سرالکس مانع پیوستن اسمالینگ به آرسنال!
کریس اسمالینگ مدافع جوان و ملی پوش یونایتد در ژانویه 2010 با مبلغ ده میلیون پوند از تیم فولهام جذب شد اما گفته می شود این انتقال با مداخله شخصی سرالکس فرگوسن صورت گرفته و قبل از یونایتد توپچی ها به دنبال این مدافع بوده اند و حتی اسمالینگ درخواست ونگر را نیز پذیرفته است تا این که فرگی به طور شخصی وارد عمل شده و مانع پیوستن او به آرسنال شده است. یک منبع آگاه در این زمینه می گوید:آرسنال و فولهام بر سر انتقال اسمالینگ توافق کرده بودند و قرار بود توپچی ها این انتقا را به طور رسمی اعلام کنند تا این که فرگوسن وارد عمل شده و مانع این انتقال شد. بعد از بازی فولهام با تاتنهام در جام حذفی و در پارکینگ سرالکس و کریس اولین سخنان خود را داشتند و بالاخره اسمالینگ به آرسنال پشت کرد و به اولدترافورد آمد. گفتنی است اسمالینگ تا اینجای کار در 21 مسابفه برای یونایتد به میدان رفته است.
تمجید اورا از شخصیت یونایتد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاتریس اورا کاپیتان یونایتدها پس ار تساوی مقابل استوک با توجه به نبود رونی ایوانز و هرنادز به تمجید از بازیکنان و تیمش پرداخت مدافع فرانسوی شیاطین سرخ معتقد است که کسب یک امتیاز در برابر استوک سیتی با توجه به اینکه سرالکس فرگوسن رونی و ایوانز و هرناندز رو به خاطر مصدومیت در همان دقایق ابتدایی از دست داد می تواند رضایت بخش باشد
اورا به mutv tv گفت: من صادقانه صحبت میکنم این امتیاز خوبی بود رفتن به استوک سیتی و گرفتن سه امتیاز واقعا کار دشواری است ما فصل گذشته موفق به انجام ان شدیم و روز شنبه هم فرصت دوباره برای این کار را داشتیم اما تیم های بزرگی به این ورزشگاه می ایند و فقط با یک امتیاز برمی گردند این بازی اسانی نبود و در پایان با تساوی تمام شد
مدافع منچستر اعتراف میکند که سرالکس قبل از بازی به ما گفت که او به مردانی برای این بازی نیاز دارد و من فکر میکنم که همه شخصیت و کاراکتر خود را به نمایش گذاشتند این باعث شرمندگی ست که ما نتوانستیم پیروز شویم ولی بازی در استوک سیتی اصلا آسان نیست پاتریس اورا همچنینی در ادامه به تقدیر از دروازه بان تیمش دیوید دخئا پرداخت که نمایش خوب او باعث شد که منچستر گل های دیگری دریافت نکند اورا از او به عنوان یکی از بهترین نام برد من فکر میکنم اعتماد به نفس دیوید در حال افزایش است شما می توانید خوشحالی بازیکنان برای او را ببینید او یک یونایتدی است و ما از او حمایت می کنیم او شروع سختی داشت ما اگر به بازی با چلسی و همین بازی نگاه کنید میبینید که سیو های فوق العاده ای داشت دیوید از سوی رئیس و تمامی بازیکنان حمایت می شود او می تواند به یکی از بهترین ها باشد
سر الکس برای بازی با بازل تغییراتی ایجاد میکند
سر الکس فرگوسن برای اولین بازی خانگی تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان در مقابل بازل سوئیس تغییراتی در ترکیب تیمش ایجاد میکند.
اگر چه که او برای قهرمان سوئیس احترام زیادی قائل است ولی درک میکند که برای اماده نگه داشتن بعضی از بازیکنانش باید به ان ها هم بازی دهد.
"شاید من از کسانی که زیاد بازی نکردند سه شنبه شب استفاده کنم.من نیاز دارم که کل تیم را اماده نگه دارم .
