نقل قول:
شما باید با Disruptor اسلحش رو غیر فعال کنی
یک پل هست که از روش میشه رد شد رفت جاش
از روی اون پل یواش رد شو و برو جلو طرف پنگوئن
یکم که رسیدی بهش با Disruptor اسلحش رو غیر فعال کن
Printable View
نقل قول:
شما باید با Disruptor اسلحش رو غیر فعال کنی
یک پل هست که از روش میشه رد شد رفت جاش
از روی اون پل یواش رد شو و برو جلو طرف پنگوئن
یکم که رسیدی بهش با Disruptor اسلحش رو غیر فعال کن
من رسیدم به یه جایی ک هی باید با اون اسلحه یخ ساز یخ بسازی رو آب جابج بشی(توی cooling tunnel هستم) ولی رسیدم به ی جایی ک نمیشه ازش رد شد...کنارم ی در فلزی هست ک پشتش جعبه فیوزه روبروم هم ی چیز الکتریکیه...خلاصه کمک کنید :دی
نقل قول:
اون دری که پشتش ایستادی و سمت چپش اون فیوزه قرار داره یک سوراخ داره
از توی اون سوراخ Remote Batrang رو پرتاب کن ، رو به روت یک سیم برق هست که داره جرقه میزنه batrang رو از توی اون رد کن تا برقی بشه بعد کلیک چپ و راست رو با هم بزن تا برگرده
مثل همین در ، یک در سمت چپ ( از طرف دری که پشتش ایستادی ) قرار داره ، batrang رو از سوراخ اون در رد کن و بزن به فیوز
دوستان کسی ماموریت میستریوس واچر رو کامل رفته ماله من روی 60 درصد مونده دیگم پیداش نشد چرا؟:41:
بايد فكر كنم 5-6 جا ببينيش بعد يه مختصات رو نقشه بهت ميده و اونجا خود اين ازرائل ررو ميبيني كه اطلاعاتي در مورد نسخه بعدي بازي (به احتمال زياد) و وقايعش بهت ميگه.نقل قول:
یکی لطف کنه بگه این علامت سوال های سبز رنگ رو که باید X رو بزنیم تا ببینیمشون که باید یه جوری وایستیم که نقطه اش زیرش قرار بگیره رو چه جوری باید گرفت ؟
من هر کاری می کنم نمیشه. X رو نگه میدارم نمیشه. اگه دور باشه اول زوم می کنم و بعدش X رو نگه میدارم بازم نمیشه. یادم هم نیست تو بت من آرخام اسایلم چه جوری بود.
...........................
خب باید اون دکمه رو نگه دارید و بعد ول کنید تا اوج بگیره...نقل قول:
سلام .من در روی سکوی دوم مرحله ی آتش فشان هستم و دربازی میگه ctrl روبزن اما وقتی میزنم سقوط می کنه حلا چکار کنم
دوست عزیز این جایه بازی تو بعضی کامپیوترها یه باگ داره ! ( مال خود من نداشت ! )نقل قول:
تنظیمات گرافیکی رو به حداقل برسونین و رزولوشن رو هم تا کف کف پایین بیارید .....
نقل قول:
امیر جون باید دقیقا یه علامت سوال بشه ! بعضی جاها هست خیلی حساسه و من خودم مثلا 20 بار به فاصله های 1 میلی متری دوربین رو می چرخوندم تا بالاخره آخرش قبول می کرد ...
البته اکثرا اگه بفهمه منظورت علامت سواله قبول می کنه ! :D
اقا سلام خسته نباشيد
من نسخه black box كه 8 گيگ دانلود كردم دي وي دي 1 4 گيگ است وقتي اكستركت ميكنم اخرش ميزنه file is corrept
keep broken ميكنم ايمجش در مياد ولي موقع نصب وسطاش ارور 07 مزنه مپر بيرون
حالا من نرم افزار سيگمنت دانلودر گرفتم لينك فايل مستقيم با برنامه كه فايل رو باز ميكنم ميزنه 99 درصد رفته
با برنامه 100 درصد ميشه ولي سيو نميشه دوباره كه پارت يكو با برنامه باز ميكنم همون 99 هست وصد نشده ايا راه ديگري هست كه من فايل ريپير كنم و دوباره دانلود نكنم
به نظر شما اساتيد ارور از اونه يا از ويندوز ويندوزم سون سروس پك هم نيست ايميجو هم با ديمين تولز نصب كردم هم با ورچوال درايو كلن سيدي خواهش ميكنم كمك كنيد