بنابراین یک قسمت از صحبتهای بنده رو عمدا نادیده میگیرید...چون موضع من رو روشن و بحث رو تموم میکنه!:31: چیزی که شما نمیخواید...
این دیگه سوء تفاهم نیست..:)
نقل قول:
که اینا رو هم بحث کردیم و رد شد!
هدف تبادل نظره نه رد کردن طرف مقابل به هر قیمتی..اینجا یک انجمن عمومیه دوست ناظر!
اگر همین خوشحالتون میکنه از نظر من مهم نیست, فکر کنید همه صحبتام رد شد.:happy:
نقل قول:
پس الان که همه کارشناسان مثل صدر حاج رضایی و خیلی از مربی های لیگ و همه مردم عادی! قبول دارن که فوتبال ما افت کرده و درجه 2 شده و باخت به لبنان خیلی فاجعه عجیب و غیرقابل پیشبینی نیست!شما متهم میکنی به تخریب کورکورانه و اینکه ما داریم کوچیک می کنیم کوچیک جلوه میدیم! اگه کار نکنیم و با برنامه پیش نریم 4 سال دیگه ممکنه به تایلند و مالدیو و ... هم راحت ببازیم!نه اینکه همین مالدیو رو 1-0 شکست دادیم و یه زمانی 19-0 شکست میدادیم چطوری شما پیشرفت اونها و افت ما رو نمیبینی؟
بطور کل هر کس منصفانه نقد کنه و نقش همه عوامل رو در نظر بگیره موضوع صحبت من در پست اول نیست, میخواد حاج رضایی باشه یا...مطلب اون پست در مورد نقد متعادله.
طبق معمول نسبتهای نادرستی که براحتی رد میشه..(یک اشتباه رو نباید چند بار تکرار کرد دوست من:biggrin:):
نقل قول:
اگه شما در مورد یه بازی لبنان نظر میدی و منظورت یه باخت به لبنانه و دنبال تقصیرش در کادر فنی و بازیکن هستی
شما میخوای درصد جزئی از یک باخت رو مشکل اصلی بدونی درحالی که این مشکل نیست سرمربی و بازیکن مشکل اصلی نیستن
از ابتدا عرض کردم : "نباید سرمربی رو بعنوان تنها مقصر خورد کرد" " در شرایط فعلی کوبیدن کیروش بنفع تیم ملی نیست"
نقل قول:
فقط شمایی که تو این فوتبال روند رو به رشد دیدی و حالا تعجب کردی که چرا ادامه پیدا نکرده و اینطور به لبنان باختیم!چون تعریف درستی از رشد پایدار نداری
حرف بنده :
"اوایل حضور کیروش و با همین نفرات تیم ملی نمایش خوب و امیدوار کننده ای داشت
در دور اول مقدماتی تیم فرم بهتری پیدا کرد و با برنامه تر ظاهر شدیم.
در دور قبل نشون دادیم میشه با همین نفرات فوتبال بهتری به نمایش گذاشت"
بحث در مورد شکل بازی تیم ملیه...کسی زبونم لال از رشد اساسی فوتبال ایران بلحاظ ساختاری و مدیریتی حرفی نزده!
تفاوت بین گفته های من و چیزی که شما نسبت میدی کاملا آشکاره دوست گرامی...;)
نقل قول:
وقتی دفاعی از نظر و تفکرتون ندارید سکوت کنید!
نیازی به دفاع نیست..در صورتیکه بعمد تفسیر اشتباه نشه.
در عین حال چشم, شما از دادن نسبتهای نادرست دست بردارید... بنده سکوت میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بحث ورزش پیچیده تر از اونی هست که در چینش و نفرات دعوت شده و تاکتیک یک مسابقه خلاصه بشه!همون بارسایی که به اوج فوتبال رسید مدیریتش اولین و مهمترین نقش رو داشت!پرورش و کشف استعدادهایی چون مسی و ...
با کلیت این بخش موافقم و هیچوقت نقش این عوامل رو رد نکردم...پستهام در مورد مدیریت ضعیف فدراسیون بعد از حذف تیم المپیک و انتخاب مجدد کفاشیان هست, میتونید بگردید.:20:
موضوع روشن شد خوشبختانه.:)
پس اتهام زدنهای عجولانه و اصرار بر محکوم کردن بنده بی دلیل نیوده..
متاسفانه شما با انگیزه شخصی وارد بحث شدید...با این تصور کاملا غلط که بنده به شما اتهامی زدم و باید ازش دفاع کنم یا تقاص پس بدم!
نمیدونم چطور یک نفر میتونه
رو بخودش بگیره و دلخور بشه!!:laughing:
بدون اسم بردن و نقل قول از کسی, نظر کلی خودم رو گفتم. ممکنه خیلیا با من هم نظر نباشن اما تنها کسی که خطاب قرار داد و بحث رو کش میده شمایید. (دلیلش معلوم شد!)
نه اتهامی وجور داره و نه روی صحبت با شخص خاصیه...همونطور که گفتم برداشت وارونه از صحبتها مشکل گوینده نیست.
حالا که روشن شد شما اساسا روی یک ظن اشتباه و عجیب بحث رو دنبال کردید و بی جهت جبهه گرفتید..انتظار میره این بحث بیهوده رو ادامه ندین!:20:
نقل قول:
گفت و گوی منطقی وقتی هست که من و شما در یک موضوع مشترک بحث کنیم شما از مو میگی و من از پیچش مو!و این بحث بی فایده هست لطفا ادامه ندید
وقتی گفت و گو جنبه شخصی پیدا کنه طبیعتا نمیتونه منطقی پیش بره دوست عزیز!
فضای مجازی محلی برای تمرین تحمل و احترام به دیگرانه..
موفق باشید.
نقل قول:
پ.ن:حالا که از اینها خوشتون میاد : تخطئه و مغالطه و سفسطه و اتهام زنی هم نکنید!:دی
پ.ن: در صورتیکه اینها راه گشا نبود میشه از ابزارهای دیگه برای ساکت کردن طرف مقابل بهره برد....امیدوارم این پست بدلیل بی احترامی(!!!!!!) حذف نشه.