RS30 = 630نقل قول:
RS50 = 800
RS70 = 880
همون عکسی که توی نت دیدی درسته.
Printable View
RS30 = 630نقل قول:
RS50 = 800
RS70 = 880
همون عکسی که توی نت دیدی درسته.
نقل قول:
دوست عزیز . یه لحظه دیدم شما هم آنلاینید گفتم یه سلامی گفته باشم. من یه چیز دیگه هم فهمیدم و اون این که دی وی دی پلیر 610 از 420 بهتره . البته اگه پیدا بشه . راستی اگه مزاحم نیستم الان زنگ بزنم؟
نقل قول:
دوست عزیز . یه لحظه دیدم شما هم آنلاینید گفتم یه سلامی گفته باشم. من یه چیز دیگه هم فهمیدم و اون این که دی وی دی پلیر 610 از 420 بهتره . البته اگه پیدا بشه . راستی اگه مزاحم نیستم الان زنگ بزنم؟
20 روز پیش که r30 را از فروشگاه راستین (نمایندگی پل حافظ) خریدم GLX 405 را بردم و کفی صندلی عقب براحتی در آوردم (کشویی است و راحت هم کفی و هم پشتی در می آید) و جعبه باندها براحتی جا شد. و همگی روی صندلی شاگرد و عقب جا شد. یکسری تنظیمات هم روی ----- انجام داد که چون آنزمان به سیستم وارد نبودم در ذهنم نماند و چه خوب است بپیرسیم و در تایپیک ارائه شود. چون پلیر sony dvp-ns67p داشتم و خروجی اپتیک داشت از یک مغازه ای که بعد از پاساژ بزرگمهر است و انواع کابل دارد کابل اپتیک مارک ؟dairy را 16-17 و کامپوننت را 13.5 اگر اشتباه نکنم خریدم. سیستم را بدون پلیر 555 خریدمنقل قول:
نصب آن کمی زمان برد و اندازه آن به گونه ای است که هیبت 47 LCd اینچ را گرفت. از کیفیت صداش لذت می برم و بیشتر از حالت standard استفاده می کنم و حالت x.stream هم که فضا را بخوبی پوشش می دهد. برای ما که سنی ازمون گذشته 35< بیشتر از رادیو آن و نیز موزیک آرام لذت می برم
برای تنظیمات هم باید دکمه زیر پاور که فکر کنم ----- نوشته را بزنی و باس و تریب و بقیه تنظیمات را انجام دهید
برای اسپیکرهای عقب هم سیم خودش سفید رنگ بود که سیم شفاف با کیفیت بهتر متری 250 خریدم فقط ترتیب رنگ که قرمز به قرمز و مشکی به مشکی را رعایت کنید چون با اینکه کار می کند ولی اگر اشتباه باشد در حجم بالا به سیستم آسیب می رساند.
فقط این برام سواله که وقتی روبروی سیستم می ایستی اسپیکر که راست در سیستم تعریف می گردد باید سمت راست شما باشد و پشت دستگاه هم به اینگونه است ولی وقتی تست تک تک بلندگوها را با کنترل انجام می دهی آن بلنگویی که سمت راست شماست را با L و سمت چپی را با R نشان می دهد و به شک افتاده ام و امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
امیدوارم دوستان مخصوصا آنهایی که آشناتر هستند بیشتر در مورد تنظیمات آن بحث کنند و تجربیات خود را ارائه دهند.
درسته،پلیر 610 زمان خودش پلر خیلی قوی و خوبی بود ولی الان دیگه تولید نمیشه و توی بازار نیست.نقل قول:
با سلام
از دوستانی که RS30 رو خریدن بفرمایند
اگه صندلی کف و پشت پراید رو برداریم باندهای RS30 در اون جا میشه ؟ :46:
650 تومن میخوای سیستم بخری ، 10 تومن بده وانتی برات بیاره دیگه ( اگه تهرانی )نقل قول:
خود Rs30 اندازه یه پرایده :31:
یه جعبه 110x80x40 رو حدودا برای باند
یه جعبه 55x55x45 برای ساب
و جعبه کوچکتر هم برای آمپ و یه کوچولوتر هم برای پلیر .
حالا برید متر کنید ببینید تو وسیله ها تون جا میشه یا نه :8:
اخه مسله اینه که من تهران نیستم داداشنقل قول:
باید الان اندازه بگیرم ببینم تو پراید میشه یا نه
نشد با یه وانت خودم میام تهران... :20:
باربری ها با 10-20 به شهرستان می فرستند و اصلا به صرفه نیست وانت بگیری برا شهرستان . از خود نمایندگی شماره باربری بهت می دن و فکر کنم بدون اینکه مراجعه کنی با واریز مبلغ سیستم را میفرستندنقل قول:
سلام دوستان
ميشه راهنمائي كنيد من اگه يه پايونير 787 بخرم چجوري ميتونم باهاش فايلهاي hd و full hd ببينم .
ممنون