دوست عزیز مبین نت اهواز فعلا اختلال داره و معلوم نیست کی درست شه.
Printable View
دوست عزیز مبین نت اهواز فعلا اختلال داره و معلوم نیست کی درست شه.
ممنون. 5 شنبه زنگ زدم برام مودم رو فرستادن. پول اينا هم گرفتن گفتن منتظر باشم براي اومدن نصاب. حالا اميدوارم منطقه ما خوب جواب بده و سرعت خوبي بده. فكر كنم تا دو روز ديگه هم نصاب بياد و وصل كنه برام. :31:
نقل قول:
اگه دوتا کابل شبکه اضافه تو خونه داشته باشی, خودت هم می تونی راهش بندازی و ببینی وضعیت آنتن دهی اونجا چجوریه.
به دوستانی که تازه میخوان برای دریافت سرویس وایمکس مبین نت اقدام کنن ، باید بگم که من ابتدا توی سایت و بصورت اینترنتی ثبت نام کردم ولی بعد از دو روز به اشتباهم پی بردم و رفتم و از طریق نمایندگی ثبت نام کردم! در پنجمین روز کاری بعد از ثبت نامم در نمایندگی ، نصاب اومد و سرویسم وصل شد!
جالب اینجاست که چند روز پیش بعد از اینکه 21 روز از ثبت نام اینترنتی من میگذشت ، از شرکت مبین نت تماس گرفتن که ثبت نام رو نهایی کنن!
يعني ديگه ميخوام بگيرم مودم رو بشكنم از 24/6/89قطع شده الان بهشون هم زنگ زدم ميگه نه اهواز مشكلي نداره!!!در صورتي كه يه خانومي بعد از ظهر ميگفت اختلال شبكه داره داره!!! اخه اول از نظر سيگنال دهي مطمئن شيد بعد بيايد اشترك بديد الان 3 روزه مودم مثل اينه دق جلومه. شيطونه ميگه.........
با نمایندگی 1868 تماس گرفتم برای تعویض مودم indoor با outdoor . میگه چون طرح شما فعال شده نمی تونیم مودم رو عوض کنیم. باید دوباره یک طرح جدید با مودم Outdoor از ما بخرید و طرح قبلی و کل پولی که پرداخت کردید سوخت میشه . این عین جملاتی بود که به من گفتند.:44:
بهشون گفتم کارشناس نصب شما در تعیین موقعیت من و نوع مودم اشتباه کرده و تشخیص غلط داده و بهمین خاطر الان سرعت دانلود من بین 20 تا 35 کیلو هست و این مساله هم تا وقتی طرح اکتیو نشده که قابل تشخیص نیست و بعد ازون هست که اشتباه کارشناس معلوم میشه و اون موقع هم شما اشتباه خودتون رو قبول ندارید. :41:
اون آقا گفت کی گفته که مودم Outdoor مشکل شما رو حل میکنه ، همینکه CINR شما بالاتر از 25 هست یعنی موقعیت شما خوبه و مشکل از مبین نت هست که نوسان سرعت داره نه مودم.
با مبین نت تماس گرفتم میگن با مشخصاتی که شما دارید یعنی CINR بالای 25 و RSSI زیر 50 اصلا امکان نداره نوسان داشته باشید و ما مشکل شما رو به نمایندگی می فرستیم تا دوباره کارشناس بفرستن ، احتمالا شما جای مودم رو تغییر دادید و بخاطر همین سرعتتون پایین اومده :31: میگم همون جای قبلی هم که مودمو میگذارم مشکل سرجاشه میگه خوب چون آنتنهای جدیدی نصب کردیم جاها عوض میشه (تناقض گویی در حرفا رو می بینید)
والا دیگه نمی دونم چیکار کنم؟ :41:
دوستان سرعت داونلود سرویس 512 با محدودیت حجمی 25 گیگ در تهران چقدر هست؟ (سرویس یاقوت B2)
به همه نمیدن و به شرکت ها این سرویس رو میدن؟
با تشکر
پیشنهاد می کنم از مبین نت نگیرید.
من که می خوام فردا پسش بدم :13:
یعنی میشه پس داد؟ براحتی پس می گیرن یا داستان داره؟
برای من اومدن نصب کردن گفتن تا ۳ روز مهلت تست دارید.نقل قول:
نمیدونم برای همه اینجوری هست یا فقط من که پارتی دارم :21: