سلام دیروز علاالدین بودم. کمترین قیمت wave رو که پیدا کردم 380 بود، طبقه دوم. مشکیشم بود (من مشکیشو نپسندیدم)
سلام دیروز علاالدین بودم. کمترین قیمت wave رو که پیدا کردم 380 بود، طبقه دوم. مشکیشم بود (من مشکیشو نپسندیدم)
مشکیش که خوفه !
غیر از مشکی چه رنگهایی داره ؟
بدون گارانتی بود دیگه ؟نقل قول:
کمترین قیمت wave رو که پیدا کردم 380 بود،
چه جوری میتونم رو گوشیم فریمور جدید بریزم؟ آیا واقعا مشکل باطری حل میشه؟
(تو battery life بعد 2 ساعت شارژ میزنه 85%!)
گوشی قبلیم 5800 بودواسه اپدیت یه شماره می گرفتم یه لیست از مشخصات می یومد و بعد میزدم اپدیت کنه آیا واسه ویو هم همین طوره؟
یه سوال دیگه من وقتی با opera mini میرم تو سایت ign.com و میخوام یه ویدیو ببینم یا دانلود کنم گوشی restart میکنه چرا؟:41:
سپاس از پاسختون:20:
کلا دو تا رنگ داره، اون یکی به قول gsmarena : Ebony Grayنقل قول:
خوب این سلیقه ایه و منم بد سلیقم:46:
بله بدون گارانتی بود.
در جواب دوستمون که مشکل شارژ باتری داشت باید بگم که میزان شارژ واقعی باتری رو می تونی از قسمت تنظیمات>تلفن خودکار>اطلا. سیستم>باتری مشاهده کنید.
با سلام
من یه سوالی برام پیش اومده
فرض کنید شارژ گوشی من وسطاشه ( 50-80 )
حالا اگه م ن گوشی را وصل کنم به کامپیوتر شروع می کنه به شارژ
این برای باتری گوشی بد نیست ؟!
مگه نباید بذاریم تا Low battery داد ، 2 ساعت شارژ بشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:46:
مراجعه شود به پست شماره 949....:دینقل قول:
با سلام
من یه سوالی برام پیش اومده
فرض کنید شارژ گوشی من وسطاشه ( 50-80 )
حالا اگه م ن گوشی را وصل کنم به کامپیوتر شروع می کنه به شارژ
این برای باتری گوشی بد نیست ؟!
مگه نباید بذاریم تا Low battery داد ، 2 ساعت شارژ بشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایینقل قول:
1. حالا من حدود 4-3 بار باتری گوشیم وسطاش بوده و و وصل کردم به کامپیوتر و شروع کرده به شارژ ، حالا باتریم صدمه دیده ؟
2.میشه کاری کرد که وقتی وصل میشه به کامپیوتر کاری کرد که شارژ نشه ؟
3. اگه خواستم به هر دلیلی گوشیم را وصل کنم به کامپیوتر ، با توجه به گفته های شما ، کی و چجوری بزنم ( منظورم اینه که مثلا اگه گوشی نصفه شارژ باشه ، میشه زد به کامپیوتر یا نه ) ؟:10::10::10:
نه!نقل قول:
دقیقا برعکسه! اون باطری های نیکل-کادمیم بودن که مموری داشتن و بهتر بود تا ته خالی شن!
باطری های لیتیومی هر بار تا ته خالی شن مقداری از ظرفیتشون رو از دست می دن! مموری هم ندارن و نه تنها شارژهای نصفه براشون ضرر نداره، بلکه توصیه هم می شه.
برای همه ی باطری های لیتیومی همینطوره، نه فقط موبایل. سر لپ تاپتون هم ازین بلاها بیارید چند ماهه باید باطری رو بندازید دور.
شارژ شدنشون هم به این شکل که تا 80 درصد سریع پر می شه ولی از اون به بعد سرعت شارژ شدن به طور تصاعدی افت می کنه.
مثلا گوشی خودم از 10 درصد تا 85 درصد رو دو ساعته می ره، از اون به بعدش یه ساعت طول می کشه.
پس من هر وقت وصل کنم به کامپیوتر مشکلی نداره ؟نقل قول:
یعنی منظورم اینه که گاه بیگاه وصل کنم به کامپیوتر ( چون شارژ می کنه ) خوبه یا بده ؟:10:
ممنون از آگاه سازی