دوست عزیز میتونی توضیح بدی برا چی pes edit رو باز میکنی؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز میتونی توضیح بدی برا چی pes edit رو باز میکنی؟نقل قول:
برای استفاده از patch 3.5 در بازینقل قول:
دوست عزیز به این کارا احتیاجی نیست شما که فایل پچ رو نصب کردید یه بار بازی رو اجرا کنید بعد که بازی اجرا شد و آون چه که باید به بازی اضافه میشد و شدو دیدید از بازی در بیاید و اون پچی رو که نصب کردید رو دستی پاک کنید!نقل قول:
سلام دوستان
من بازی فارسی رو با گزارش عادل فردوسی پور خریدم. یه مسابقه بازی کردم بعد دیگه هرچی میرم توی بازی درست بعد از انتخاب ترکیب و قبل شروع روی لودینگ میمونه و اتفاقی نمیوفته. 2-3 بار قبلش که کلا هنگ کرد حتی ریست هم نمیشد !!!
سیستمم توی امضا هست مسلما ضعف از اون نیست. چکار کنم؟
ویندوزت genuine ؟؟؟نقل قول:
من بازیم هیچ مشکلی نداشت تا اینکه برق رفت و الان موقع بازی پرش صحنه پیدا کرده توی تنظیمات هم دیدم تغییری نکرده حتی دوباره نصب کردم مشکلش حل نشد:41:
فکر کنم توی تنظیمات کامپیوتر چیزی عوض شده کسی میتونه لطفا کمک کنه:11:
لپتام 5010 inspiron هست هیچ مشکلی هم نداشت
اون تنظیمات cmos رو به تنظیمات اوله برگردونه حل میشه!من رو لپتاپ یکی از دوستان کردم حل شد!نقل قول:
سلام:11:میشه بیشتر راهنمایی کنین؟ تنظیمات cmos چی هست؟ بهتره بگم لرزش تصویر پیدا کرده تا پرش تصویر
دوست عزیز اون اول که کامپیوتر میخواد بالا بیاد اون پایین صفحه چند تا کلید نوشته (مثل f1 ,del,...) یکی از اونا(تو هر کامپیوتر فرق دارن) رو وقتی میزنی میره به یه صفحه ی آبی از اون جا تو منو آخر یه گزینه هست به نام (reset to defult) اونو اگه بزنی خود بخود ریستارت میشه و میره تو ویندوز! و حل میشه مشکلت !نقل قول:
اگه همچین چیزی پیدا نکردی 2 گزینه داری:
1-لپتابتوشارژ کامل کن بعد بازی کن!(یا یه بار باطریشو بده تست)
2- باطریشو در بیار بعد بنداز روش!
آقا دمت گرم :10: کلی حال دادی بدجوری دپرس شده بودم همون تنظیمات رو عوض کردم درست شده خیلی ممنون:11: