اونو نکشی یه 10 دقیقه که جلو بری میبینی مرده اونجا ازش بردار!جای یه تله مرده بود برای من یه در که روش تیغه چسبیده!بسته است ولی وقتی نزدیکش بشی یهو میاد توی صورتت مال من کنار همون در مرده بود ازش برداشتم!نقل قول:
Printable View
اونو نکشی یه 10 دقیقه که جلو بری میبینی مرده اونجا ازش بردار!جای یه تله مرده بود برای من یه در که روش تیغه چسبیده!بسته است ولی وقتی نزدیکش بشی یهو میاد توی صورتت مال من کنار همون در مرده بود ازش برداشتم!نقل قول:
بچه ها من رسیدم آخر بازی , این Alduin رو چطوری بکشم؟!!! خیلی خیلی قوی هست لامسب!
1.آقا راهی هست هنوز ومپایر نشده واکسیناسیون بشم تا هیچ وقت اصلا مبتلا نشم؟
2.تو اون لینکی که دادید برای درمان ومپایریسم Shrine to Talos چی هست؟
3. disease-curing ها رو از کجا میشه خرید؟(Potion برای درمان ومپایریسم در 3 روز اول)
اون یارو رو هم برگشتم دیدم یه گوشه جسدش افتاده اسکلتا کشته بودنش!
lما که نرسیدیم سرگرم مامورتهای جانبی هستیم ولی با الدر اکرول میشه نابودش کرد البته نابود نمیشه(فکر کنم)طبق توضیحی که پارانیوکس داد(همون اژدهای رفیق) تنها میشه alduin رو در زمان جابجا کرد و زمان تخریب زمین رو به تاخیر انداخت(البته تخرییب زمین نه رفتن از یک دوره به دوره دیگه و از بین رفتن نسل فعلی)نقل قول:
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
نقل قول:
1-تا مریض نشی که نمیشه درمان کرد و نه نمیشه واکسینه شد.
2-تو اون معبد همه بیماریهاتون رو شفا میده
البته اسپویلر نشه , اما این elder رو وقتی میبری بالای کوه یه فیلم نشونت میده که دفعه قبلی چی شده و یه shout جدید یاد میگیری که باید با اون بزنیش , ولی خیلی خیلی خیلی سخته , 1 دونه ضربه بهت بزنه میوفتی میمیری :|نقل قول:
چه شهرایی معبد دارن؟از کجا پیدا کنم معبدو؟هر چی Whiterun رو گشتم توش نبود!
ببین بیرون Dragonsreach تو Whiterun یه مجسمه هست که یه نفر جلوش داره سخنرانی می کنه برو اونجا، جلوی مجسمه یه چیزی شبیه صلیب هست روش کلیک کن تمام بیماری هاتو خوب می کنه...نقل قول:
--------
اون معبد یه چیز دیگست! فکر کنم منظورت همون Temple of Kynareth باشه!!نقل قول:
سلام دوستان
آقا من می خواستم این بازی رو برم بگیرم، یکی از بچه ها گفت باگ زیاد داره اگه میتونی بسازی برو بگیر که من بی خیال شدم
الان خواستم بپرسم که این پچ 230 مگی که براش اومده و میگن بیشتر باگ ها رو برطرف کرده رو این ناشرا به همراه دی وی دی بازی بیرون میدن ؟ نمیشه این همه رو دانلود کنیم که!
آقا این که میگه شیره درخت بزرگ رو بگیر:دی
توی اون غاره
چجوری شیره بگیرم
@ Virus 2009:
درود بر تو!:31:
منم Nightingale ام........:10:
+
نقل قول:
بچه ها من رسیدم آخر بازی , این Alduin رو چطوری بکشم؟!!! خیلی خیلی قوی هست لامسب!
محتوای مخفی: ..................
+
توی شهر markarth یه کوئست گرفتم که خیییییییییلی جالب بود:
محتوای مخفی: ...................