نقل قول:
در کل ما نباید اصلا از این نتیجه راضی باشیم. با گفتن اینکه حق ما برد بود و اون پنالتی رو نگرفت هم نمیشه جام رو بالای سر برد!
رئال حتی تو آماده ترین فرم هم به سختی بارسا رو تو نیوکمپ برده، پس باید قبول کرد که الان شانس اونا خیلی بیشتر هست.
درسته اما اون ترسی که بود، دیگه اصلا وجود نداره...یعنی حداقل نکته + این بازی، همین بود...
اینکه بارسا بعد این همه بازی، کلا 2 موقعیت گل داشته باشه و با این وجود گواردیولا ابراز رضایت کنه از بازی بازیکناش، خودش خیلیه..
اما در مورد بازی برگشت، حق داری..خیلی سخته کارمون..
بخصوص که این ماییم که به گل نیاز داریم نه اونا...
نقل قول:
{وقتی که در مورد داوری سوال پرسیده شد}"رئال مادرید پیشرفت کرده است اما چیزهایی هستند که به نظر نمیرسد تغییر بکنند"
درسش رو یاد گرفته از خوزه!
تیکه نازی انداخته...:31:
نقل قول:
والدزی که تو هر بازی حداقل یه سوتی میداد دیشب شده بود اسپایدرمن !
من جای دلبوسکه بودم، بعد دیشب، والدز رو میکردم دروازه بان اول!
چه توپهایی رو که نمیگرفت!
یاد روزای اوج کاسیاس افتادم..اون ضربه سر کریم رو چطور گرفت؟!
به نظر منم بهترین بازیکن زمین بود..
نقل قول:
اتوبان شهید مارسلو هم که دیشب به بهره برداری رسید !
مقصر هم نبود خیلی..
این الکسیس عجیب رو فرم بود!
فکر کنم با اون بازی، بیشتر از همه مسی نگران شد که با تکنیک الکسیس، دیگه بارسایی ها بهش نگاه نکنن!
نقل قول:
به جز 15 دقیقه اخر که بارسا خسته شده بود
دقیقا..
من موندم چرا خوزه این رو از اول میذاره؟؟
الکی خسته میشه..
بهترین بازیش، همون 1-1 برگشت لیگ بود که دقیقه 60-70 اومد تو زمین..
نقل قول:
بنزما به نظرم خوب کار کرد دیشب
اگه یکم خوش شانس تر بود حتما یه گل رو میزد (مخصوصا اون ضربه سرش)
کلا خیلی خوش تکنیک تز از هیگواینه
ولی رو ضربات آخر هنوز کار داره (یاد ون گل به خیر )
تا قبل گل، کریم جوری بازی میکرد که من فقط دهنم باز مونده بود!
2-3 تا توپ مرده رو عالی زنده کرد که یکیش توپ کنار زمین بود که کلی هم تشویقش کردن تماشاگرا..
اما بعد گل، با گذشت زمان، ضعیف شد..اون 2-3 تا توپی هم که خراب کرد هم بماند..
یکی از دوستان به صحنه شوت کریم که به ماسکرانو خورد اشاره کرد که باید تو سر توپ میزد و اینا..
شما این رو مقایسه کنید با گلی که اوزیل زد..یه استپ و بلافاصله ضربه...اما کریم نه..کریم استپ رو کرد اما الکی 2-3 متر توپ رو برد جلو که همین باعث شد ماسکرانو برسه و تکل رو بزنه...در صورتیکه اگه همون اول ضربه رو میزد، توپ گل میشد(البته اگه والدز نمیگرفت!: دی)
کلا بقولت، روی تموم کنندگیش باید کار کنه...
نقل قول:
گل مسی هم که دیگه هیچی نمیشه گفت به جز هوش و ذکاوت مسی
شوخی میکنی؟!
چیکار کرد که هوش و ذکاوتش رو نشون داد؟!
این خورد به اون و اونم خورد زمین یه بادی اومد و آفتاب(همون نورافکن ها) خورد تو چشم بازیکنا و... و این یهو تک با تک شد!!
هرچند ضربش رو خوب زد اما هیچ کار خاصی نکرد برای ایجاد موقعیت...(البته پرسینگش هم تاثیر داشت)