بله درسته ، وصل کردم به لپ تاپ بعد خاموش شد و دیگه روشن نشد .نقل قول:
داستان کاملش تو تاپیک آرک اس هست . سوخته گوشی را هم 170 تومان فروختم .
بله درسته ، وصل کردم به لپ تاپ بعد خاموش شد و دیگه روشن نشد .نقل قول:
داستان کاملش تو تاپیک آرک اس هست . سوخته گوشی را هم 170 تومان فروختم .
,والا با راهنمایی شما و دوستان دیگه یه کارایی کردیم . البته من زیاد تو اندروید تخصص ندارم ولی خودم گوشیمو براش رام ریختم و امروز هم روتش کردم و چند تا نرم افزار و بازی :46:.نقل قول:
چون رام فابریک گوشی من ورژن خاورمیانه نبود روش رام اصلی خاورمیانه N7000OJPLA1_KSA ریختم .
نمیدونم کدوم رام خوبه و کلا اگه رام کاستوم و غیره بریزم ایا چیزی رو منوی گوشی اضافه میشه یا کم میشه .
یا کرنل چیه ؟ راستی ممنون میشم راهنمایی کنید که با روت کردن گوشی چه اتفاقی میوفته (البته میدونم دسترسی به فایلهای سیستمی ازاد میشه ) ولی بعدش چیکار باید کرد نرم افزار خاصی میخواد ؟ من فقط برای کالیبره کردن باطری اونو روت کردم . دیگه از بقیه کارهایی که میشه بعد از روت کرد اطلاعی ندارم؟ببخشید که سوالاتم زیاد شد :11:
یعداز اپدیت به اندروید 4.موقع وصل کردن به کامپیوتر گزینه ای واسه وصل کردن یا قطع کردن ارتباط safety remove نمیبینم.ایا قراره وجود نداشته باشه و اختیاری سیمو قطع کرد؟؟
کرنل هسته سیستم هست! فرمان هایی که به سخت افزار داده میشه! شما نمیتونید ببینید . فقط میتونید از رام استفاده کنیدنقل قول:
برای این که بفهمید کدوم رام خوبه باید فلش بزنید !
(یعنی نصب کنید)
بعد از آزمون و خطا هر کدوم دوست داشتید نگه دارید
مثلا خوشگل ترین رام کل آندرویدی ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حواستون باشه رام های با بیس LPY رو نصب نکنید
شما مگه از گوشی DC From pc نمیزنی؟نقل قول:
هر چند من حوصله ندارم همیشه میکنم:دی
با سلام
یه موردی برای من پیش اومده که البته خیلی پیش و پا افتاده هستش ولی برام جای سواله ؟ :20: تو دفترچه تلفن گوشی هر شماره ای که وارد میشه اوتار اون شماره با نمایه مرد نشون داده میشه من هر چی گشتم نتونستم اونو تبدیل به زن :38:کنم میخواستم بدونم قابل تغییر هست ؟
اون مشکلی که گفتم گوشی همکارم شارژ نمیشد از شارژر بود . شارژر رو عوض کردم درست شد .
ناسلامتی گوشی را از خوده فروشگاه مایکروتل سه هفته نیست به قیمت نجومی یک میلیون و نود و هفت هزار تومان خریدیم بعد شارژرش خراب از آب در اومد . اینم گوشی با گارانتی اصلی .
چون همیشه گفتم گارانتی ها دزد ترین ها هستندنقل قول:
من تا حالا ندیدم که بشه:-؟ عجیبهنقل قول:
دوستان باطری شما ساخت کجا هست؟
چینی؟ کره ای؟ ژاپنی؟
و اینکه چقدر دوام داره؟
ماله من کره هستش. استفادم زیاده روزی 2 ساعت بازی 3 ساعت وبگردی 1 ساعت دانلود میکنم با این وضع 19 ساعت باتری دارم که واسه من راضی کنندستنقل قول: