آیا برای دانلود مثل شاتل Fair Usage Policy هم داره آسیاتک؟ وضعیت سرعت دانلود چطوره؟ کدوم طرح نا محدود رو گرفتین؟ انگار 2 تا مدل برای نامحدود داره که الان اسمش یادم نمیاد بگمنقل قول:
Printable View
آیا برای دانلود مثل شاتل Fair Usage Policy هم داره آسیاتک؟ وضعیت سرعت دانلود چطوره؟ کدوم طرح نا محدود رو گرفتین؟ انگار 2 تا مدل برای نامحدود داره که الان اسمش یادم نمیاد بگمنقل قول:
فرقش اینه که اگه یه ماه مثلا مصرفت کمتر از 3 گیگ بود الکی خودش شارژ نمیشه و آخرش که مصرف نکنی بسوزهنقل قول:
خانواده خوبیش اینه هر چقدر میخوای استفاده کنی شارژ میکنیش
بچه ها امروز روزنامه ی خراسان بخش خراسان رضویش علل کم شدن سرویس ADSLمشهد رو بررسی کرد و در آخر گفتن تا پایان هفته درست میشه و به کاربران محدود حجم دانلود میدن و به نامحدودا اعتبار زمانی میدن
فایده نداره.نقل قول:
فقط بیان همین سرویسی که داریم رو کیفیت و سرعتشون رو درست بکنند , حجم و اعتبار بخوره توی اون سرشون. :n22:
دوستان هیچ شرکتی سرویسی مشابه طرح بعثت نمیده ؟
سرعتم حداکثر 130 kb/s هست
یادمه اوایل 300 تا هم میشد!
الان چند روزیه کیفیتش یکم بهتر شده (نسبت به هفته ی پیش)
درود!
من ساکن گلبهارم، کسی میدونه چه شرکتی واسه این شهر خدمات میده؟
سرویس های مخابرات که قربونش برم، افتضاحه !!!
برای اطلاع از وضعیت اعتبار اینترنتتون اگر از مخابرات گرفتید میتونید برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ازاونجا به قسمت خدمات اینترنتی adsl برید و از مدت اعتبار و شارژتون مطلع بشید.:n26:
سلام من امروز رفتم امور مشترکین تا طرحم رو کنسل کنم اما گفتن اگه کنسل کنی هیچ وجهی بهت پرداخت نمی شود در صورتی که من الان نزدیک به 50 گیگ حجم دارم .
گفتن فقط میتونی اعتبارت رو به کسی که طرح طلایی داره منتقل کنی . حالا دوستانی که طرح طلایی دارند اگر خواستن من این 50 گیگ حجم رو به مبلغ هر گیگ 2500 می فروشم که نزدیک به 700 تومان ارزونتر از مخابراته اگه کسی خواست الام کنه تا شماره تماس بدم
شبا یکم سرعت میاد پایین
تا به ساعت 12 شب میرسه سرعت من هم به 1/4 میشه و معمولا تا حدود سه نیمه شب هم همینطور می مونه!