یادمه گفتید ماشنیتون 5000 تا کار کرده که 2000 تاش رو با سرعت 180 190 بوده که با این شرایط BMW هم بود وضعش بهتر ماشین شما نبود :46:نقل قول:
Printable View
یادمه گفتید ماشنیتون 5000 تا کار کرده که 2000 تاش رو با سرعت 180 190 بوده که با این شرایط BMW هم بود وضعش بهتر ماشین شما نبود :46:نقل قول:
وا خوب به من چه میخواست نزنه ماشینی که اینقدر راه میره فشار به ماشین نیوردم که خودش رفت منم رفتم نه تا اخر گاز دادم نه این که دور موتور بردم تا اخر الانم 5500 تا شد که ترکید گفتم درستش کنن بازم همین سرعت میرم چون من ماشینام رو بدون گارانتی سوار نمیشم وقتی هم که تمومید دوباره یکی دیگه اما در کل اینو میدونم هیچ کسی مثل من تست نمیگیره از ماشیناشنقل قول:
بدشم هرچی هم که باشه هنوز 1 ماه نشده 5500 تا هم رقمی نیست که بخواد ادم بگه باید ماشین خراب شه
یه پراید داشتم اونم سر 1 سال فروختم گارانتیش که تموم شد باهاش 160 میرفتم هیچیش نشد بعدشم ال 90 اونم 180 میرفتم اون که اصلا یه بار تعمیرگاه نرفت حالا این چیه دیگه نمیدونم اما در کل کشته مرده ی صدای موتورشم و بازم با 100 تا ال 90 و 206 اس دی سمندمو عوض منیکنم :5:
حالا دارم تلاش میکنم موتور ماشین تعویض بشه اگه نشد دیگه مجبورم بزارمش واسه تعمیر :46:
در کل ماشین ایرانی رو به هیچ کس توصیه نمیکنم بدون گارانتی و یکیم بدون بیمه بدنه و بدون ایربگ سوار شه
موفق باشید...
اوه اوه اوه اوه اون که دیگه اصلا نکنی این کارو که بدبخت کردی خودتو این ماشین که ایرانیه اینه اون که دیگه چینیه و من تحقیق کردمنقل قول:
به محض خرید چه اتفاقی میافته
اولا: همین که خریدی 5 ملیونشو حساب کن نیست
دوما :اگه وسط راه موندی موندی دیگه
سوما :این که سمنده ایرانه 1 ماه باید واسی قطعه بیاد اون که خارجیه الانم اوضای دلار خرابه
چهارما :موتورش اصلا موتور خوبی نیست
پنجما موقع فروش 3ماه باید التماس درخواست کنی یکی بخره ازت هه هه
در کل بازم توصیه میکنم حواستو جمع کنی راستی مصرف سوختشم اگه مثل مورچه بری 7 تا اگه گاز بدی دیگه یه تانکر بنزینم خبر کن پشتت بیاد
دوست عزیز بهتره بدونید که قطعات خودرو های داخلی هم درصد زیادیش چینی هست.نقل قول:
اتفاقا در نزدیکی محل زندگیم یکی از نمایندگی های تعمیرات ام وی ام هست و من که هر روز از جلوی این نمایندگی رد میشوم بیشتر از 2-3 بار ام وی ام 530 ندیدم و فقط ام وی ام 110 زیاد خراب هست در این نمایندگی.
کاری به این نمایندگی ندارم و طی تحقیقاتی که از دارندگان این خودرو انجام دارم به این خودرو اطمینان دارم و قطعان هم از خودرو های ایرانی با کیفیت تره.
البته قبول دارم موتور خوبی نداره که با وجود 2000 بودن بازده مناسبی نداره اما باز از موتوری که سر 5 هزار تا 3 کار میکنه بهتره(موتور های EF7,XU7,TU5)
من خرداد ماه امشال داشتم اطلاعاتش رو سمند خودم رو دیدم شیفت صبح تولید شده بود اما الآن خاطرم نیست چی بود اون حروف و مخفف اون حروف بیانگر کدوم شیفت بودنقل قول:
سلام.من یه سمند ef7 سفارشی ثبت نام کردم (5/5 آذر دادم-بقیه موقع دعوت نامه اسفند ماه-تحویل فروردین91)
میخواستم بدونم سفارشی چه لوازمی روش هست؟(چون هرچی از نمایندگی پرسیدم درست بلد نبود)
می ارزه؟
چه رنگی بهتره؟ خودم بین آجری و سفید دودلم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اولا داداشی نسبت تعداد خرید و موجودی بازار این ماشین بسیار کمه واسه همینم 3~2 بار میبینی در نمایندگینقل قول:
دوما حرفت درسته اگه مشکل تامین قطعه واست مهم نیست و خراب شه تو جاده بمونی واست مهم نیست یدفعه 2 ماه ماشینت در نمایندگی بمونه واست مهم نیست تانکر نفت یا چاهشو داری واست مهم نیست افت 5 ملیونیش واست مهم نیست بازده کم موتورش به قول خودت واست مهم نیست موقع فروش 2 ماه بدویی دنبال مشتری واست مهم نیست و شاید خرج بالا یا قیمت قطعه واست مهم نیست
بهت پیشنهاد میکننم بری یه ام وی ام 530 بخری خیلی ماشین خوبیه:10:
ضمنا ببین داداش حتی هواپیما هم که کلی قطعش بعد هر پرواز عوض میشه اینهمه هم چک میکننش خراب میشه میافته 500 نفر میمیرن این که دیگه یه ماشینه و ازش توقع نیست اما در کل به نظرم با توجه با بازار محدود و قیمتی که میدی بهترین انتخابه اینو بدونن که واسه ام وی ام 3 ملیون و 500 پول اضافی میدی
که میتونی اون 4 ملیوون رو بهترین لوازم رو ببندی ماشینتو بکنیش عروسک
سمند LX سفارشی در هر نوع که باشه چه EF7 و چه XU7 موارد زیر رو نسبت به سمند LX معمولی بیشترنقل قول:
داره.
کروز کنترل ( میتونید انتخاب نکنید )
روکش صندلی تمام چرم
بلوتوث
رودری های چرم
آینه های برقی تاشو
اتفاقا در مورد کروز کنترل پرسیدم گفت روی موتور ef7 قابل نصب نیست
سفارشی می ارزه یا نه؟
فقط همینا روشه؟
نقل قول:
سفارشی زیاد از بازار خرید و فروش خوبی برخوردار نیست.اما چون EF7 هست خیلی بهتره.
اما وقتی داخلش میشینی زیبا جلوه میکنه.روکش های چرمی با کیفیتی داره
رادیو پخشش هم سونی بلوتوث دار هست.من باهاش کار کردم خوب بود.
دیگه شما انتخابت رو کردی
موفق باشی