درس های ترم اولشون:نقل قول:
دوستان از رشته مترجمی زبان خبری دارید ؟؟
تربیت بدنی!
عربی!
ریاضیات!!!
زبان 1 که ما هم میخونیم!!!!!
و یه درس دیگه که یادم نیست اسمش!!!!حالا بری از خودشون دقیق تر بپرسی بهتره!! چون اینا برا پودمانی ایلام بودش!!
Printable View
درس های ترم اولشون:نقل قول:
دوستان از رشته مترجمی زبان خبری دارید ؟؟
تربیت بدنی!
عربی!
ریاضیات!!!
زبان 1 که ما هم میخونیم!!!!!
و یه درس دیگه که یادم نیست اسمش!!!!حالا بری از خودشون دقیق تر بپرسی بهتره!! چون اینا برا پودمانی ایلام بودش!!
به به ... چه سخته ... !
:31:
مگه مال پودمانی و ترمی فرق دارن ؟!
مال شهرهای مختلفم حتما فرق داره ؟!
آقا جدی این دانشگاست ؟!
:31:
من یه سئوال داشتم؟
امکانش هست که هم آزاد خوند هم علمی-کاربردی ؟؟؟
اگر زود جوابمو بدین ممنون میشم
نه عزيزم ! اگه اينكار رو كني تخلف حساب ميشه و با شما رفتار خواهد شد ! (منبع:دفترچه علمي كاربردي)نقل قول:
موفق باشيد :46:
دوستان...ایا کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی ارزش وقت و هزینه رو داره؟دوستانی که احیانا الان دارن میخونن راضی هستن؟کسایی که فارغ شدن از لحاظ مدرک مشکلی پیدا نکردن؟؟؟؟///
والا ارزش که داره تو این کشور فقط باید مدرک داشت که مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات باشه که این علمی کاربردی هم از این قاعده مستثنا نیست
دقترچشم که الان اومده به قیمت 8500 تومان و میشه از سایت سنجش گرفت و شرکت کرد
سلام بچه ها
امروز دفترچه رو دان کردم.من شاغل هستم ولی متاسفانه هیچ کد اشتغالی برای شرکت من وجود نداره؟!!!!!!!!
این یعنی نمی تونم از سهمیه شاغل استفاده کنم!درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرکت من صنایع گستر کویر طلایی هستش.
حالا باید به عنوان ازاد شرکت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من برای ابزار دقیق دانشگاه قزوین خودم رو آماده کرده بودم که متاسفانه الان که دفترچه ها اومده این گرایش رو پذیرش نداره و فقط ساخت و تولید میپذیره. چیزی که هست نظرتون ارزش داره من گرایش ساخت و تولید رو ادامه بدم با این توجه که کاردانی قدرت دارم ؟
کلا میخوام بدونم چقدر فرق این گرایش با ابزار دقیق ؟
ساپکو که فک نمیکنم قبول شم واسه همین طرفش نمیرم، چون محل کارم هم هشتگرد قزوین واسم مناسب بود که متاسفانه اینجور شد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین .
پ.ن: در صورت قبولی و تحصیل تو ساخت و تولید میتونم مثلا سال بعدش برای ابزار دقیق ساپکو اقدام کنم یا نه ؟ میخوام بدونم شرایط انصرافش چجوریه .
ممنونم .
دوستان, میگم اگه فردا دانشگاه نرم (اومدیم و فردا رو تعطیل نکردند (برای دانشگاهها) و غیبت من هم غیر موجه محسوب بشه) چه اتفاقی می افته؟ اولین غیبتم هست. (علمی کاربردی - پودمانی) لطفآ زودتر جواب بدید :10:
هیچ موردی نداره اگه امتحانی چیزی نداری و روال عادی قراره طی بشه هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
1 روز که هیچی 5 روز هم نری مشکلی نیست :31: البته زمان ما مشکلی نبود نهایت با یک بهونه حل میشد که کاری پیش اومده بود و از این حرف ها:46: