سلام
عزیزان نسخه سایت میهن دانلود معتبر هست که دانلود کنم؟؟
ممنون میشم
اینم لینک
کد:http://mihandownloa d.com/2012/03/mass-effect-3-Full-Version.php
فاصله بین a و d رو وردارین
Printable View
سلام
عزیزان نسخه سایت میهن دانلود معتبر هست که دانلود کنم؟؟
ممنون میشم
اینم لینک
کد:http://mihandownloa d.com/2012/03/mass-effect-3-Full-Version.php
فاصله بین a و d رو وردارین
بازی همونی هستش که دوستان منتظرش هستن...
فقط موقع شروع بازی سکته نکنن که شپرد بد جوری جلوی شورا هنرنمایی میکنه...
کسی که اولین بارش هست این سری رو بازی میکنه با شروع بازی جذابیتش رو خواهد داشت و زده نیمشه که چرا یک بازی RPG رو بازی میکنم
گرافیک بازی عالی هستش ولی نه به زیبایی قسمت دومش اونی که تو قسمت دوم دیدم بیشتر خوب بود ولی
در کل همینشم عالیه چهره ها و انمیشن هاشون تو دل برو هستش....اما کیفیت بافت های لباس ها خوب نیستن
راستی .....اوه داشت اسپویل میشد...:دی
من سیوامو منتقل کردم لول م زیاد شد با حالت سرباز شروع کردم...
سیستم Mele خوبه ولی یک ثانیه تاخیر میده موقع ضربه زدن اما مهم نیست....
اما از هر چه بگذریم از این نقد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه گذشت....
کلا صفحرو اختصاصی برای مس افکت تغییر دادن شکل و شمایل زیبایی دادن بهش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 داشت دیگه...نداشت..من یادمه چند وقت پیش ها هم از این 10 ها داده بود : دینقل قول:
آره یوروگیمر چه عجب یه 10 داد
+
اقا اینم بگم برم...:دی
اونایی که هیلو باز هستن موقع Press Start حتما حسشون رو درک می کنم
کرک DLC کی میاد؟ بدون دی ال سی خوب نیست بازی رو شروع کنم . حیف هست یار به اون خوبی رو توی دور اول بازی نداشته باشیم :دی
دوستان همراهان چند ماه با هم انتظار کشیدیم یکم وایسین باهم بازی کنیم.
خوب وایسین دیگه:19:
ما مغازه ی نزدیک خونمون احتمالا فردا میاره..باید فردا بگیرم...:41:
----------------
الان قسمت مولتی دیگه بسته شده؟
اره دیگه :40:نقل قول:
امتیازات بازی همونطور که انتشار میرفت خیلی خوبن ولی به شماره 2 نمیرسن!من خودم پیش بینی میکنم میانگین امتیازات بازی به 92-91 برسه...........
+
بین امتیاز هایی که تا الان منتشر شده امتیاز گیم اسپات رو بیشتر قبول دارم ولی با توجه به نقد گیم اسپات و 8 مدالی که به بازی داده امتیاز 9 یکم عجیبه!
+
دیروز و امروز وقت کردم 2-3 ساعت بازی کنم،سیومو به بازی منتقل کردم که باعث شد از نعمت اشلی محروم بشم(:27:)و بازی ار لول 21 شروع شد برام.شروع بازی خیلی خوبه و انتظارات یه مس افکت فن رو کاملا برآورده میکنه و در کل بازی مثل شماره های قبلش خیلی خوبه.نها نکته ی منفی که توی بازی دیدم دیالوگ هاست که بیشتر مواقع دیالوگ خودکار انتخاب میشه و وقتی هم دیالوگ رو ما باید انتخاب کنیم 2 تا انتخاب بیشتر نیست،مثل سابق میموند بهتر بود..............
دوستان بازی انگار یک پایان مخفی داره اگر بازی رو مجددا پس از پایان شروع کنید.
متاسفانه زخم های صورت شپرد از نسخه قبلی منتقل نمیشه! دیگه خیلی تصمیم های گیمر پوچ شده .
بابا پایان رو ولش کن همین شروع کار اشک منو در اورده...زدن کشت و کشتار راه انداختن ..نقل قول:
دوستان بازی انگار یک پایان مخفی داره اگر بازی رو مجددا پس از پایان شروع کنید.
بازی مجال نداده تا حالا همینجوری حماسی داره میره جلو..
راستی اولین رفیقمان هم خودش رو رو کرد...
بچه ها سایت ِ سکیدرو هم واسه شما باز نمیشه ؟ فکر کنم ما هَوَل ها انقدر لود سرور رو بردیم بالا سرور پکیده !
راستی ، چجوری دلتون میاد بدون همچین DLC ِ گولاخی شروع کنید آخه ؟!
حامد تو چرا !؟