اما سازگاری کامل با اسپیکر های اکسترنال داره منظورم هستsorrundنقل قول:
Printable View
اما سازگاری کامل با اسپیکر های اکسترنال داره منظورم هستsorrundنقل قول:
من اول فکر کردم که اون نواری که کشیده شده بالای کیبورد کلش اسپیکره که فکر کردم استریو هست، بعد فهمیدم که فقط یه قسمت سمت چپ اسپیکره، این بود که عجیب بود ;)نقل قول:
ولی به قول دوستمون roteal2007 خروجی صداش (اسپیکر ، هدست ، هدفون) واقعا عالیه
بنظرم برای یه هدست ضروریه
شما بهترین لپتاپ رو هم بگیری صداش در حد یه اسپیکر خارجی خوب نیست
یه هدست خوب بخرید حال کنید باهاش
مشکل عجیب با (5742G) در حد تیم ملی
من در خانه دوتا تلویزیون LCD داریم
دوتا 32 سام سونگ البته دوتا مدل مختلف
من از زمانی که لپتاپ خریدم فقط یک دفعه با کابل HDMI به TV منزل وصل کردم و بدون هیچ مشکلی تصویر اومد حتی بازی عم اجرا کردم
امرور بعد چند وقت دوباره لپتاپ به TV خودم وصل کردم
اما تا ویندورز به مرحله استارت میرسید صفحه ابی مرگ میومد وویندوز ریست می شد
چندبار خاموش و روشن کردم و ریست کردم اما بازم تا ایکون ویندوز اسارتینگ میومدصفحه ابی مرگ .......
البته در حالت سیف مد هیچ مشکلی نبود و ویندور اسارت میشد
یک تست دیگه انجام دادم دوباره با همون کابل خودم لپتاپ به TV منزل وصل کردم بدون هیچ مشکلی و در کمال ناباوری ویندوز بالا اومدیک بازی وحتی رزلوشن تغییر دادم
:18:در قاطی می کنم البتهTV خودم سالم و الان ریسورم بهش وصل کردم به همون پورت
بایوس جدید 1.17 عرضه شد
کد:1. Fixes BIOS setup menu will show display mode option after winflash. (more...)
سلام بچه ها کسی بازی کرایسی 2 _ این جدیده رو میگم _ نصب کرده؟رو لپ تاپش؟ من نصب کردم انگار کم آورده البته موقع نصب هم گیر داد که گرافیک شما intel HD هست البته موقع بازی گرافیک جیفورسم داشت کار میکرد میخواستم بدونم کلا بازی اینجوره _ حرکات بازی کن خیلی کنده انگار با چماق کوبیدن تو سرش گیج و ویجه وقتی حرکت میکنه محیط رو تار نشون میده _ یا گرافیک 540 کم آورده یا تنظیمات خاصی داره؟
چجوری میتونم بفهمم بازی رو چند فریم در ثانیه داره اجرا میکنه؟
الان بازی assassins ((brotherhood)) رو هم اجرا کردم این دیگه افتضاح به تمام معنا بود کسی این بازی هارو نصب نکرده؟!!!
سلامنقل قول:
احتمالا سوییچ نشده به گرافیک 540
پیشنهادم اینه که این پست رو مطالعه کنین شاید مشکل شما حل بشه
توضیحاتی درباره سوییچ کردن بصورت دستی به گرافیک دوم دادم
شاید بدردتون بخوره
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
این تست من با pcmark05 هست
البته با این که تو کنترل پنل nvidia تنظیم کردم که این برنامه با پردازنده جیفورس ران بشه اما باز هم مینویسه اینتل...اگر تونستید اینجا بگید چجوری.
در هر حال این نتایج:
البته تو مرحله 47 ام یه ارور داد و تست abort شد، و نتایج کامل نیست...خوب برنامش قدیمیه دیگه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه فاینال رو گرفتم اما از بازی میپرید بیرون الانم که یه نسخه غیر فاینال رو نصب کردم خوبه....نقل قول: