نه ، من شنیدم دوستان تونستن استفاده کنن ، حالا سوال می کنم اطلاع میدمنقل قول:
Printable View
نه ، من شنیدم دوستان تونستن استفاده کنن ، حالا سوال می کنم اطلاع میدمنقل قول:
ممنون میشم اگر این کار رو انجام بدی.نقل قول:
شما اگر به IPod جدید دقت کنید میبینید که قابلیت FaceTime رو داره. پس کاملآ مشخصه که اصلآ ربطی به شبکه موبایل نداره و تنها از طریق Wifi هست.
من سیستم کار FaceTime رو نمیدونم چون هنوز موفق نشدم Iphone 4 بگیرم.ولی با نرم افزارهایی مثل Skype که همین کار رو انجام میده مقایسه میکنم به نظرم ساختار کار هر دو شبیه هم باشه.Skype هم دقیقآ از Wifi جهت تماس استفاده میکنه البته از طریق اینترنت به سرور مربوط به خودش وصل میشه و فقط هم میتونی با کاربران دیگه Skype تماس برقرار کنی.
FaceTime هیچ ربطی به شبکه نداره و شما از طریق WiFi و در صورتی که طرف مقابل ارتباط iPhone4 باشه ( و جدیدا نسل جدید iPod و احتمالا بعدیه iPad ) می تونید از این قابلیت استفاده کنید . کاملا هم رایگان هست .
اینم در نظر بگیرید که آیفون قابلیت برقراری ارتباط تصویری از طریق شبکه 3G رو هم داره و قابلیت FaceTime علاوه بر اون هست .
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/FaceTime
دوستان عزیز من هم قبل از اینکه به فکر استفاده از face time بیفتم مثل شما دوستان فکر می کردم.
ولی حالا که می خوام اینکار رو انجام بدن نمیشه.
حالا هی بیاید حرف خودتون رو بزنید:31: ، اگر کسی تو ایران استفاده کرده بگه تا ما هم یاد بگیریم.
شما هرطور فکر کنید FaceTime همینه که من گفتم :31:
شاید دلیلش بلوک بودن IP ایران باشه ! من آیفون ندارم تا بیش از این راهنمایی کنم اما این موارد رو در نظر بگیرید .
من رفتم بخرم
پایتخت گفت 1250 ، 4.0.2 ، 1300 هم 4.0.1
علائدین هم کلا کلاهبردار
دوتا آورد ، گوشی رو باز کرد ، روش سدیا بود ، میگفت برنامه اصلی اپله از پیش روش نصبه :دی
آقا گوشی نو رو باز می کنیم ، چطوریه ؟ باید ارور بده به آیتیونز وصل بشه ؟ و... ؟
بعد فرقه این جعبه کوچیکا با بزرگا چیه ، یکسری راهنمایی بدید ، سرمون کلاه نذارن لاک رو جا آنلاک قالب کنن
بعد من الان 4.0.1 بگیرم یا 4.0.2 که جیل نمیشه ؟
اگر 4.0.1 بگیرم مجبور نمیشم آپگرید کنم ؟
کسی خواست من 16 گیگ دارم باسه فروش
پیغام شخصی بده
دوستانی که قصد خرید دارند به قول معروف کمی دندان روی جیگر بگذارند تا چند وقت دیگر 32 گیگ آنلاک به 1 میلیون خواهد رسید ان موقع بهترین زمان برای خرید هست.
این دوستمون سوال خیلی خوبی پرسید خواهشا جواب ایشونو یدین.نقل قول: