پارس آنلاین که از 12:33 تا 6:55 کماکان رایگانه
Printable View
پارس آنلاین که از 12:33 تا 6:55 کماکان رایگانه
نقل قول:
من این رو دیشب امتحان کردم همون موقع که خودش ریسیت کرد گذاشتم دانلود یعنی ساعت حدود 1:03 ... حجم رو الان چک کردم هیچی اضافه نزده بود یعنی ساعت رایگان برا اونایی که اشتراکشون برا قبل بوده همون 1 تا 7 هست.جدیدا رو نمیدونم اگر کسی جدیدا گرفته بگه ساعت چند اینترنتش ریسیت میکنه!نقل قول:
فقط یه مشکل دیگه جدیدا دارم میذارم دانلود صبح که چک میکنم میبینم دانلود نکرده اون قدر که باید دانلود کنه.من 512 دارم قبلا شبی 2 گیگ دانلود میکرد و الانم سرعتش خوبه 100kb/s و باید 2 گیگ دانلود کنه ولی صبح که بلند میشم میبینم زیر 1 گیگ دانلود شده! ریز کارکرد گرفتم از این سایت درپیت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که زده دیشب 1.7 گیگ من ارسال داشتم و 620 گیگ دریافت. درحالی که من اصلا ارسال ندارم :9:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکسم مشخصه دانلود شبانه از 1 شروع میشه.الان ماه های قبل که مشکل نداشتم رو چک کردم این عقل کل ها "ارسال" و "دریافت" رو اشتباه زدن.ارسال همون دانلوده.خب این زده دیشب من 1.7 گیگ دانلود کردم درحالی که نهایت 900 گیگ دانلود داشتم. :13: کسی میدونه این چرا اینطوری شده :9:
این سایت مخابرات آمار دانلود را برعکس نشون میده !!!
شما اگر سرعت 512 داری هر شب باید بین 1.5 تا 1.7 دانلود داشته باشی
دانلود شبانه هم از ساعت 2 شروع میشه نه یک
دانلود شبانه مثله قبله همون ساعت 1 - همون موقع هم مودم ریست میشه.دیشب امتحان کردم حجم اضافه نشد توی همین سایت جدیدی که معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون سایت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که اطلاعاتش غلطه فقط ریز کارکردش فک کنم درسته
اگر اطلاعاتی که میزنه توو این سایت جدیده درست باشه دانلود شبانه همون ساعت 1 شروع میشه.
اون اشتباه میزنه ...نقل قول:
برا منم همیشه میزنه مثلاً 1.8 گیگ ارسال ، 200 مگ دریافت :31:
سلامنقل قول:
نه متاسفانه اصلا 1 مگ و 2 مگ نا محدود نمیشه. یه موقع سرتون کلاه نره. :3:
تعرفه جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تا 512 نامحدود میشه که اونم ارزش نداره :2:
دوستان 1 مگ یا دو مگ کسی گرفته؟ به خونه میدن یا حتما باید شرکت اینا داشته باشی؟ درخواست داد به این پست بانکا 1 مگ یا دو مگ میشه گرفت برای خونه؟
امروز 10-4-91 کسی دانلود شبانه داشته؟ برای دوست من از ساعت 6صبح رایگان حساب نکرده:19: بنظرتون درست میشه یا نه؟؟
مخابرات رو كه بايد گفت دزد سرگردنه
از کجا چک کردی؟ از این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان ریزکارکرد گرفتم حدود 6 ساعت دانلود شبانه زده حدودا از 1 تا 7نقل قول: