دوستان نمیشه از 3dmax هیمپورت کرد تو unreal؟
Printable View
دوستان نمیشه از 3dmax هیمپورت کرد تو unreal؟
فکر کنم بشه.نقل قول:
کسی به سوالم جواب نمی ده؟؟؟:19:
سلامنقل قول:
میشه . فیلم زیر رو دانلود کنید و ببینید
کد:http://download.udk.com/tutorials/skeletal-mesh/Training_SkeletalMeshes.zip
سلام، ممنون از لطف شما.:20:نقل قول:
این که می گی یعنی چند مدل از درختا رو آوردی، یا فقط یه مدله که بعضی از کپی هاش حرکت نداره؟
کلا اسم مدلایی که آوردی رو بنویس.
ده، آرمین جان شما باز گیر دادیا. کدوم سوال آخه، تا جایی که من دیدم، شما سوال بی جواب تو این تاپیک نداری.نقل قول:
نمی دونم چیو می گی. مطمئنی تو یه تاپیک دیگه نمی خواستی این پستو بدی؟:13:
فعلا.:8:
سلام،پرنس جان از شما هم ممنون.نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nfringe هم بدک نیست، ولی بدون VS نمی شه. در حقیقت Nfringe یه نرم افزار نیست، بلکه یه Language Service هست واسه VS. به عنوان ساده ترین گزینه باید VS Shell رو بگیری واسش.
البته یه کم قر داشت،:13: خودم یه مدتی روش بودم ولی الان 2 ماهیه با Context کار می کنم. شما هم اگه می خوای راحت باشی و VS هم نگیری، Context رو یزن واسه کد نویسیت و یه UnCodeX هم بگیر برای توابع و سلسله مراتب کلاسها. البته با همون UnCodeX می تونی کدنویسی هم کنی، ولی Context خوش دست تره. هردوش هم کم حجمه، هم رایگان.
Geodav هم اگه ویدئوهاشو دیده باشی با Context کار می کنه. راستی کتابی که قراره بیاد هم شروعش رو با Context گفته.
کلا 6-5 تا ادیتور هست که می تونی باش Unreal Script کار کنی. اگه اینا جوایتو نداد بگو از همش یه توضیحی بدم واست.
تا بعد.:8:
سوالم اینه که میشه با UDK بازی استراتژیک و اکشن و فوتبال ساخت؟(با گرافیک بالا)(این سوال رو می گم کسی بهش جواب نداد).:19:
tovamohammad جان دمت گرم که فقط تو به سوالاتم جواب میدی.:46:
عزیز میشه ، هر کاری میشه کرد ، فقط فوتبال انجین مخصوص می خواهد و با این انجین ها نمی شود . البته شاید بتونی با اینها هم پیاده کنی ولی هیشکی تا حالا با اینجور انجین ها فوتبال نساخته که شما دومیش باشی. برای ساخت بازی فوتبال انجین مخصوص می خواهد.
اما برای استراتژیک هم میشه . ( کلا باسه هر سبکی دنگ و فنگ خودش را داره ، بیشتر از انرل برای بازی های shooter ، fps ، thp استفاده میشه.
عزیزان توجه کنید که این ادیتور ها که گفته شد را ( یعنی گفتن تو سورس فورگه هست و باسه ایران نمی زاره دان کنی ) من خودم با نود پد کدهامو می نویسم . اگه میشه این ها رو یک لینک دیگه بدبد تا منم دانلود کنم خوبه. همه شون را بدید اول هم باسه vs
همین دیگه میگم که سوال بی جواب اینجا نداری. اینو همون موقع جناب پرنس جوابتو داد:نقل قول:
در ضمن باقی دوستان هم جواب می دن، فقط من نیستم، نمونشم همین لینک.:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5056778&postcount=928
در کل محدودیتی واسه سبک بازی نیس. اکشن که 30-20 تا با آنریل اومده، استراتژی هم یکی داره می سازه، ویدئوهاش تو یو تیوب هست. 4-3 تا سبک دیگه هم ساختن که می تونی تو Showcase سایت UDK ببینی:
فوتبال هم درسته که از دید بازیکن فرق می کنه، ولی از دید طراحی همون قسمت های فنی بازی اکشن رو نیاز داره. فقط باید فیزیک توپ رو جدا شبیه سازی کنی و به انیمیشن ها هم حسابی برسی که خب UDK ابزار هر دو رو در اختیارت میذاره. هوش مصنوعی رو هم مثل بازی استراتژی باید خودت طراحی کنی. البته بگم با توجه به این که 8-7 ماهه UDK اومده، کسی بازی Sport باهاش نساخته، ولی فنیش همینه که گفتم.کد:http://www.udk.com/showcase
میشه گفت هیچ سبکی سراغ ندارم که نتونی با UDK در بیاری:5:. حتی دوبعدی هم دیگه میشه با کمک GFx در آورد(البته زحمتش بیشتر از انجین های دو بعدیه، ولی منظورم اینه که همه چی میشه درآورد.)
اینکه یه سری سبکها ساخته نشده باهاش دلیل بر ضعفش نیس، به خاطر جدید بودن UDK هست. مثلا خودم مدتیه دارم باهاش یه سبک که کسی نساخته رو می سازم.
از این به بعد، پست که می دی، از پست خودت به بعد رو برای جواب چک کن.:8: فعلا.