دوستان سلام. اين سايتجانبى اتريكس رامى آوردالبته تا يك ماه پيش قيمتها را زيرعكس هركدام ازلوازمکد:www.lavazemjanebimobile.blogfa.comلوازم
مى گذاشت وقيمتهاى آن بدنبودولى الان قيمتهارانمى گذاردبايستى زنگ بزنيدوبه پرسيد
دوستان سلام. اين سايتجانبى اتريكس رامى آوردالبته تا يك ماه پيش قيمتها را زيرعكس هركدام ازلوازمکد:www.lavazemjanebimobile.blogfa.comلوازم
مى گذاشت وقيمتهاى آن بدنبودولى الان قيمتهارانمى گذاردبايستى زنگ بزنيدوبه پرسيد
سلام فرهاد جان / هزینه پست حدود 40-50 هزار شده برای دوستان . به نظر من دوربین آتریکس خوبه و نیازی به 8 نداری . فیلمبرداریش که عالیه .نقل قول:
مرسی هادی جان. جدا از کمرا . واسم دیزاینش هم جالبتره .نقل قول:
سلام فرهاد جان / هزینه پست حدود 40-50 هزار شده برای دوستان . به نظر من دوربین آتریکس خوبه و نیازی به 8 نداری . فیلمبرداریش که عالیه .
خوب اون دیگه سلیقه ای هست . اما آتریکس هم خوشکله . مثل دیفای در سایز بزرگ و پشتش که کلا" قشنگه /نقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
این یکم قیمتهاش بالاست . من تماس گرفتم باشون . یک کیف چرمی رو میگه حدود 80 هزار . سایت گوشی بازار یک مدل داره واسه آتریکس فردا میرم ببینم اگه خوب بود میخرم .نقل قول:
بچه ها این کیس چطوره !؟ بهتر از این کسی سراغ نداره تو ایران
دوستان آتریکس 2 یا آتریکس اچ دی هم داره کم کم سر و کلیه اش پیدا میشه :18:
خیلی خفنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااای...نکن اینجوری با من !!!!!!!!:18:
عجب چیزیههههه
این کیس خوبیش اینه که تقریبا جلوی گوشی رو هم محافظت میکنه چون یه ذره برامدگی داره که در صورت افتادن قبل از گوشی ضربه رو میگیره . اما ظاهرا به حجم گوشی بیشتر از حالت نرمال اضافه میکنه . به نظر من بین این و momax یکی رو انتخاب کن بره . ولی اگر به فیت بودن بیشتر اهمیت میدی nillkin بهتره .نقل قول:
این کیس رو رفتم دیدم خوب بود . اما یکم شل بود لبه هاش کنار ال سی دی رو گوشی و خیلی سفت فیت گوشی نبود . شایدم من زیاد حساسم . میگفت 30 تومان اما 25 هم میداد .نقل قول:
شاید یک کیف براش بخرم بجا کیس .اینایی که گفتی رو عکساش رو میشه بزاری یا لینک بده ببینم .
بابا هادی یکی از این کیفهای گولا بخر تمام شه بره . 4هزار . همه طرح و رنگی هم داره :31:نقل قول: