فکر کنم آخرین بازی که اینو داشت برا ps1 بود.نقل قول:
- بازگشت مجدد گزینه “Base Copy” این ویژگی به گیمر این امکانو میده که براحتی ویژگیهای یک بازیکن رو به یک بازیکن دیگه کپی کنه .
Printable View
فکر کنم آخرین بازی که اینو داشت برا ps1 بود.نقل قول:
- بازگشت مجدد گزینه “Base Copy” این ویژگی به گیمر این امکانو میده که براحتی ویژگیهای یک بازیکن رو به یک بازیکن دیگه کپی کنه .
دوست عزیز کمی تحمل داشته باش بزار هر دو نسخه بیاد بعدش میشه فهمید کدوم نرم یا کدوم سفته :27::27:نقل قول:
البته اینم بگم منظور من گیم پلی و گرافیک بازی تو کنسول بودش نه pc و صد البته که فیفا همین گیم پلی و گرافیک رو از امسال میاره رو پی سی .
در هر حال من خودم از شماره اول pes بازیش کردم و تا هر زمان بده بیرون بازی میکنم و از طرفداراش هستم و می مونم اما نه اینکه چشمم رو رو بدی هاش ببندم و یا خوبی های بازی رقیب رو نبینم .
اعتدال و انصاف دو کلمه با دریایی از معنی و مفهوم همین . :46::11:
این قابلیت در PES 6 هم بود.نقل قول:
تو رو خدا اين كل كل ها رو بي خيال بشيد
خدا رو شكر امسال به جاي يكي دو تا بازي فوتبال توپ واسه پي سي داريم كه مي تونيم با جفتش حال كنيم.
ديگه چي از اين مهمتر؟؟؟؟؟؟
همین base copy حودش کلی چیزارو حل میکنه .
حالا بریم چند تا منتخب جهان یسازیم :)
سلام دوستان
با تشكر از نظرات شما ...
با اجازه من چند مطلب رو بگم
1. هيچ موقع نميشه راه چند شب رو يك شبه طي كرد كاري كه فيفا توي چند سال در زمينه گيم پلي بازي انجام داده نميشه از كونامي و ساكر انتظار داشت در مدت يك سال معجزه كنه ، به نظره من گيم پلي بازي نسبت به نسخه 10 بسيار رضايت بخش تر هستش
2. دوستان اصلا فكر اين رو از سرشون بيرون بيارن كه گيم پلي بازي به فيفا برسه چون اين در طي اين يكسال امكان نداره و من شخصا اصلا نگاهي به فيفا ندارم و اينو با نسخه قبل مقايسه ميكنم و اين نياز به بازه زماني داره .
3. دوستاني كه ماشين حساب دارن بشينن و يك حساب كتاب كنن و بازي رو نسبت به نسخه 10 مقايسه كنن و يكي يكي پيشرفتهاي اونو بگن ، بعد هم مقايسه اي كنن بين پيشرقتهاي نسخه 10 با 9 ..حالا كدوم يك پيشرفت داشته
من در اين مورد معتقد هستم شايد مهمترين قسمت بازي كه گيم پلي بازي هستش نسبت به قبل خيلي پيشرفت داشته و حالا پيشرفتهاي ديگه بكنار .
4. من اصلا قصد دفاع از بازي رو به صورت كوركورانه ندارم اما شايد اين ويديو گيم پلي روي درجه آسون بوده ، و البته مشكلات دروازه بانها كه حسين ميگه كونامي در حال كاره.....
5. در مورد مسي هم يكي از دوستان گفته بود مسي نميتونه از مدافعان درجه يك عبور كنه من شخصا اينو قبول ندارم و بارها و بارها اينو ديدم كه همرو مهو ميكنه و توي جام جهاني هم اينو ميگم كه اين جام جهاني بلاي جان بازيكنهاست و نه تنها مسي بلكه ستارگان ديگر دنيا در جام جهاني نتونستن خوب كار كنن البته توي همين جام هم ديديم كه مسي بارها از بازيكنا عبور ميكرد و چندين بازيكن حريف در يك بازي كارت زرد ميگرفتن ، اينو ميتونين برين دربيارين كه چند نفر كه روي مسي خطا كردن و چند نفر بخاطر اين خطاها كارت گرفتن . شخصا من مسي رو از بقيه بازيكناي دنيا از نظر مهارت جدا ميدونم و اون يك اعجوبه هستش ، البته اميدوارم مدافعين هم بهبود پيدا كنن البته نميشه گفت اصلا بهبود پيدا نكردن و اون حالت آهنربايي كمتر شده اما هنوزم بايد كار بشه ( حسين ميگه توي فروم خارجي گفتن ويديو بازي روي درجه سادش بوده )
6.من شخصا چنرين بار فيفا 11 رو بازي كردم ( با حسين و مسعود بازي كردم و ازشون بردم :31:) اما راستش اينو ميگم شايد به بعضيها بر بخوره كه اين بازي روح نداره درست مانند بازي :31:cod: mw2
7. يك نكته ديگه رو كه به نظرم جالب اومد در مورد اين ويديو هفت دقيقه اي بگم اينكه توي دقيقه 2:01 بازي توي اون صحنه كه بازيكن آلمان توپ رو از بازيكن هلند ميگيره يه مشكل هستش كه توي ذوق ميزنه و اين مشكل توي نسخه 10 بود و از نسخه 10 بوجود اومد ، وقتي دو بازيكن بهم برخورد ميكنن يه لحظه بسيار زماني بلاك ميشن ( بهم گير ميكنن ) اگه دقت كنين ميفهمين من چي ميگم انگار بهم گير دارن .
