نقل قول:
سلام داداش :n12:
درسته خیلی وقته از لطفی که در حق من کردی گذشته ولی هیچوقت کارت رو فراموش نمیکنم :n16:
هر وقت هر کاری داشتی شماره موبایلمو داری احتمالا هنوز یا پ.خ کن داداش
بازم بخاطر کارات سپاسگذار
نقل قول:
سلام داداش :n12:
درسته خیلی وقته از لطفی که در حق من کردی گذشته ولی هیچوقت کارت رو فراموش نمیکنم :n16:
هر وقت هر کاری داشتی شماره موبایلمو داری احتمالا هنوز یا پ.خ کن داداش
بازم بخاطر کارات سپاسگذار
دوست عزیزنقل قول:
از لطف جناب عالی بسیار سپاس گذارم و با اجازه شما شماره تلفن شما را برای آن دست از عزیزانی که در منطقه شما دچار مشگلی از این دست می باشند در اختیار شان قرار می دهم و شما در حد امکان مساعدت لازم را با آن عزیزان بنمایید
با تشکر
پس جواب من چی شدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در تلویزیونهای سامسونگ امکان دیدن ایمیل هست بشرطی که حافظه آن را پر نکرده باشید چون تلویزیون هم به مانند کامپیوتر برای خواندن صفحه های اینترنت نیاز به فضای برای خواندن دارد ولی نرم افزار را نمی توانید دانلود کنید مگر فریمور ویا آپلکیشنهای خود سامسونگ را و در برندهای دیگر تست نکردم ولی باید همه از این اصول کلی پیروی کنند.
با سلام خدمت دوستان
من دو سال پیش یک تلویزیون LED سامسونگ D7770 گرفتم. کلا ازش راضیم. ولی یه مشکل توی پخش کردن عکسها داره. اخیرا یه هارد آداپتور دار 2ترابایت خریدم و کلیه عکسها و فیلمهام رو ریختم توش.
اون رو به چند درایو تقسیم کردم و فرمت همشون NTFS هست. تو پخش فیلمها خیلی مشکل نداره. ولی عکسها رو تو بعضی از پوشهها باز نمیکنه. اگه تو یه پوشه(فولدر) چند تا زیرپوشه ایجاد کنیم تو اونها نمیره و میگه پوشه خوانده نمیشود!!! اگه یه پوشه سنگین باشه عکسهاشو نشون نمیده! ولی پوشههای سبک رو باز میکنه! دوستان کسی از این جور مشکلها داشته؟!!! ضمنا همین امروز آخرین آپدیت رو از سامسونگ امارات دریافت و با USB نصب کردم. ولی مشکل حل نشد!!!
........................................
ضمنا تجربه من میگه حتما از هاردهای آداپتور دار واسه تلویزیون استفاده کنید. چون هم سرعتش بالاتره و هم احتمال آسیبدیدگیش کمتره. من یه هارد پاسپورتی داشتم بعد از یه مدت استفاده به عنوان هارد تلویزیون سوخت.
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما برای خواندن هاردتان نیاز به پردازش سریع دارد و چون شما پوشه های را با حجم زیاد انتخاب می کنید لاجرم برای پردازش آن سیستم زمان زیادی را برای خواندن هارد و همچنین پردازش حافظه خود دارد برای راحتی باید شما از پوشه های با حجم کم استفاده کنید تا مطابق با حافظه داخلی که به عنوان حافظه اولیه برای پردازش است استفاده شود و همچنین از پوشه های تو در تو استفاده نکنید البته در سری های F و ورژن های 7- 8 که چهار هسته ای هستند این مشگل وجود ندارد.
باسلام
دوستان بین خرید پلاسمای پاناسونیک و ledسامسونگ موندم.آیا این درسته پلاسما عمرش کمتره؟؟در کل راهمایی کاملی میخوام.کیفیت تصویر واسم مهمه زیاد بقیه موارد از جمله مصرف برق پلاسما مهم نیست
دوست عزیزنقل قول:
بسته به مدل تلویزیون دارد و یقینا کیفیت پلاسما بهتر است ولی در سری f8880 سامسونگ led کیفیت بالاتری دارد.
سلام
من می خوام یه Sony KDL-32W670A برای استفاده توی اتاق تهیه کنم. می خواستم ببینم راهی هست که هنگامِ استفاده از اینترنت آدم بتونه به سایتای فیل-ت-ر دسترسی پیدا کنه؟
من اگه جای تو بودم توی این دوره پول پای پلاسما نمیدادم چون یه تکنولوژی رو به انقراضه.وقتی تکنولوژی های جدید اومده چرا باید بری سراغ پلاسمه که طول عمر کمتر و مصرف برق بیشتر داره و معلوم نیست اگه پس فردا تلویزیونت مشکلدار شد و نیاز به تعویضش داشتی بتونی راحت قطعاتشو پیدا کنی یا نه.
اگه کیفیت تصویر برات مهم برو سراغ تلویزیونهای ژاپنی که پلهای مرغوبی دارن و کیفیت تصویرشون خوبه .