یوپ هاینکس: بارسا خلاق ترین تیم دنیاست
سرمربی سابق رئال به خوبی با سبک بازی بارسا آشناست و معتقد است رابطه صمیمانه و نزدیک بازیکنان این تیم در داخل و خارج از زمین، نقش مهمی در موفقیت های آنها دارد
سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسا در فینال آئودی کاپ، قهرمان چمپیونزلیگ را خلاق ترین تیم دنیا توصیف کرد.
سرمربی سابق رئال به خوبی با سبک بازی بارسا آشناست و معتقد است رابطه صمیمانه و نزدیک بازیکنان این تیم در داخل و خارج از زمین، نقش مهمی در موفقیت های آنها دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من فوتبال اسپانیا و سبک بازی بارسا را به خوبی می شناسم. همه می دانند که آنها قهرمان حال حاضر چمپیونزلیگ هستند اما ما باید خاطر داشته باشیم که آنها خلاق ترین تیم دنیا نیز هستند.
آنها بازیکنان زیادی دارند که با یکدیگر در این باشگاه رشد کرده اند و این به آن معناست که آنها در زمین و مهمتر از آن در خارج از زمین خیلی خوب یکدیگر را می شناسند.
بازی بسیار جذابی خوهد بود. درست است که بارسا مسی را در اختیار ندارد اما اینیستا، ژاوی و سرخیو بوسکتس نیز بازیکنانی استثنایی هستند."
نامه شکایت آمیز مسی به طرفداران تیم ملی آرژانتین؛ دست از سر من بردارید
سایت گل- بهترين بازيكن دو سال اخير فوتبال جهان به دنبال انتقادهاي اخير سكوت خود را شكست و زبان به شكايت و شكوه گشود. وقتي از ليونل مسي، ستاره آرژانتيني اين روزهاي جهان فوتبال سخن به ميان ميآيد، همه از آرامش و خونسردي او به هنگام مواجه با مشكلات و سنگ پراكني مخالفان صحبت ميكنند، اما در جريان رقابتهاي كوپا آمريكا كارد به استخوان مسي رسيد و وي نامهاي را خطاب به آرژانتينيها، طرفدارانش، ماراداونا و فدراسيون فوتبال آرژانتين نوشت كه به شرح زير است:
طرفداران آرژانتين، اين نامه را براي شما مي نويسم، حال آن كه گوشهايم پر از پژواك شعارها و فريادهاي توهين آميز شما به من بعد از بازي مقابل كلمبيا است. واكنش شما مرا به نوشتن اين نامه سوق داد.
احساس تاسف ميكنم، اما ناگزيرم كه بگويم آرژانتين را دوست دارم ، اما از آرژانتينيها به تنگ آمدهام. از مقايسه بين مسي آرژانتين و مسي بارسلونا خسته شده ام. اطمينان دارم كه هم تيميهايم نيز از مقايسه خودشان با ستارگان گذشته احساس ناراحتي و بيزاري خواهند كرد. از مقايسه با مارادونا خسته شده ام.
تماشاگران چه چيزي از من ميخواهند ؟ چرا مرا درك نمي كنند؟ من فقط جواني هستم كه صبح از خواب بيدار ميشود و روز را با انجام كارهاي خوب سپري ميكند، چيزي بيشتر از اين نيستم، چرا دست از مقايسه ام بر نميدارند؟ اگر تماشاگران و يا فدراسيون فوتبال آرژانتين مي توانستند مشكل خود را بررسي و براي آن راه برون رفت بيابند، هرگز مرا سرزنش نميكردند.
اگر فدراسيون فوتبال آرژانتين تيم ملي را خوب مهياي اين رقابتها ميكرد و براي قهرماني و كسب جام فقط به يك بازيكن اتكا نمي كرد، مطمئنا آرژانتين نه تنها قهرمان اين رقابتها، بلكه بر بام فوتبال جهان نيز تكيه ميزد.
