جریان افزایش سرعت اینه که شما اینترنتت با 10 نفر شیر هست شما نباشی سرعت شما بین دیگران تقسیم میشه و شما بیایی سرعتت دوباره کم میشه
Printable View
جریان افزایش سرعت اینه که شما اینترنتت با 10 نفر شیر هست شما نباشی سرعت شما بین دیگران تقسیم میشه و شما بیایی سرعتت دوباره کم میشه
خلاصه علت هر چي كه هست اميدوارم تداوم داشته باشه الان قريب به 4 روزه سرعت دانلود به صورت ميانگين 20 الي 22 هست. ولي به نظر منم نمي تونه علت نبود كاربر باشه يعني توي اين 7 - 8 ماه اين اولين باريه كه طرف رفته پي عشق و حال و سرعت دانلود من افزايش پيدا كرده.
اگر اين طوره خدا كنه طرف اصلا نياد :31:
واسه من 2 روز قطع بود! هر چي زنگ زدم كسي جواب نداد!
يه بار ديگه از اول مودم رو نصب كردمو يوزر پس رو زدم! دوباره وصل شد! :دي
سلام اساتید محترم
شما خیلی خوش به حالتونه. بره من افتضاح شده سرعت دانلود با download manager میانگین رو 5-6میچرخه. page هم 2 -3 دقیقه طول میکشه باز شه.کسی راهی سراغ داره که سرعت بهتر شه؟ dns google هم فایده نداره. از دایل آپ بدتر شده.
بازم سلام . اینم speedtest.افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من براي adsl مخابرات ثبت نام کردم و دوشنبه گذشته يوزر و پسوورد رو گرفتم. منتها هنوز وقتي ميخوام کانکت بشم ارور يوزرنيم و پسوورد (ارور 691) ميده.
مودمم TP Link TD-W8901G هستش. VPI و VCI و هم بترتيب روي صفر و 35 گذاشتم و Connection Type رو روي PPPoE LLC ولي بازهم درست نشد. يعني توي هيچ سايتي نميره. چراغ ADSL مودم روشن و ثابته ولي چراغ اينترنتش نه.
ممنون ميشم راهنمايي کنيد. آيا بايد صبر کنم تا از طرف مخابرات کار خاصي انجام بشه؟
متشکرم.
دوست منم همین مشکلو داشت.اون که زنگ زد یکی از مخابرات اومد 5 تومن گرفت براش نصب کرد و درست شد.حالا شاید بچه ها اینجا بهتر راهنمایی کنن و خودت بتونی انجامش بدی.
------
دوستان چند سوال.این adsl مخابرات سایت نداره ؟
بعد به کجا زنگ بزنم که سرویسشو بگیرم ؟ حتما حضوری باید برم ؟ کجا برم ؟
من شمال شرق تهرانم اینجا سرعت خوبه ؟ محدودیت دانلود که مطمئنا نداره دیگه درسته ؟
یهو مثل شاتل نکنن دانلود رایگانو بردارن ؟
زنگ بزنید 1899 و پیغام بگذارید باهاتون تماس میگیرند.نقل قول:
tct .ir سایت مخابرات تهران هست ...اونجا به همه سوالات میرسی..نقل قول:
دوستان چند سوال.این adsl مخابرات سایت نداره ؟
بعد به کجا زنگ بزنم که سرویسشو بگیرم ؟ حتما حضوری باید برم ؟ کجا برم ؟
من شمال شرق تهرانم اینجا سرعت خوبه ؟ محدودیت دانلود که مطمئنا نداره دیگه درسته ؟
یهو مثل شاتل نکنن دانلود رایگانو بردارن
ممنون.حالا از کجا میشه بفهمم تو ناحیه ی ما ( 7736 ) مخابرات سرویس ADSL میده یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره تماسی چیزی ندیدم تو سایت برای تماس و سوال کردن.