به این میگن دو کلام حرف حساب:10:نقل قول:
مرسی دوست گلم که کاملا درست قضاوت کردید:11::11:
خط به خط صحبتهای شما رو باید قبل از ورود هر شخصی به این تاپیک نشون داد تا دیگه کل کل های الکی نداشته باشیم
:10: بدبختی ما اینه هنوز این دوتا بازی نیومده داریم در موردش کل کل بی مورد میکنیم که این بهتره اون بهتره
اخه بازیهای کامپیوتری بخصوص فوتبال جوری هستش تا خودت دسته بازی تو دستت نباشه و گیم پلی رو تجربه نکنی نمیتونی نظری در موردش بدی واقعا از روی چندتا عکس و کلیپ از بازی نمیشه در مورد گیم پلی دوست داشتنی این دو بازی نظر منطقی داد چون از روی چندتا عکس و تصویر میشه فقط به گرافیک بازی پی برد گیم پلی که نقطه اصلی هر بازی هستش باید حتما خودمون تجربه کنیم
بهتره تا اومدن این دو بازی بجای کل کل الکی خوداری کنیم چه معلوم این دوتا بازی بیاد و بعد کسانی که از فیفا یا پی اس تعریف میکردن نظراتشون عوض بشه شاید فیفا گرافیک خیره کننده ای داشته باشه ولی اگه گیم پلی نتونه بازیکن رو ارضا کنه که دیگه هیچی شاید کونامی چندتا باگ داشته باشه گرافیک رباتیک باشه ولی ممکنه بازم همون گیم پلی دوس داشتنیش همه رو دوباره مجذوب خودش کنه واسه همین میگم فقط صبر داشته باشیم تا روز انتشار بازی :10:
بازم ممنون از 4039 و google_boy07 و pedramgolchin و fouladiali
و بقیه دوستان که اطلاعات دقیق از بازی رو میزارن تا همه از نقاط مثبت و منفی این دو بازی مطلع بشن :11:
اینهمه داریم در مورد داوری فوتبال بد میگیم که خوب داوری نمیکنن تو بازی حالا چرا خودمون هنوز بازی نیومده داریم اشتباه داوری میکنیم:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته محمود جان من تا الان فیفا 11 رو بازی نکردم :20: .نقل قول:
در مورد بی روح بودن فیفا منم اینو کاملا قبول دارم من فکر میکنم علت این حس وجود فردیت گرایی در یک دامنه بسیار وسیع در pes هستش که فیفا ازش به بهرست EA گفته امسال میخواد این موردو به بازیش تزریق کنه اما من فکر میکنم به این راحتی ها نمیتونن از پس این کار بر بیان حداقلش اینه که در یک سطح محدودتر این کار رو بکنن باید صبر کنیم و ببینیم EA امسال چیکار میکنه . مساله رو نباید ساده گرفت کونامی در این زمینه بیش از یک ده تجربه داره .
توی فیفا همه شبیه هم هستن مثل آدم آهنی و ربات اما توی PES رفتار هر بازیکن با اون یکی فرق میکنه ( حداقل بازیکنان بزرگی که همه میشناسیم ) مثلا اینزاگی و تورس دائما مترصد فرار از کمند مدافعین هستن و یا پیرلو که از سانتر زیاد استفاده میکنه و موارد بسیار زیاد دیگه که قبلا توی یک پست حدودا به 20 موردش اشاره کردم . این مساله بشدت به بازی روح میده و اونو از حالت خشک یک بازی صرفا کامپیوتری تا حد قابل توجهی خارج میکنه .
سلام به همه ی دوستان عزیز و دوست داشتنی تاپیک PES
خوب سایت WinningElevenBlog اطلاعات کلی بخش Become A Legend را منتشر کرده که میتونید به لینک زیر برید و بخونید...
با خوندن این اطلاعات متوجه خواهید شد که بخش BAL امسال پیشرفت خیلی خوبی داشته و بر خلاف نسخه های قبلی تا حد زیادی هدف مند و دارای ساختاری منظم شده.
منبع: WENBکد:http://winningelevenblog.com/blog/bal-in-pes-2011/