سلام..
خب دوستانی که از رام nexus 2 و stable استفاده کردن لطفا نظرشون رو بگن..
کدم به نظرتون بهتره؟
دوستان کسی مشکلی مثل رست و.. رو تو این دوتا رم ندارند؟
Printable View
سلام..
خب دوستانی که از رام nexus 2 و stable استفاده کردن لطفا نظرشون رو بگن..
کدم به نظرتون بهتره؟
دوستان کسی مشکلی مثل رست و.. رو تو این دوتا رم ندارند؟
سلام...
صبح همگی به خیر..
خیلی از دوستان بین دو تا رام stan;e و nexsus vr2 موندن..
واقعا هم انتخاب بین این دوتا خیلی سخته.. چون هر دوتا عالی هستند و مشکلی ندارند.
برای همین تصمیم گرفتم ظهر یکی از دوستام که x8 داره گوشیش رو قرض بگیرم و دو تا رو یکی روی گوشی خودم و یکی روی گوشی اون نصب کنم و در بازی دیگر قسمت ها دقیقا مقایسه کنم ببنیم کدوم بهتر هست..
تا ظهر خبرشو بهتون میدم
منتظر باشید.
تو yt با wildfire htc و lg p500 کل انداختنش از اونا بهتر بود
میشه اور بوده باشه x8???
نظره مارو بذارید دفعه سومه
تو youtube با wildfire htc و lg p500 کل انداختنش از اونا بهتر بود
من دوتا رام RC1 رو چک کردم
به نظرم ورژن 1 خیلی بهتر بود
توی 2 تو دوربین مشکل هنگ داره و کلا کمی هنگه
سلام دوستان
من رام v2 رو نصب کردم
میخواستم ببینم از این به بعد برای نصب دیتای بازی ها باید دیتای چه گوشی رو دانلود کنم؟
سلام..نقل قول:
داداش من که گفتم ورژن rc2 مشکل داره..:31::31:
البته بدم نیست همه چی رو ادم باید تجربه کنه.:40:
خب اول باید بگم هر دو خیلی خیلی شبیه به هم هستند..نقل قول:
از لحاظ پایداری هر دو کاملا پایدار هستن و همه چی خوب کار میکنه..
در بازی های معمولی هر دو مثل هم هستند
در مورد تست benchmark خیلی نزدیک به هم امتیاز میگیرند..
ولی در بازی های سنگین کمی تفاوت هست...
من بازی gtc racing که خیلی بازی میکنم مقایسه کردم داخل رام nexsus vr 2 روانتر هست..
همینطور بازی angry birds rio بازم روانتر هست اول فکر میکردم Stable روانتر باشه ولی بعد دیدم یکمی nexus بهتر هست..
ولی Stable هم خیلی خوب و راحت اجرا میکنه منظور اینه که nexsus vr2 کمی روانتر هست..
البته این نکته رو در نظر هم بگیرید که cpu اورکلاک شده و فرکانس 710mhz داره و مصرف باطری کمی بیشتر شده..
پس از لحاظ باطری Stable بالاتر هست چون اورکلاک نشده..
از لحاظ تم و ظاهر رام nexus vr2 منوش شبیه به 2.1 هست ..ولی Stable تم زیبای 2.3 رو داره..
در کل هر دو رام خیلی عالی هستند و مشکلی ندارند..
فقط از لحاظ فارسی ساز در حال عالی ساپورت فارسی ندارند.. متوسط به پایین ...
خودم nexus vr2 استفاده میکنم در حال حاظر و مشکلی ندارم..
موقع نصب بعضی بازی ها رستارت میشید که من داخل چند تا رام دیگه تست کردم به خاطر نا سازگاری بازی با گوشی بود ولی ورژن های دیگه همون بازی رو تست کردم نصب میشد مثل بازی guerrillabob یکی از ورژن ها رو موقع نصب رستارت میشد.. روی چندین رام تست کردم حتی روی 2.1.. ولی ورژن دیگه ای از این بازی رو نصب کردم راحت داخل رام nexus vr2 stable.rc1 و.. نصب شد.
سوالی بود در خدمتیم
کدوم برنامه هاش به درد نمیخوره؟ این سری های google که بود خواستم حذف کنم گفتم یه سوالی بکنم شتید به درد بخورهنقل قول:
چه برنامه های دیگه اش به درد نمیخوره که از این مسیر پاک کنم؟
اول بازی های مزخرفشو پاک کن میخوایی ببینی کدوم برنامه به دردت نمیخوره برو تو منو همه ی برنامه ها نصبه هر کدومو نخواستی برو تو همون پوشه با سرچ برنامه میتونی برنامه رو پیدا و پاک کنی و حتی میتونی برای اطمینان move کنی به sd card برنامه google map هم واسه gps اونم پولیه که به درد ما نمیخوره فقط حواست باشه موقع حذف کردن برنامه های سیستمیشو پاک نکنینقل قول:
موفق باشی