من فکر میکنم که سه شنبه چند تغییر خواهیم داشت.
من فکر میکنم که در مقابل بنفیکا نتیجه خوبی گرفتیم.امیدوارم که سه شنبه بتونیم موقعیتمون را بهتر کنیم .
مربی ان ها تورستن فینک در فینال 99 به جای لوتار ماتئوس به میدان امد. من او را در کنفرانس مربیان یوفا دیدم و با هم صحبت کردیم.او کارش را به خوبی انجام داده است.
اگر شما در مرحله گروهی 10 امتیاز بگیرید صعود میکنید ،اگر چه که ما به دنبال صدرنشینی هستیم.
اگر هر سه بازی اینده مان در این رقابت ها را ببریم بعد از ان میتونیم از تمام بازیکنانمان استفاده کنیم.
این قطعا به تیم کمک میکند ما این کار را در چند سال گذشته انجام دادیم.اگر چه این کار گاهی اوقات نتیجه معکوسی دارد.
یکبار من یک ترکیب تازه که زیاد بازی نکرده بودن را در مقابل فنرباغچه قرار دادم و ان ها ما را 0_3 شکست دادند.
اگر چه که من میخوام تغییراتی بدم،ولی من شرمندگی را نمیخوام.
پس تغییرات در راستای این خواهند بود که تیم همچنان به دنبال پیروزی باشد."
مصدومیت رونی جدی نیست
سرالکس فرگوسن بعد از بازی با استوک سیتی در ورزشگاه بریتانیا اعلام کرد که مصدومیت وین رونی از ناحیه همسترینگ که او را از بازی کردن مقابل استوک محروم کرد جدی نیست! وین رونی یکی از سه بازیکنی است که در تمرین روز جمعه از مصدومیت رنج می برد. سرالکس در همین زمینه به MUTV گفت: ایوانز در تمرین روز جمعه با مصدومیتی از ناحیه قوزک پا مواجه شد اما مشکل او برطرف شد ولی از او استفاده نشد. وین رونی و کریک هم با مصدومیت مواجه شدند و به این مسابقه نرسیدند. اما در مورد وین رونی حرف زدن بسیار سخت است و نمی توان به طور قطع مدت زمان غیبت وین را معلوم کرد. این مصدومیت همسترینگ او جدی نیست اما من فکر نمی کنم او برای هفته ی بعدی در اختیار تیم باشد. گفتنی است با مصدومیت وین رونی طومار غایبان یونایتد بلند تر شد و دست سرالکس برای انتخاب ترکیب تیم خالی تر شد.
سرالکس: کراوچ همواره خطا می کند!
پیتر کراوچ مهاجم بلند قامت استوک سیتی که در تابستان گذشته به این تیم پیوست موفق شد در بازی مقابل یونایتد گل تساوی را به ثمر برساند و یک امتیاز را برای تیم خود بدست آورد و آمار صد در صد پیروزی یونایتد در فصل جدید لیگ برتر را موفق کند. سرالکس فرگوسن بعد از بازی پذیرفت کراوچ باعث آزار مدافعان یونایتد شده اما همواره به خطا متوسل شده است. فرگی در همین زمینه می گوید: کراوچ همواره خطا می کند او به خاطر قد بلند خود سوار بر مدافعان می شود اما همواره بالای مدافعان می پرد. او این کار را همواره تکرار می کند و داور این موضوع را می داند به نظر من در صحنه ی گل نیز کراوچ فیل جونز را کات کرد اما داور این صحنه را خطا نگرفت. او در هوا آرام نیست و هیچ شکی در این موضوع نیست. او همچنین درباره ی عملکرد دخئا گفت: او در نیمه ی اول چند واکنش فوق العاده داشت. او اعتماد به نفس زیادی دارد و هیچ اشکالی در کار او نیست.
منبع : Manutd.Com | نویسنده : احمد سقازاده
کد:
http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=106