من توی این آدرس کپی کردم : C:\Program Files\Unity\Editor
بعدش ریجستر کردم فری. این ارور رو میداد. گفتم شاید کرک کنم درست شه ، روی کرک زدم ولی بازم همین مشکل رو داشت. حالا پاک می کنم یک دور دیگه میریزم ببینم چی میشه.
Printable View
من توی این آدرس کپی کردم : C:\Program Files\Unity\Editor
بعدش ریجستر کردم فری. این ارور رو میداد. گفتم شاید کرک کنم درست شه ، روی کرک زدم ولی بازم همین مشکل رو داشت. حالا پاک می کنم یک دور دیگه میریزم ببینم چی میشه.
آقا یک مشکل جدی من این مدل با bridge تو cinema4d ساختم وقتی میارم تو یونتی یک تکش هست یک تکش نیست این همون مشکل culling هست که تو udk با گذشتن تیک 2 sides حل میشه حالا همین چیزی برای یونتی وجود داره
مدل در cinema4d:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه در یونتی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين تخصصي اگه نگاه كنيم 2side يعندي اينكه كل ابجكتت يه بار كپي ميشه و flipnormal ميشه (اين يعني دو برابر فشار رو رندر )
ابجكتي كه ساختي نبايد رو حالت 2side ميرفتي جلو اينطوري نميديدي كجاهاش flip ميخوري
پس برگرد تو c4d از حالت ديد 2d خارجش كن بعد اونجاهايي كه flip لازم داره تيره تره بايد انتخاب كني و flip normal رو بزني
بابا احسان جان من تیک 2 sides اصلا تو c4d ندیدم .به نظر احسان جان چیکار کنم خیلی براش زحمت کشیده ام.
احسان جان دمت گرم از نوع بخاری دوستانی که با cinema4d دچار مشکل شدند:
برای حل این مشکل در حالت ویرایشی Polygon Tools رفته و تمامی face ها که مشکل دارند رو انتخاب کرده و سپس از گزینه Functions گزینه align normal رو انتخاب کنند.
بازم ممنونم احسان جان.
ای بابا من می خوام کارو با این نرم افزار شروع کنم ولی باگ ریپورتر میاد همش برام! هیچکی نمی دونه باید چیکار کنم؟؟؟؟
شما از نسخه ای استفاده می کنید؟
از نسخه ی 3.3
کرک هم از دوستمون گرفتم.
من 3.2 دارم مشکلی نداره شما پوشه مثال یونتی camp در پوشه my documnet پاک کن شاید درست شد.
چنین پوشه ای نیست!