با idmنقل قول:
سرعتت با IDM 29.2 هست یا با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند؟
!!!!!!
Printable View
با idmنقل قول:
سرعتت با IDM 29.2 هست یا با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند؟
!!!!!!
سرور مجازی کاربریش خیلی بیشتره. دقیقا مثل pcنقل قول:
همین چیز پی ان ها هم نرم افزارشون روی سرورهای مجازی نصب میشن.
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
..............نقل قول:
..............
..............
همه pptp
من همیشه استفاده میکنم. هم کیفیتش.
هر 6 -8ساعت پسورد عوض میشه.
دوست عزیز من خودم ارتباطم قطع شد زنگ زدم ازم پرسیدند مودمت چیه؟ وقتی گفتم tp link گفتند اشکال از مودمته همه tplink ها مشکل دارند.باور کنید میخواستم یک مودم دیگه بخرم تا بعد از 2 روز خودبخود وصل شد در مطالب قبلی هم گفته بودم به بالتازار گفتند زکی.نقل قول:
یک بار دیگه هم قطع شد 2روز،کسی نگفت نمنه به 1899 (گروه بالتازار) زنگ زدم کسی نگفت نمنه.
زنگ زدم مرکز گفت باید زنگ بزنی به 1899 مسخره نیست؟ چرا سرعت خود شما 15 روز باید 3/1 بشه؟ مگه پولشو نمیدی؟شما خودت میگی اگه افت نداشته باشه برای ما که همیشه داره.ضمنا همچین مفت مفت هم نیست.
از اینکه نامحدوده از حق نگذریم ولی به شرطیکه همون 128 که دادند درست کار کنه نشه 64 ببخشید از همه دوستان اگر داستان شد.
دوستان شما پینگاتون با 4.2.2.4 چنده؟ مال من بین 120 تا 130!!! فوقالعادست! بریم تو کار مولتی!
سرور مجازي منظورت چيه؟؟ از كجا بايد بگيريم؟ كاراييش چيه؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟؟ ارزش داره؟ سرور مجازي بگيري ميشه همزمان چند نفر از و ي پي ان استفاده كنن؟؟؟نقل قول:
SSTP چیه ؟؟؟
اگه اونم یه جور چیز پی ان هست که مطمئنا تا یه مدت دیگه اونم قطع میشه..
لطفا بیشتر توضیح بدید...راستی این هیلترشکن ها از چه چیزی استفاده میکنند که مخابرات و حکومت نمیتونه اونا رو قطع بکنه...
یه PC مثل همین که داریم رو اجاره میکنیم. و با برنامه ریموت دکستاب از راه دور کنترل میکنیم. و مثل دکستاب خودمون اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس داره. و.... و هر کار میتونیم که روی کامیوتر خودمون انجام بدیم روی اون هم میشه.
قیمتش بستگی به سخت افزارش داره.
رم 256 با CPU تک هسته ای و پهنای باند نامحدود و 40 گیگ هارد و 1 گیگ سرعت شبکه که در دیتا سنتر امریکا باشه حدود 15 تومن
با سیستم عامل ویندوز.
دیگه نیازی به وی پی ان نیست.
اینم محیط سرور مجازی همون ویندوز خودمون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IPهای ریموت بلوکه نمیشه؟؟نقل قول:
هزینه ماهی 15 تومنه؟؟
شما از کجا میگیری؟؟
چه سرویسایی میشه روش ارائه کرد؟؟
به هیچ وجه بلوک نمیشننقل قول:
با این مشخصات با اپتایم 99% بله و کمتر هم وجود داره
من از دیتا سنتر ایران برای سرور گیم میخاستم گرفتم.(مناسب گیم سروره)
برای کارای بزرگ ار کانادا یا المان یا هلندو.... بهترین گزینه هست.
هر نوع سرویس میشه. میتونی وب هم با خرید دامنه راه بندازی.
یا اگه برنامه نویسی بلدی میتونی برنامه p2p درست کنی و مثل ultra و vpnسرویس بدی.
دوست عزیز یعنی شما وصل میشی به این سیستم تو امریکا بعد بازی میکنی؟؟؟ بازی چی میکنی؟ من متوجه نشدم. یا برای وی پی ان باید ماهی 15 هزار بدم که وصل بشم به این سیستم تو یه کشور برم تو اینترنت؟؟؟ بعد چند نفر میتونن به این سیستم وصل بشن استفاده کنن؟؟ از اینجا که وصل میشیم یوزر و پسورد میدن و چند نفر میشه وصل بشن؟ اگر نه که ارزشی نداره من 3 ماه میگیرم 5000 با کیفیت و سرعت بالا و امنیت کامل پروتکول SSTP معنیش رو همه میدونن که چیه و بهترین سرویس و جدیدترین سرویس وی پی ان هست. شما هم خودت استادی:46:نقل قول:
راستی این کسی که ازش وی پی ان میگیرم سرور مجازی هم دارن و ارائه میدن ولی میگه برای وی پی ان خود نمایندگی بهتره