راه حلی که به ذهن من رسید:
هارد سیستم رو به یه سیستم دیگه وصل می کنیم و بعد فرمت می کنیم و یا اگه شد اطلاعات رو برمی داریم
عملیه؟؟؟
راه حلی که به ذهن من رسید:
هارد سیستم رو به یه سیستم دیگه وصل می کنیم و بعد فرمت می کنیم و یا اگه شد اطلاعات رو برمی داریم
عملیه؟؟؟
یه سی دی بوت البل 98 پیدا کن و یه بار chek disk کن بعد از چک کردن از طریق fdisk هارد رو پاک و از نوع پارتیشن بندی کن .(بدونه اطلاعات و اموزش کافی این کارا رو انجام ندهید بهتره بری اول اموزش هاشو که تو سایت 100%هست ببینی بعد اقدام کنی)
بابا این کارا رو که بلدم خودم ، ولی به ذهنم نرسید انجام بدمنقل قول:
خیلی ممنون
روشی که خودم گفتم چی،عملیه(هارد به هارد کردن آسون تر از پیدا کردن بوت 98):31:
سلام به همه دوستان عزیز
سیستم من چند روز پیش یه ویروس واقعا .......گرفت بعد از اینکه متوجه شدم سیستمم ویروس گرفته تو پنجره task manager پروسس های در حال اجرامو چک کردم که به یه مورد مشکوک برخوردم یه پروسس با نامsvchost.exe داخل پوشه C:\WINDOWS وبه نام کاربری خودم در حال اجرا بود اونو بستم و انتی ویروس Kaspersky Internet Security 7.0 رو نصب وبا اون سیستم رو چک کردم Kaspersky داخل هر درایو دو فایل با نامهای REVMON.EXE و Autorun.inf وداخل پوشه C:\WINDOWS یه فایل با نام mdm.exe پیدا کرد و اونهارو به عنوان تروجان بهم معرفی و پاکشون کرد بعد از اون ویندوز رو عوض کردم خلا صه دیگه ندیدم اون پروسس مشکوک اجرا بشه ولی هر بار که روی یکی از درایوهام راست کلیک می کنم با عکس شماره 1 برخورد می کنم درایوcوdرو فرمت کردم خوب شدن ولی درایو e و jهنوز به همون صورت هستن اخه نرم افزارها و برنامه های خیلی با ارزشم داخل این دو درایو هستند به همین خاطر نمی تونم فرمتشون کنم اگر کسی راه حلی واسه این مشکل داره ممنون می شم کمکم کنه راستی تا یادم نرفته بگم بعد از ویروس زدایی دیگه Kaspersky داخل درایوهام فایلی با نام REVMON.EXE پیدا نمی کنه ولی فایل Autorun.inf رو پیدا واسکنش می کنه ولی این دفعه اونو به عنوان یه تروجان شناساییش نمی کنه ممنون می شم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس شماره 2مربوط به همون تروجان می شه که انتی ویروس داخل مموری گوشیم پیداش کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز
در هر کدام از درایوهایی که این مشکل را دارند یک فایل مخفی به نام Autorun.inf پیدا می کنی آن را پاک کن تا مشکلت
حل شود.
عزیزان چرا کاسپر تروجان small trojanرو نشناخت؟
اقا سیستم ما هک شده یه نفر یه تروجان واسه ما فرستاد ما هم از رو کنجکاوی کلیک کردیم روش, بقیه داستان رو دیگه میتونین حدس بزنین.
الان مشکل اینه که هیچ فولدری رو نمیتونم باز کنم و فایلها رو اجرا کنم این آدم عقده ای تو فایل text این نوشته رو گذاشته:
salam man persian jaguar hastam goftam ke ........ age faile baze konnande ye kampioteret ro mikhay be man email bezan .
در صورتی که ایمیلشو هم نگذاشته.
اگه کسی میتونه بگه ما چیکار کنیموگرنه که دیگه باید 78 گیگ فیلم و عکس و آهنگ تولز که همه به روز هستن رو دیلیت کنم غیر از اون باید 60 هزار تومن هاردو بسوزونم بندازم تو سطل زباله.
با تشکر قبلی ازراهنمایی شما
به اين لينك برويد.در DataBase كاسپر وجود داره و اين تروجان توسط كاسپر قابل شناسايي هست:نقل قول:
کد:http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=41815
نقل قول:
سلام اون فایلی که شما گفتین خودم هم می دونم که هست ولی نمی دونم چه طوری پیداش کنم show hidden files and folders رو هم که می زنم همه فایلهای مخفیم رو می تونم ببینم ولی باز هم فایل Autorun.inf رو نمی تونم پیدا کنم اگر کسی راه حلش رو می دونه ممنون می شم کمکم کنه
در همان Folder Option تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را بردار.نقل قول: