توی ویندوز 7 روی فایل اجرایی بازی راست کلیک کنید و اون زیر یک تیک هست روشن کنید و ویندوز XPsp3 رو اتخاب کنید . بعدش انگار دارید بازی رو با XP اجرا میکنید .نقل قول:
Printable View
توی ویندوز 7 روی فایل اجرایی بازی راست کلیک کنید و اون زیر یک تیک هست روشن کنید و ویندوز XPsp3 رو اتخاب کنید . بعدش انگار دارید بازی رو با XP اجرا میکنید .نقل قول:
راهنمایی رو دانلود کنین خیلی کامل هست.
کرک شما مشکل داره.و چون شما اون میله زرده رو فعال کردین و مکانیسمی که باید اونطرف فعال میشد نشده برای من هم نمیشه و منم نتونستم کاری کنم.باز بزار باقی هم امتحان کنن وگرنه باید از اول شروع کنی:41:نقل قول:
نقل قول:
منم نتونستم . :41:
سلام دوستان موقع نصب بازي ارور catastrophic failure ميده....لطفا راهنمايي نماييد.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا ایرادهایی که در حین نصب داده میشه برمیگرده به مشکل در فایلهای نصب بازی و قانونا راهی نداره...نقل قول:
یه جای کار DVD میلنگه عوضش کن:13:
والپیپرت خیلی خوشگله . برام آپ می کنی یه جا . ممنوننقل قول:
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اینم خدمت شما شما از دو کرک استفاده کردین!قاطی کرده بازی سیوهاتون خراب شده میتونین بازی رو دوباره نصب کنین بعد کرک فیکس رو بریزین
اینم سیو درست 10ثانیه قبل از اون مرحله! و دومی هم دقیقا مرحله بعدThe Observatory
هست (سه چهار تا چک پوینت هم رد شده)
آغاز The Throne Room
[PHP]
3.rar (175.49 KB)
http://www.multiupload.com/5EUXP74YE8
n abser.rar (180.14 KB)
http://www.multiupload.com/ZLAY31N1Z1
[/PHP]
شما با سیو اولی برو از بازی غافل نشو و حالش رو کامل ببر اگه بازی رو از اول با کرک فیکس دوم میرفتین و بی هیچ مشکلی تازه میفهمیدین بازی یعنی چی منهای کنترلهای رو اعصاب سونیکی و ماریویی! اینجور جاها باید دسته داشت!طراحی دوباره برای پی سی نکردن کنترلر رو نامردها
لم دو آبشار روبرو هم اینه میپرین همه دکمه ها رو ول کنین بعد کلیک راست دکمه بالا همین!
لم مراحل آخر دیواره های آب هم اینه!!!!(درکل جایی که آب قطع و وصل میشه و باید سریع فریز کنی و بعد بپری و قطع کنی) اینه که
دو بار باید شیفت رو بزنی و بار دوم نگه داری!!!من که دستم شکست تا قلقلش اومد دستم اصلا تو این جنگولک بازی های سونیکی وارد نیستم!به بقیه هم بگین علاف نشن مثل من
شما اونوری که داری نگاه میکنی اشتباه است باید بری دیوار پشت سرت بعد بری رو میله بعد از اون طرف بری رو میله تا در باز شهنقل قول:
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز این پست قبلی من بود
من که با کرک دوم رفتم هیچ مشکلی نبود
من اول دریچه ها رو آزاد کردم بعد رفتم رو میله !اول رفتم بالا همه رو کشتم بعد اومدم پایین بقیه رو کشتم جالب بود بالا در بسته بود و هیچی نبود گفتم چی جوری دیگه میشه رفت بالا! دیگه پرشی هم نمیشه رفت تو دل دشمن ولی یهو یه اسکلت زنده شد و منم پرشی رفتم و در باز شد(آخه اگه در باز بود که همون اول فلنگ رو میبستم!!!!!!!!!!!* خواستی سیوشو هم دارم
یا دقیق بعدش یا نزدیکی هاش میتونی سیو خودت رو بدی اگه مشکل دار نبود برات رد کنم اگه مشکل دار نبود
اگه مشکلت حل شد که بگو کدوم سیو درست بود اگر هم نه سیوت رو بزار برات رد کنن بچه ها(جالب شد این کدوم مرحله هست)
میخوام یه بار دیگه برم!
سلام دوستان من تو اون مرحله که سه تا آدم سنگی هست بغل هر کدومم یه چرخونک گیر کردم منظورم مجسمه های سنگی هست اول حشره هارو میکشم که از سوراخ میان بیرون بعد چرخونک اولو میچرخونم پله ها میان بالا دومی هرچی چرخونکو میچرخونم درست نمیشه چکار کنم؟
I NEED HELP