جذف شود ....
Printable View
جذف شود ....
نقل قول:
سلام
اره عزیز
خود شه:31:
سلامنقل قول:
اینو بخون دوای دردت پیش منه
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4907933&postcount=676
نقل قول:
اون شماره رو به کل استان دادن .سر کاریه.برو به مخابرات منطقه و یا تلفنی مسئول فنی این قضیه رو پیدا کن و خودت رو اذیت نکن.منطقه ما خیلی باهاله به همراه پسوورد یه موبایل به ما دادن که اشکالات فنی رو ازش بپرسیم.
داخل منزل هم یک بار دیگه اتصالات رو چک کن و سوکت ها رو محکم کن
احتمالا خودت خیلی با حالی چون 2 مگ هم بهت دادن از بقیه 128 رو از دم کمتر دادن چطوری اونوقت موبایل هم بهت دادن هم 2 مگ؟نقل قول:
میگم نکنه از سپاه صحابه هستی؟
ممنون از راهنماییتون، راستش دیشب که این تنظیمات رو انجام دادم یک مدت صبر کردم تغییری نکرده بود، ولی امروز صبح یه 10 - 15 دقیقه که مودم همینجوری وصل بود درست شد ! :20:نقل قول:
البته قبلا 2 دقیقه ای وصل میشد ! به نظرتون الان مشکل رفع شده ! یعنی همون D N .S مشکش بود !!! اینطورشو دیگه ندیده بودم ! :7:
سلام .
دوستان من کرج هستم و یه آشنا تو مخابرات دارم . به نظرتون بهش بگم میتونه کاری کنه سرعت 1 مگ بهم بدن ؟ ! اصلا مخابرات همچین سرعتی داره ؟ یا فقط حرف و حدیث هستش !
مخلصیم .
گفتنش که ضرر نداره ولی داستان اینه که مخابراتچیها بی تقصیرن مگه اسما مخابراتی باشه که البته اون میتونه.نقل قول:
سلام ولی من که انجام دادم سریع کانکت شد !نقل قول:
در ضمن من تمام اطلاعات توی مودم رو پاک کردم یعنی حتی نرم افزار خود مودم ( فریم ویر ) رو هم پاک کردم و دوباره دستی نصبش کردم !
و بعد رفتم تنظیما ترو انجام دادمبه دو دقیقه نکشید که درست شد
شایان ذکر است که دیشب متاسفانه طی 5 مرحله من دیسکانکت شدم و لی تا صبح ساعت 4 مشکلی نداشت و من از ساعت 5 عصر تا 9 شب این دیسکانکتی های مکرر رو داشتم.
ایشالا که هرچه زودتر عقلشون سر جاش بیاد ( اگر عقلی باشه)
:31:نقل قول:
نه.کار مخابراتی های منطقه ما خیلی باهاله.کلا سه روز کاری وصل اینترنت طول نکشید.روز اول رفتم ثبت نام.زوز دوم زنگ زدن برا پسوورد.من بهشون گفتم کی وصل میشه؟گفت حداکثر تا فردا ظهر.ساعت 9 صبح دیدم تلفن کلا قطع شده .ساعت 10 وصل شد :31:
به یه نفر دیگه هم که همراه من بود همین شماره موبایل رو داده بودن!!ولی جالب موبایل دادن ها
این دانلودش هم حالی به حالیه.امروز دانلود منجر نصب کردم.تا ساعت 10-11 صبح سرعت دانلودم موشک شده بود رو 250-300 بود ولی الان-30 20 هم نیستش
دوستان کسی از مرکز مخابرات حکمت شعار تو الغدیر سرویس گرفته؟؟