لطفا برای nis سریال بفرستید
لطفا برای nis سریال بفرستید
با سلام
درباره ی Norton Safe Web for Facebook
توضیحانی می خواستم.
Norton Safe Web for Facebook protects users by scanning their news feeds and identifying URLs containing security risks such as phishing sites, malicious downloads and links to unsafe external sitesنقل قول:
ترجمه توسط خودم :دی
Norton Safe Web for Facebook کاربران فیس بوک را با اسکن خوراک های خبری و شناسایی آدرس های URL حاوی خطرات امنیتی مانند سایت های فیشینگ، دانلود مخرب و لینک به سایت های نا امن خارجی، ایمن میکند.
ماریان مریت مدافع نورتون گفت: در شبکه های اجتماعی، که ما در آن به طور مداوم به اشتراک گذاری اطلاعات و ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران می کنیم باید امن باشد. در این شبکه ها، مردم را گول زده و لینک های جعلی و یا دارای مخرب را با مردم نشان میدهند و به آنها اعتماد سازی میکنند که از منبع قابل اعتماد میباشد، نرم افزار رایگان ما در هنگام کلیک بر روی این نوع لینک و خبر ها، به عمل آمده و از آلودگی جلوگیری میکند.
به این روش خرابکاری Cyber Criminal (مجرم کامپیوتری) میگویند.
امیدوارم تونسته باشم مفهوم رو برسونم. ببخشید زبانم زیاد خوب نیست
منم دیروز و یک بارم چند روز پیش اینطوری شد ومصرف ترافیکش خیلی رفت بالا و نزدیک 300 200 مگ دانلود داشته . فکر کنم کلاً تو این 6 ماهی که نصبش کرده بودم اندازه دیروز ترافیک نتم رو مصرف نکرده بودنقل قول:
نمیدونم چی دانلود کرده . حجم فولدرش تو درایو C هم خیلی بالا رفته
با سلام ،
دوستان من یک سوال دارم و اون اینکه که بعضی نرافرارهای کرک شده وقتی میخوام نصب کنم نورتون به عنوان تورجان و...
شناسایی میکنه حالا من دو سوال دارم اولی اینکه وقتی گزارش فوق رو باز میکنیم قسمتی داره که میشه اونو رو از حذف
شدن بوسیله انتی ویرس جلوگیری کردن وبا زدن تیک یک گزینه اونرو به اثتثنائات اضافه کرد حالا من میخوام بدونم مکان ذخیره
این اثنثنائات کجاست چون توی seting درقسمت اثتثنائات رو من چک کردم ادرس این فایل اونجا نبود درصورتی که بخواهم حذفش
کنم تا دیگه جزو اثتثنائات نباشه چکارباید کنم .
من میخوام یک از همین فایلهای رو که نورتون به عنوان ویروس پاکش میکنه به ویروس توتال بدم تا ببینم که بقیه انتی ویروسها نظرشون
چی هست.
ممنونم علی
درست شما درد نکنه.نقل قول:
طریقه استفاده اش رو کجا می تونم پیدا کنم؟
با سلام
روش استفاده نداره با نصب nis خود تولبارش باز میشه باید بهش اجازه نصب روی ie , firefox ,chorom رو بعدی
بعد خودش اگر وارد سایت فیشینگ بشی یا وارو سایت الوده بشی مسدود میکنه و اعلام خطر میکنه خودت دانلود
ونصب کن خیلی ساده است.
موفق باشی
سلامنقل قول:
نورتون Signature رو به لیست استثنائات اضافه کرده. تنظیمات Signatures to exclude from All Detections رو بررسی کنید.
باتشکر از دوست عزیز بتمن ،
این دوتا عکس رو ملاحضه بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینجا نیز فایل رو قرار دادم و لینک ویروس توتال
ممنونم علی
سلام
اون فایل الان تو دیتابیسه: