش آپدیت کردن رو همراه با عکس توضیح دادندنقل قول:
جستجو کنید
آقا سیاوش سلام!
با تشکر از مطالب مفید شما !
خواستم بدانم آیا
امکان اضافه کردن
قابلیت اوتو فوکوس به w700
با این روشها وجود دارد؟
مورد اروژانسی::sad: :worried:
سلام آقا تو رو خدا يه کی به داد من برسه. من طبق همون روشی که گفته بوديد به طوره کامل گوشيم رو که k750 cid49 بود به w800 تبديل کردم. اما بعد از اين که روشن کردم وقتی به قسمت start phone رفتم پیغام داد insert correct simcard (البته با چند سيم ديگه هم امتحان کردم) و بعد قفل کرد بعد خاموشش کردم اين دفعه به music only رفتم اونم بعد از 10 ثانيه قفل کرد رفتم دوباره با دقت بيشتری تبديل کردم بازم همونجور شد خواهش میکنم هر چه زودتر راهنمايی کنيد که حداقل بتونم دوباره به k750 برش گردونم درضمن من زياد حرفه ای نيستم لطفاً با شرح و ارجاعات کامل و مفصل باشه خيلی خيلی منون ميشم
اگه عنوان تایپک رو میخوندی متوجه میشدی که اونایی که k750i با cid غیر 36 دارند نمیتونن دیگه چه برسه به z530 :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
یک گوشی Z530 دارم به چه مدلی میتونم آپدیت کنم و چگونه ؟
سلام، گوشیت از این سری گوشی های جدید هست که سریال هاش با هم فرق میکنه؟نقل قول:
سلام آقا تو رو خدا يه کی به داد من برسه. من طبق همون روشی که گفته بوديد به طوره کامل گوشيم رو که k750 cid49 بود به w800 تبديل کردم. اما بعد از اين که روشن کردم وقتی به قسمت start phone رفتم پیغام داد insert correct simcard (البته با چند سيم ديگه هم امتحان کردم) و بعد قفل کرد بعد خاموشش کردم اين دفعه به music only رفتم اونم بعد از 10 ثانيه قفل کرد رفتم دوباره با دقت بيشتری تبديل کردم بازم همونجور شد خواهش میکنم هر چه زودتر راهنمايی کنيد که حداقل بتونم دوباره به k750 برش گردونم درضمن من زياد حرفه ای نيستم لطفاً با شرح و ارجاعات کامل و مفصل باشه خيلی خيلی منون ميشم
ببین اگه طبق آموزشی که تو صفحه اول هست بری 100% به جواب میرسی مشروط بر اینکه cid گوشیت 36 باشه
بد بخت شدم
confiuration.error :grrr: :angry: :sad:
در حال آپگريد با phone-xp v2.1 برق قطع شد حالا اين پيام ظاهر مي شه چيكار كنم
كممممممممممكككككككككككككك كككككك
توجه به این بزرگی رو ندیدینقل قول:
توجه:اگر گوشیتون قانونی ریجستر شده این کا رو انجام بدین چون در غیر این صورت با فلش کردن شماره سریال گوشی(imei)به حالت کارخونه بر میگرده و گوشیتون دیگه تو شبکه کار نمیکنه
حالا باید بری بدی یک جای که باکس دارن واست دوباره غیر قانونی ریجستر کنن=2000تومان
یا اگر خیلی حرفه ای هستی یک کابل سرویس درست کنی و با setool2 کرک شده خودت عوض کنی=درست کردنش سخته+8000تومان