مسي در پايان نامه خود نوشت: امروز تنها يك چيز از شما مي خواهم و آن اين كه من و خانوادهام را رها كنيد تا با آرامش زندگي كنيم.
این طور شد که بارسلونا به فینال آئودی کاپ رسید
ریکلمه:مسی بهترین بازیکن آرژانتین درکوپا آمه ریکا بود/اگر بخواهند به تیم ملی برمی گردم
ستاره خط میانی بوکاجونیورس در صحبتهایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته و از او در مقابل انتقادات دفاع کرده است.
سایت گل- خوان رومن ریکلمه بازیکن خط میانی بوکاجنیورس از برکناری سرخیو باتیستا از سمت مربیگری تیم ملی آرژانتین به شدت متعجب شده و در صحبتهایی که روز سه شنبه در بارسلونا انجام داد اعلام کرد که اگر تیم ملی به او نیاز داشته باشد، بار دیگر پیراهن آلبی سلسته را برتن خواهد کرد.
ستاره باشگاه بوکاجونیورس که سابقه پوشیدن پیراهن بارسلونا را هم درکارنامه اش می بیند در مورد احتمال بازگشتش به تیم ملی آرژانتین و اخراج سرخیو باتیستا از مربیگری این تیم گفت:« اگر برای دیدارهای مرحله مقدماتی جام جهانی به من نیاز باشد، بازخواهم گشت و درغیر این صورت آرژانتین بازیکنان بزرگی دارد.باید ببینیم که چه کسی جانشین باتیستا خواهد شد. این اصلا خوب نیست که هر هشت یا نه ماه مربی تیم عوض می شود و امیدوارم کسی را روی کار بیاورند که بتواند مدتی طولانی هدایت تیم را در دست داشته باشد.»
اخراج باتیستا از سمت مربیگری آرژانتین درحالی صورت گرفت که او تنها 8 ماه پیش با امضای قراردادی که تا سال 2014 اعتبار داشت هدایت آلبی سلسته را در دست گرفت.
از سوی دیگر بازیکن سابق بارسلونا به تمجید از فوتبال تیم کاتالان پرداخت و گفت:« بارسلونا بهترین فوتبال دنیا را ارائه می کند.در این مورد همه با هم توافق داریم.»
ریکلمه درمورد لیونل مسی هم به کادنا کوپه گفت:« ما آرژانتینی ها عجیب غریب هستیم.بهترین بازیکن دنیا را در اختیار داریم و به جای آنکه از داشتن او لذت ببریم، همیشه به دنبال پاسخ این سوال هستیم که چرا مسی در آرژانتین مثل بارسلونا بازی نمی کند. در کوپا آمه ریکا هم مسی بهترین بازیکن ما بود.اگر تیم به پیروزی نرسد، یقه او را می گیریم و این اصلا خوب نیست.مسی به تمام عناوین رسیده و در هر بازی بهتر از بازی قبل می شود. از بازی کردن درکنار او به عنوان یک هم تیمی لذت می بردم و الان به عنوان یک تماشاچی از فوتبالش لذت می برم. این خیلی خوب است که او آرژانتینی است.»
The Result: FC Barcelona 2-0 Bayern Munich
بایرن مونیخ 0-2 بارسا؛ قهرمانی کاتالان ها در آئودی کاپ
سایت گل- تیم بارسلونا با پیروزی 2-0 مقابل بایرن مونیخ، قهرمانی رقابت های چهار جانبه آئودی کاپ در آلیانس آره نا شد.
دو تیم که با پیروزی مقابل میلان و اینترناسیونال به فینال این رقابت ها رسیده بودند، در مقابل 60 هزار تماشاگر ورزشگاه آلیانس آره نا به مصاف هم رفتند که در نهاتی بارسا موفق شد با گل های تیاگو آلکانتارا در دقایق 42 و 75 به پیروزی برسد.
در این دیدار بایرن با 9 تغییر نسبت به دیدار اول به میدان رفته بود و در مقابل، بارسا بار دیگر با ترکیبی از بازیکنان اصلی و ذخیره اش پای به میدان گذاشته بود.