دیگه خستم شد از فیلمه
دیگه نگاهش نمیکنم نمیدونم
Printable View
دیگه خستم شد از فیلمه
دیگه نگاهش نمیکنم نمیدونم
یا خیلی ها اصلا حوصله ی مصاحبه ندارننقل قول:
یا خیلی ها مصاحبه می کنن اما خیلی هاش پخش نمیشه.
یا قبلش بهشون میگن که چی بگو(به گاگولاشون).برا همین خیلیهاشون مثل هم حرف میزنن
یا بسیاری هم چون میدونن که هرچی بگن یا پخش نمیشه یا تحریف میشه اصلا مصاحبه نمی کنن.
از این حالات فکر نکنم خارج باشه.
حرف خيلي خيلي خيلي خيلي توپي بود :31:نقل قول:
مهران مدیری دیگه میخواد فیلم بسازه واسه چی ؟؟؟
4 تا از این فیلما بسازن از خنده میترکیم !!!
جديدا هم آخر برنامه با دوسه نفر حرف مزنند كه مردم به اونا بخندند
واقعا برنامه ي جالبيه اين طنز فاصله ها
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
آخه وقتي فارسي 1رو ميبندند و مردم فيلم ندارن ببينند خوب چاره اي به جز ديدن اين مسخره بازي ها ندارننقل قول:
پس اگر فاصله ها فوق العادست لاست و فرار از زندان و 24 ماورای فوق العاده هستند . اینقدرم الاف داریم که تو این هوای گرم که سگم با لانچیکو بزنی بیرون نمیره ، میرن تو پارک شبا میشینند فاصله ها می بینند.
يا ميرن سراغ فيلم ها ي زبان اصلي:21: يا مجبورند اينا رو ببيند :2:
در هر صورت جونمون هم دربياد بايد بسازيم :31:
خودتون رو عادت بدين به اينجور فيلمها چون بعد ازاين همين خواهد بود مگر اينكه يه فارسي2بزنند :31:
دوستان یه نظرسنجی هست تو بخش نظرسنجی برید نظر بدید ببینیم درسته که91 در صد از کیفیتش راضین؟!
چرا همین جا یه نظرسنجی نمگذارید ؟
چون نظرسنجی باید تو بخش نظرسنجی باشه:31:نقل قول:
دوستان اون عمو رو دیدیدش؟اقای ایمنی هست! مثلا میخوان فرهنگسازی کنن.گوشیش زنگ میزنه میره کنار وای میسه !
والا چی بگم از این فیلم.فکر میکردم من ادم نیستم از این فیلم خوشم نمیاد ! ولی خدا رو شکر گذرم خورد اینجا یکم امیدوار شدم :دی
سلام . این نظر سنجی کجا هست حالا ؟:10:نقل قول:
دقت کردین وقتی گوشی حاج محسن زنگ میزنه میگیره جلوی چشمش....
حرف و حدیثهای فیلمنامه «یوسف پیامبر» درسریال «فاصلهها» تکرارشد
نویسنده سریال «فاصلهها» میگوید پای شکایتم از تلویزیون میایستم
سینمای ما - ادعای اقتباس غیرقانونی از سریال یوزارسیف در مورد سریال تلویزیونی فاصله ها تکرار شد. یک نویسنده شیرازی اعلام کرد که فیلمنامه سریال فاصله ها که اکنون در حال پخش است اثر وی بوده است. آرزو مهبودی این نویسنده شیرازی و همچنین برگزیده جشنواره جوان ایرانی و جشنواره دفاع مقدس در دیدار با فرماندار شهرستان شیراز در خصوص برداشت بدون اجازه اثر وی توسط یک فیلمنامه نویس گفت: این فیلمنامه را سال 88 در بانک فیلمنامه هنری تهران ثبت و فیلمنامه آن را نیز به بنیاد شهید تهران برای جشنواره فیلمنامه ایثار ارسال کردم که در آنجا به نام من ثبت شده و کد ثبتی آن موجود است.
وی افزود: پس از پخش قسمت اول این سریال، از طریق دوستانم متوجه شدم که فیلنامه ام توسط فرد دیگری ارائه شده و در این فیلمنامه حتی اسامی نیز تغییر نکرده است.
این نویسنده شیرازی گفت: همان موقع از طریق صدا و سیما پیگیری کردم اما هنوز جواب قانع کننده ای نگرفته ام به نظر می رسد می خواهند تا پایان سریال من را معطل کند تا نتوانم به آن نتیجه ای که می خواهم برسم.
نویسنده کتابهای "خانه شیاطین" و "روزهای تلخ" همچنین گفت: متن اولیه فیلمنامه یک داستان کوتاه بود که با عنوان (برای زهرا) در چند جشنواره کشوری حائز مرتبه شده است.
وی ادامه داد: من تا آخر پیگیر شکایتم خواهم بود چون این یک کار غیراخلاقی است و نباید نتیجه زحمت یک نفر برای فرد دیگری لحاظ شود.
منبع خبر: سینمای ما
لینک منبع خبر:
پ.ن: سره چه فیلمنامه ای:puke: میخوان با هم دعوا کنن!!!:27:کد:http://www.cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-3635.html