نقل قول:
مهمترین فاکتورش رو نگفتی که مربوط میشه به روح جذب کننده این فوتبال که واقعا جذابیت خاص خودشو داره به دور از تخیلی بودن حداقل برای طرفدارش که اینجوریه
من نمیدونم این روح جذب کننده PES کجاست که توی این مدت من رو جذب که نکرده هیچ, بیشتر هم از خودش رونده.
نقل قول:
من نمیدونم حداقل چرا تو این انجمن هر کسی فیفا بازی میکنه خودشو از بقیه که بازیهای دیگه ای انجام میدن جلوتر و ویژه تر داره چیزی که مهمه علاقه هر شخص به بازی مورد نظرش هستش که واقعا طرف رو موقع بازی کردن ارضا کنه و هیچ ربطی هم به ارکید و تخیلی و واقعی بودن بازی نداره
من خودم رو جلوتر ندونستم...من گفتم اونایی که به تخیلات علاقه دارن PES و اونایی که دنبال شبیه ساز هستن فیفا بازی میکنن.
آره هر کس علایق و سلیقه ای داره که محترمه.ولی چیزی که مشخصه اینه که فیفا از هر لحاظ از PES جلوتره.
نقل قول:
فیفا هم طرفداری خاص خودشو داره که به نظر Pes بازها باز اونا رو بازیکن ندارن یعنی میگن pes رو ول کردن رفتن فیفا مسخره بازی میکنن
من که نفهمیدم اینجا چی گفتی ؟! :13:
در ضمن قرار نیست اینجا نظر کسی رو به زور عوض کنیم...همونطوری که نظر من هم به واسطه کسی عوض نشد و همه اینا تجربیات خودمه که توی این مدت کسب کردم.
نقل قول:
اینم که شما میگی تو Pes هر کاری میشه انجام داد نمیدونم منظورت چیه یا واقعا pes زیاد بازی نکردی یا واقعا زیاد حرفه ای هستی هر کاری میخوای تو زمین میکنی و اینو میتونم بگم کسی که تمرین زیادی بکنه توی هر بازی به این سطح میرسه که توی pes هم همینجوریه
اتفاقا من چندین ساله که PES بازی میکردم...پستهام هم توی تاپیک های مختلف این بازی هست...از PES 6 بگیر تا حالا.
ولی وقتی فیفا 09 که نسخه کارنت بود رو بازی کردم به تفاوت های فاحش این دو محصول پی بردم و باعث شد نظرم به کلی تغییر کنه.
دیگه طوری شده بود که حاضر بودم فیفا 09 فیفا رو بازی کنم ولی PES 2010 رو بازی نکنم.