من می تونم.نقل قول:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
برو تو سایتش لیست کامل قیمت ها رو ببین:نقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir
Printable View
من می تونم.نقل قول:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
برو تو سایتش لیست کامل قیمت ها رو ببین:نقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir
معمولا پس از پرداخت پول چند روز طول می کشه نصاب بیاد ؟
بين 3 تا 5 روز مياد بسته به خلوت يا شلوغ بودن نصاب منطقه شما دارد.نقل قول:
اگه تلفني ثبت نام كني اپراتور بهت ميگه كي براي نصب مي آيند.
من اعتباري 6 ماه رو گرفتم نمايندگي گفت كه 3 گيگ حجمش هستش اگه بعد از گذشت يك ماه هنوز حجم مونده باشه اون حجم اضافه به ماه بعد منتقل نميشه و اگه قبل از يك ماه حجمت تموم بشه بايد بسته هاي افزايشي رو بخري و حجم ماه هاي بعدي به اين ماه اضافه نميشه در حقيقت هر ما جدا از ماه ديگه هستش !!!مي خواستم بدونم اين درسته يا نه ؟؟؟ يه سوال ديگه اگه من 3 گيگ حجم بخرم يعني مي تونم 3 گيگ دانلود و 3 گيگ آپلود كنم يا اينه با هم هستش ؟؟؟
مجموع دانلود و آپلود باید 3 گیگ باشه!نقل قول:
چه بی معنی اگه اینطوری باشه!نقل قول:
اصلا یکی از دلایل اصلی که طرف شارژ چند ماه رو یه جا میده واسه همینه که اگه یه ماه مصرف نکرد بره برای ماه بعد دیگه
نه، کل دانلود و آپلود و وب گردی و ... همین 3 گیگه، یعنی آپلود هم کنید از همین 3 گیگ کم میشهنقل قول:
يه سوال ديگه اگه من 3 گيگ حجم بخرم يعني مي تونم 3 گيگ دانلود و 3 گيگ آپلود كنم يا اينه با هم هستش ؟؟؟
کلا همیشه وقتی می گن ماهی 3 گیگ، یعنی این 3 گیگ مال یک ماهه و به ماه بعد و قبل منتقل نمی شه. ولی مثلا توی سایت مبین نت نوشته 1 سال، 100 گیگ. این معلومه که 100 گیگ رو می تونی توی 1 سال استفاده کنی.نقل قول:
جواب سوال دوم رو هم که دوستمون داد: این 3 گیگ مجموع کل دانلود و آپلود هست، یعنی مثلا شما اگر 1.5 گیگ دانلود و 1.5 گیگ آپلود کنی، حجم ماهانه ات تموم می شه. این موضوع هم توی همه ISP ها صادقه و یه قانون کلیه.
آخه من adsl رو شارژ میکنم زده ماهی 3 گیگ، بعد 3 ماه رو که یه جا شارژ میکنم، تا آخر این 3 ماه میتونم 9 گیگم رو مصرف کنم، یعنی هر ماه اگه چیزی موند از 3 گیگش، میره رو ماه بعدنقل قول:
دیگه اینطوری نباشه که آدم به چه دلخوشی چند ماه رو یک دفعه شارژ کنه آخه
این یه جور حالت تشویقی باید داشته باشه که طرف تمایل پیدا کنه هزینه چند ماه رو یه جا بده.
به نظرم کار درستی نمیکنن که به ماه بعد منتقل نمیشه
می گم ما اومدیم اینو گرفتیم ، بعد اگه تو اتاق یا خونمون آنتن نده چیکار باید بکنید ، مثلا تلوزیون دیجیتال من تو اتاقم آنتن نمی ده باید وصلش کنم به آنتن هوایی ولی تو محیط باز یا تو خیابون صاف آنتن می ده !
خب اون مدل مودمی که wifi داره رو باید بگیرید ،البته اگه کارت وایرلس دارید
وگرنه که هرجا آنتن میده و مدوم رو میذارید باید بشینید :31: