ببخشید منظورتون رو نگرفتم یعنی چی اگر چندتا رم دارین ... آخه من رو لب تاب این مشکلو دارم .از کجا باید بدونم چنتا رم دارم آخه وارد نیستم؟ و برنامه ایی که معرفی کردین چه کاری انجام میده؟
میشه بیشتر راهنمایی کنید .ممنون
ببخشید منظورتون رو نگرفتم یعنی چی اگر چندتا رم دارین ... آخه من رو لب تاب این مشکلو دارم .از کجا باید بدونم چنتا رم دارم آخه وارد نیستم؟ و برنامه ایی که معرفی کردین چه کاری انجام میده؟
میشه بیشتر راهنمایی کنید .ممنون
سلام، ممنوننقل قول:
مشکلتون مربوط به درایور آنتی ویروس AVAST هست
شما اول نرم افزار رو از کنترل پنل یک بار ریپیر کنین:
Control Panel>Programs & Features>uninstall a program>avast! Anti-Virus>Change/Remove>Repair
اگر نشد:
یک بار از طریق کنترل پنل ورژن قبلی رو کامل پاک کنین و آخرین ورژن رو نصب کنین
برای پاک کردن از نرم افزار زیر استفاده کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در نهایت اگر جواب نگرفتین
autosandbox رو غیر فعال کنین.
برنامه ای که معرفی کردم رم ها رو تست میکنهنقل قول:
اگر پیغام های قرمز گرفتین یعنی رم مشکل داره
1- مرسی من این فایلو دانلود میکنم میره تو قسمت c: user...\ local \temp میشینه نه جایی که فایلیمو دانلود میکنم مشکلی نداره؟
2- ویندوزه من 64 بیتی هست این نرم افزار روش جواب میده
شما از لینک زیر دانلود کنین:نقل قول:
http://www.memtest.org/download/4.20/memtest86+-4.20.iso.zip
و فایل زیپ رو اکسترکت کنین و فایل ایزو رو رایت کنین و با اون سی دی بوت کنین و تست رو انجام بدین.
سلام
مدتی ارور میده. فاصله بین ارورها تفاوت داره. یه بار 5 دقیقه یه 2 ساعت طول میکشه. لپ تاپ دل. ویندوز سون 32 بیت. نرم افزار نصب نکردم
مرسی از راهنماییتون من این 2 فایلو دانلود کردم memtest86+-4.20.iso - و memtest86+-4.20.tar از حالت زیپ خارجش کردم بعد هر دو رو رایت کردم رو سی دی ولی لب تابمو که restar کردم بالا که اومد چیزی رو چک نکرد از کجا باید اونو تنظیم کنم تا با سی دی بوت بشه
سلام
این فایل حاصل از برنامه GeneralReporter
board gigaکد:http://p30upload.com/download.php?filename=1336499365_GeneralReport.zip
ram 2gig
vga 9500gt
OS seven-32bit
هر از گاهی صفحه مرگ ظاهر میشه و برخلاف اکثر صفحات مرگ ، سیستم ریست نمیشه و باید خودم از پنل سیستم رو ریست کنم
همه اتصالات رو چندین بار چک کرده ام (هنگام پاکسازی داخل کیس و نه به دلیل این خطا)
99.99% هم از عدم آلوده بودن سیستم مطمئن هستم :دی
و ربطی هم به سیستم عاملم نداره . چون هرازگاهی ویندوز رو عوض میکنم و همچنین هر چند ماه یه بار ویندوز جدید دانلود و نصب میکنم
اگر چیز دیگری نیاز هست بفرمائید تا ارائه بدم
نقل قول:
مشکل شما مربوط به سخت افزار سیستم نداره مشکلتون مربوط به گرافیک دایرکست ویندوز این روش سایت مایکروسافت برین این فایل آپدیت پایین به شماره KB974431 دانلود کنید نصب کنید درمرحله بعد درایور گرافیک خودتون از داخل سایت سازنده بسته به اینکه ati یا که nvidia باشه دانلود نصب کنید برای پاک کردن درایور قبلی هم فقط از برنامه driver sweeper که داخل لینک دوم هست استفاده کنید اونم در محیط safe mode اجرا کنید درایور گرافیک پاک کنید درمرحله سوم هم دایرکست سیستم آپدیت کنید که لینک دانلود دایرکست هم داخل لینک سوم هست
اگر با ورش بالا رفع مشکل نشد dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم تو صفحه اول گزینه next بزنید داخل صفحه دوم هم از اون پایین صفحه گزینه repair my computer انتخاب کنید همینطوری Next بزنید تا به عکس پایین برسین اونجا گزینه command prompt انتخاب کنید داخل قسمت خط فرمان ابتدا دستور C: روبزنید اینتر کنید بعدشم دستور cd windows بزنید اینتر کنید بعدم این یکی دستور attrib -s -r -h DXGMMS1.sys /s بزنید اینتر کنید از اخرم del DXGMMS1.sys /s /q این دستور بزنید اینتر کنید بعدش سیستم ریستارت کنید تا بصورت معمول بالا بیاد این موارد داخل سایت پایین مطرح کرده :20:
سلامنقل قول:
آنتی ویروس Nod32 رو دارید؟
علت یکی از خطاهای شما مربوط به فایل eamonm.sys هست
این فایل مربوط به اسکنر انتی ویروس nod32 هستش.آنتی ویروس رو حذف کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟
و یکی دیگه از خطاها مربوط به فایل dxgmms1.sys هست که مربوط به کارت گرافیک و DirectX میشه.
با مشکل عجیبی مواجه هستم: با نصب پروکسیفایر در win7 سیستم دیگه استارت اپ نمیشه و تو اون مرحله گیر میکنه ...وقتی هم با safemode یا command prompt هم میخوام سیستم رو بالا بیارم نمیشه و مجبورم از last good...استغاده کنم اما نمیدونم چرا سیستمم به proxifire حساسیت داره ضمنا از نود 32 هم استفاده میکنم اگه کسی راه کاری داره بگه