این اسکیل هارو چجوری آپ میکنید؟کلی اسکیل اون پایین مونده هر کاریم میکنم نمیاد بالا:41:.
در ضمن این جادو رو از کجا یاد بگیرم اسمشو میگید!
آخه کلی ذره ه سلاح دارم که چون جادو بلد نیستم نمیتونم استفاده کنم.
Printable View
این اسکیل هارو چجوری آپ میکنید؟کلی اسکیل اون پایین مونده هر کاریم میکنم نمیاد بالا:41:.
در ضمن این جادو رو از کجا یاد بگیرم اسمشو میگید!
آخه کلی ذره ه سلاح دارم که چون جادو بلد نیستم نمیتونم استفاده کنم.
من که نفهمیدم چی گفتی...کدوم پایین مونده؟نقل قول:
سلاح و زره چه ربطی به جادو داره اصلا؟
بیخیال تو بازی بهش گفتم .
یه باس رو تنها کشتم هادی ! تو هم الان کوئستشو میگیری ببینم میتونی ؟ :دی
اگه منم خودمو هیل میکردم میتونستم بکشمش.:31:
در حال حرکت نمیتونی اتک بدی ؟
من تو wow که هانتر (آرچر) داشتم میزدم بعد میچرخیدم مب همینطوری دنبالم میومد و کتک میخورد و به من نمیرسید . اینجا میتونی همچین کاری بکنی ؟
نه تو حرکت نمیشه اتک داد.
خیلی مزخرفه همه راه ها رو بستن تنها راه هم خرید از بوتیکه ! نه میشه فارم کرد نه حتی برای خرید تو ah یا cat وجود داره . فقط بوتیک
drop rate مزخرف ترین کلمه ای که میشه به این بازی نسبت داد اصلا همچین چیزی وجود نداره .
دیروز یادته رفتیم واسه کوئست چقدر ghost charm داد امروز رفتم همونجا یک ساعت زدم باورت میشه فقط 2 تا داد ! حالا من خوش خیال رفته بودم compund oil از اینا بگیرم که آیتم دراگون به زور داد چه برسه به اون . تمام جذابیت بازی با این چیزا داره از بین میره هر چی فکر میکنم بازم میبینم اینا دیگه بیش از حد همه چیز رو وابسته به پول کردن . حتی اگر هم بخوای پول رو این بازی بدی با یکی دو تا آیتم مشکلت حل نمیشه باید مدام خرج کنی .
دو سه روزه سرگردون دنبال متریال نه کوئست میشه زد نه همون متریال گیر میاد . اون بازیهایی که هزینه ماهیانه میگیرن ولی همه چی برای همه یکسانه واقعا شرف دارن به این بازی های به اصطلاح Free .
منظورم همون passive skills بود.نقل قول:
پس چجوری باید riquisite Magic رو بالا برد.
loooool هادی موفق شدم :8::27:
به طوری خیلی اتفاقی اون 3 تا آیتم مخصوص تیلور لول 4 رو ساختم هر سه پشت هم و هر سه دو ستاره در اومد ! :18:
خودم کف کرده بودم . به من میگن خر شانس :27:
اینم عکس آیتما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بابا ترکوندی...البته شانسی نیست چون خودش 2 ستاره در میاد.منم اولی رو که ساختم 2 ستاره شد.
راستی rough fur از کجا آوردی؟خریدی؟