البته قابل شما رو نداره ولی اگه خواستی، مال خودم رو برات بفرستم؟نقل قول:
Printable View
البته قابل شما رو نداره ولی اگه خواستی، مال خودم رو برات بفرستم؟نقل قول:
خوب خوبه دیگه :) مفتهنقل قول:
همشون 1 ماه هستن
سایتایه دیگم خوایتید بگید بگم
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
از اول این صدا بود؟نقل قول:
کلا لپتاپو میخوان برات عوض کنن یا فقط تعمیر کنن؟
نقل قول:
البته من به این سایتی که گفتید رفتم ثبت نام کردم و یوزو پس گرفتم ولی نمیتونم وصل شم . اروره 800 میده . فکر کنم برای ویندوز سون یه تنظیماتی داره . میشه از صفحه تنظیمات کانکشن یه عکسی بذارید. ممنون
البته اگه سایت دیگه ای هم میشناسید بگید دوست عزیز . استقبال میکنم :31:
والا اره این صدا از اولش بود منتها خیلی کمتر و در فاصله زمانی زیاد بود . الان گاهی البته با فاصله زمانی کم و تند تند صدا میده . کلا یه جورایی میره رو اعصاب چه کمش چه زیادش.
گفتن چک میکنیم اگه تعمیر بخواد میره واسه تعمیر . اگر عوض کنن که نمیکنن خیلی عالی میشه:31::20:
ایشالا که واست عوض کنن یا درست کنن راستی از کجا گرفتی مدلشم دقیق میگینقل قول:
شما ایمیل تایید که اومدو تایید کردی؟
تنضیمات خاصی نداره
یوزر پسوردو که داری اینم هاستشه
---.vpnreactor.com
سلام به همگی
من دو روز که مدل asus n61jq رو خریدم یه چند تا سوال داشتم اگه میشه لطفا جوابم رو بدید
اولا باطری لب تاپ 6 سله و چیزی حدود 1ساعت و 25 دقیقه جواب میده میخواستم بدونم اگه بخواهم باطری 9 سل بگیرم تا چند ساعت جواب میده
دوم اینکع من بازی need for speed shift رو لب تاپ نصب کردم ولی وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم یه صفحه اورد که زبان مورد نظرم ازم خواست بعد آرم EA اومد بعد از اون یه پیغام اومد که ویندوز نمیتونه این برنامه رو اجراکنه و از برنامه خارج میشه این رو هم بگم که ویندوز 64 بیتی سون (7) اورجینال است و همچنین تمامی درایورهای لب تاپ نصب شده ایراد از کجاست
سوم اینکه بازی پرنس پرشیا 4 رو نصب کردم بازی اجرا شد ولی صفحه ای که بازی توش اجرا میشد کوچکتر از کل صفحه بود یعنی اطرف صفحه بازی سیاه بود یعنی صفحه بازی تو کل صفحه نمایش کشیده نمیشه و تویه تنظیماتش هم چیز خاصی پیدانکردم
چهارم اینکه من به ایکون های ریز تو صفحه مانیتور عادت دارم و چون تا اینجا از ویندوز سون استفاده نکردم نمیدونم چطور میشه ایکون های صفحه دسکتاب رو کوچیک کرد البته با راست کلیک به رو صفحه و از مسیر viwe --> small icon اقدام به کوچیک کردن ایکون ها کردم ولی بازم میخوام کوچیکتر بشه ایا این امکان است یا نه
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز . لطف داری با معرفت . یه خورده مجبورم صبر کنم :20:
نقل قول:
مدل دقیقش. ASUS N61JQ- JX014V
بلوری و هادر 640 - گارانتی امرتات
از پاساژ پارسیان به قیمت 1425
سلام .
طریقه استفاده از V/P/N که دوستمون گذاشتن . ( ویندوز 7 )
اول از همه در سایت ثبت نام کنین و از همه مهم تر باید در سایت وارد بشین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
سلام دوستان
اول بابت وی پی ان ممنون
دوم اینکه یه سوال داشتم
دوستان لپتاپ ASUS N61JQ سی دی درایور هم داره مثل لپتاپ های دل ؟ یا مثل سونی هیچی باهاش نیست؟
دوم اینکه این دو مدل چه فرقی با هم دارند ASUS N61JQ- JX014V با ASUS N61JQ- JX010V
هارد 010v 500 گیگ 7200 rpm هستشنقل قول: