چی شده MJOHR:13:
Printable View
چی شده MJOHR:13:
بابا میگم الان تو shop ام ، یه اسلحه به درد بخور بگید بخرم ..........نقل قول:
حتما اسلحه LINE GUN را بخر و اپدیت کننقل قول:
دوستان یکی هست بهم بگه چه طور میشه اصلحه اپدیت کرد ؟؟؟ اموزش لطفا !
تو بازی یه بسته هایی رو پیدا میکنی به اسم NODE که برای آپدیت تمامی لوازم و اسلحه هاست که بایید میزی پیدا کنی اسمBENCH ;I H که اونجا هر چیزی رو که بخوای آپدیت کنی.نقل قول:
pulse rifle رو حتما بخر که بعد از plasma cutter پرکاربردترین اسلحه بازیه . تا اخر هم اپدیتش کن . مخصوصا دمیجش رو .نقل قول:
line gun هم خیلی بدردت میخوره . مخصوصا توی راهروها که چندتا دشمن میاد . ripper رو نخری بهتره . پشیمون میشی .
اینارو دارمنقل قول:
پس فقط همون اسلحه اخری رو بخر . فکر کنم اسمش beam gun بود . همون قدرتیه که واسه هر شلیک باید شارژ بشهنقل قول:
دست در دست هم دهیم به مهر تاپیک رو کنیم 1000
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
بابا لاین گان بدرد نمیخوره تیراش گرونه سرعتشم پایینه به نظرم باید همون پلاسما کاتر رو داشت و کامل قدرتیش کرد تا ته
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اه خیلی بد شد واقعا که توی این نسخه دومش که عالیه bossنداره اخه چرااااااااااااا! اگه داشت که واقعا عالی و محشرالعظمی میشد جدی میگم.!.!.!.!.!.!.!
واااااااااای حالا نسخه سومش چی بشه......... از صبح تا شب دارم به همین فکر میکنم که نسخه سومش چی بشه!
کلی غول بیاد و خیلی ترسناک تر بشه و.... امیدوارم پای ایران هم هر جوری که هست به بازی باز بشه!:31::27:
سلام
آقا من تو همین اوله اول موندم
همون جا که باید از دست اون هیولاها فرار کنم
چیکار کنم یه جا هست یکیش میگیره منو میخوره نمی تونم از دستش فرار کنم