فوری :: فراموش کردن پسورد یاهو :: فوری
سلام
نمیدونم تا حالا چند بار همچین سوالی رو دیدین و جواب دادین . اما این بار قضیه یه فرقایی داره . رک بگم اگه نتونم این ایمیلم رو دوباره استفاده کنم و بازش کنم ، همه چیم رو از دس میدم . همه چی ... . تصور نمیکنی که چقد واسم ضروریه .
چند وقت پیش زدم رمزش رو به یه رمز 15 بیست کاراکتری عوض کردم . خیر سرم میخواستم سکیوریتیش رو بالا ببرم . متاسفانه جایی یادداشتشم نکردم و بعد چند روز خواستم وارد شم ، دیدم wow .. چیکارد کردی پسر .. ای وای ... . خلاصه ، داره ماه میشه واردش نشدم .
+ پسرا اینا رو داشته باشید :
1 - رمز قبلی رو بلدم . رمز جدید رو تا 50 درصد بلدم .
2 - از دو سوال ممکن برای بازگردانی رمز ، یکی رو بلدم .
3 - یاهو ، ایمیل الترنیت رو ازم نمیپرسه . اگه اشتباه نکنم اصلا ایمیلی بهش نداده بودم . (سال ساخت ایمیل ، سال 2008 یا 2009)
4 - تو فکر فرستادن یه نامه احساسی با ذکر ادله کافی از محتوای اینباکسم هستم ! شاید راضی شدن که من صاحب ایمیلم . ( نخند ...)
5 - بعد اینکه ظاهرا ایشون (= یاهو) ، یه ادرس ایمیل مخصوص واسه اونایی که رمز گم کردن داره . درسته ؟ دستت درد نکنه حتما حتما بهم بده .
6 - انگلیسیمم ضعیفه . ولی با ترانسلیت یه نامه میسازم . البته اگه احیانا متن اماده دارید بدید تا حل مشکل رو با هم تسریع ببخشیم .
7 * - بازم تکرار میکنم نگید هیچ راهی نداره که از همین بالای صندلی خودم رو دو ضرب میندازم پایین ...
8 - انشاا.. یاهو مردونگی کنه و با دلایل (= نامه های داخل اینباکس و contact هام و تاریخ تولدم و اگاهیم از رمز قبلی و همچنین نصف رمز کنونی) باور کنه من صاب ایمیلم . حالا گیریم نشد ، میشه یه هکر پیداش کنه ؟ اصولا میشه همچین چیزی ؟ داریم ؟!! واقعا همچین چیزی داریم ؟!
9 - بالاغیرتا یه چیزی بنویس . یه کمکی بکن . ببین منو جای دوری نمیره . گیرم ؛ خداشاهده گیرم ...
10 ** - ممنونم ازت مرد ... :11:
--------------------------
میدونم خوشت اومده (کلا از همه چی) D؛ . توم یه حالی بده خب ...