سوالات اختصاصی گ2 باید سخت باشد همین طور که سوالات امسال هم سخت بود مخصوصا فیزیک من هم در طول سال فکر
می کردم سوالات کنکور آسانتر از گ2 است ولی زمان کنکور بسیاری از سوالاتش شبیه گ2 بود>>>>...
Printable View
سوالات اختصاصی گ2 باید سخت باشد همین طور که سوالات امسال هم سخت بود مخصوصا فیزیک من هم در طول سال فکر
می کردم سوالات کنکور آسانتر از گ2 است ولی زمان کنکور بسیاری از سوالاتش شبیه گ2 بود>>>>...
:20:سلام به همه ی دوستان
یه لیست از بهترین کتابهای کمک آموزشی می خواستم برای رشته ی ریاضی(کتابهایی که هم درسنامه خوبی داشته باشه و هم تست های خوبی) لطفا پاسخ دهید چون بد جوری با مشکل انتخاب کتاب مواجهم.من هم قلمچی را انتخاب کردم و تصمیم گرفتم از اول مهر استارت بزنم.:8:
دوست من
من در طرح گام اول و مرور آخر گزینه 2 بودم
سال دوم به طورکامل و 2 امتحان آخر پیش را در قلمچی بودم.
کتاب های گاج هم واقعاکتاب های خوبی هستند ولی من در آزمون های گاج شرکت نکردم ولی سوالات آن ها را در تقریبا 70% آزمون ها از دوستانم می گرفتم و در خانه میزدم که سوالات نسبتا خوبی بودند.
متاسفانه تبلیغات گاج طوری بود که همه فکر میکردند من در آزمون های گاج شرکت کردم ولی جدا کتاب هایش را توصیه می کنم.
خیلی به تبلیغات توجه نکنید مهم خود فرد است و اینکه از سال های پایه خوب تمام درس ها را بخوانید.
هیچ کس معجزه نمی کند.
بابک اسعدپور بهزادی
به كنكوري هاي جديد سلام عرض ميكنم :31:
الان دارم ميرم شام بخورم ولي در اسرع وقت جواب همتونو ميدم
:5: اين شكلك آدامس تركوندنو ميبينين ؟ مطمعن باشين اگه بخواين متونين كنكور رو هم به همين راحتي بتركونين :46:
بهترین زمان برای تموم کردن کامل درسها برای یک دانش آموز فارغ التحصیل کی هست؟
ممنون میشم جواب بدین.:11:
چون من فارغ التحصیل هستم و بیشترین ضعف من در درس ریاضی هست
برنامه ریزی که کردم تا بهمن من تمام دروس رو تموم می کنم و رفع اشکال و از اسفند هم
دوره می کنم با تست بیشتر تا کنکور به نظر من هر کسی برنامه خاص خودش رو داره
به عنوان مثال یکی از دوستان من فارغ التحصیل بود پارسال از تابستون تا دی همه درسا رو کامل تموم کرد
از دی هم رفت آزمون و با آزمون دوره می کرد و تست تا کنکور ...
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــان ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!؟نقل قول:
بابک اسعدپور بهزادی
من خو.دم با اینکه تو قلکچی کار میکردم اما همیشه به دوستان فارغ التحصیلم میگفتم با برنامه قلم چی درس نخونن!
چون دیر تموم میکنه!! و به نظرم یه فارغ الاتحصیل باید تا عید درسش رو تموم کنه.....من خودم با اینکه فارغالتحصیل نبودم ولی عید تموم کردم و بعدش دوره...
عزیزان کسی نظری نداره؟نقل قول:
ليست منابع كنكور انسانينقل قول:
کد:http://sgorji.net/index.php?option=com_content&view=article&id=88:-1389-&catid=11:1388-03-08-09-32-13
بهتره براي برنامه ريزي درسي در آزمون كانون قلمچي شركت كنيد.